Gość: konsument flaczków IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.12.08, 15:02 Jestem ciekaw Waszych opinii na temat restauracji Don Vito. Jak wypada na tle innych opolskich miejsc itd. Opinie na temat kuchni, zachowania obsługi etc. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tiresias Re: Don Vito opinie 30.12.08, 15:15 z flaczkami może być problem. w ogóle z kuchnią mają kłopot - podobno będzie wkrótce lepiej. bardzo miłe, młode kelnerki. trochę mało miejsca ale na spotkanie w niewielkim gronie przy browarku i przekąskach - czemu nie? to jedno z bardzo niewielu miejsc w rynku, gdzie po 18 drzwi są otwarte. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: flak Re: Don Vito opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.09, 00:44 Byłem z kobietą . "Restauracja " pusta, zajęta była jedna loża .Obsługa sprawdzała czy są wolne miejsca w grubej czerwonej księdze. Podobno rezerwacje były ale nie były wpisane zastanawiali się gdzie nas posadzić ok. 5 min. Wyszliśmy zmęczeni patrzeniem na nieudolnośc obsługi. Może i lepiej ,że nie było dla nas miejsca bo wystrój tragiczny. Wszędzie przytłaczające burdelowe bordo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mia Re: Don Vito opinie IP: 217.197.72.* 11.03.09, 10:56 Byłam na szybkim obiedzie i muszę przyznać ,że obsługa zrobiła na mnie najlepsze wrażenie w stosunku do kuchni i głośno zachowującego się towarzystwa. Nie bulwersuje mnie głośne zachowanie w restauracji, ale głośne używanie przekleństw( słyszalne w całej restauracji) w każdej wypowiedzi już tak.Danie , które zamówiłam było niezbyt dobre, ale musze przyznać, że mój mąż zamówił coś innego i był zadowolony. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mimi Re: Don Vito opinie IP: 77.252.18.* 11.03.09, 13:19 Nie polecam kicz na miarę Regiusa!Bordowe bezgustne plusze ohyda! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pan Zdzisław nie przejmuj się opolskimi mafiozami IP: *.xdsl.centertel.pl 12.03.09, 07:07 "Nie bulwersuje mnie głośne zachowanie w restauracji, ale głośne używanie przekleństw( słyszalne w całej restauracji) w każdej wypowiedzi już tak" ależ nie bulwersuj się! poszłaś do lokalu, którego nazwa ma w założeniu właścicela wywoływac skojarzenia z włoską mafią. więc rozmaici mafiozi z podopolskich wiosek ale także i dżakuza z zetwuemu przyjeżdżają tam swoimi 15letnimi samochodami i muszą trochę poprzeklinac żeby zrobic wrażenie. w pozostałe dni jedzą pierogi u mamy w domu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koleś Re: nie przejmuj się opolskimi mafiozami IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.03.09, 10:54 Czy mała iloścć opinii jest wynikiem tego ,że nikt nie chodzi do tej knajpy czy strachu przed gniewem obsługi znanej z różnych nieprzyjemnych dowcipów robionych gościom?. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misia Re: nie przejmuj się opolskimi mafiozami IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.04.09, 00:40 mi tam odpowiada obsługa, mało to jest naprawdę na wysokim poziomie w porównaniu do innych lokali. Byłam tam kilka razy i nigdy się nie zawiodłam, nawet gdy kelner grzecznie i z taktem wytłumaczył nam dlaczego usadza nas do małego stolika chociaż chciałam lożę ,ale w ostateczności ten mały stolik zupełniewystarczył dla 2 osób.Gorąco polecam zwłaszcza małże i margaritę truskawkową. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: neutralny Re: nie przejmuj się opolskimi mafiozami IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.04.09, 23:19 moim zdaniem każdy powinien spróbować różnej kuchni i różnego poziomu obsługi, jak nie odpowiada to idzie gdzie indziej. Większość tych opinni pisanych jest przez konkurencję lub zazdrosnych ludzi,którzy nie mogą wyjść z podziwu że liczy się dusza knajpy a nie MILIONY w kieszeni. Polecam przejśc się po opolskim rynku i wypróbować wszystkie knajpy,każdy z pewnością znajdzie coś dla siebie, wtedy sam się przekona gdzie można dobrze zjeśc,napić się najleprzych drinków,delektować się wybornymi winami i być obsłużonym przez profesjonalistów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: neutralny Re: nie przejmuj się opolskimi mafiozami IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.04.09, 23:21 ps. Dla chołoty jest Zorba lub Bull. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: teodor Re: nie przejmuj się opolskimi mafiozami IP: *.zone8.bethere.co.uk 11.06.09, 01:57 amen Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wrrrr... Re: Don Vito opinie IP: 82.132.136.* 13.07.09, 02:56 Chcesz dobrze zjeść, nie marudź. W wielu miejscach na świecie się czeka na stolik nawet 10 min, Polak zawsze musi marudzić... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smakosz Re: Don Vito opinie IP: *.adsl.inetia.pl 04.04.09, 13:49 Niestety obsługa beznadziejna, do tego jedzenie kiepskie. Skoro nazwali się z włoskiego to niech chociaż nauczą się gotować makaron! Byłem tam dwa razy, za pierwszym makaron był rozgotowany, a za drugim surowy. Jak ktoś nie ma pojęcia o gotowaniu to nich się zajmie czymś innym. Osobiście nie polecam - i z tego co wiem większość ludzi też nie jest zadowolona zarówno z obsługi jak i kuchni. A piwo to można w kilku miejscach się napić w ładniejszym wystroju i milszej obsłudze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mimi Re: Don Vito opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.09, 17:38 Popieram tą opinię.Jedzenie i cała reszta marniutka.Wystrój kiczowaty no i miała być restauracja a wyszło jak wyszło podrzędna knajpka.A co do obsługi to czego można się spodziewać po przypadkowych pracownikach.Nie polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BOZENA Re: Don Vito opinie IP: *.tktelekom.pl 31.08.09, 09:58 PODZIELAM ZADANIE, KUCHNIA FATALNA . O GODZ .18.OO W NIEDZILE ZAMOWILAM DORSZA Z MLODA MARCHEWKA - PODANO SUCHEGO , ODGRZEWANEGO PRAWDOPODOBNIE W MOKROFALO DORSZA I TAKAZ MARCHEWKE, .NIEKTORE SZTUKI PARZYLY W JEZYK INNE ZIMNE. TA NIESWIEZA RYBA ( OK150 G) ZA BAGATELA 37 ZL !!! LEPIEJ MIOZNA ZJESC W PODRZEDNYM BARZE. LUBUE I PIEROGI I GROCHOWKE ALE W LOKALU TEJ KATEGORII SPODZIEWAM SIE ZE BEDE JADLA CONAJMNIEJ JAK W DOMU A NIE JAK NA DWORCU. TO JUZ MOJE KOLEJNE ROZCZAROWANIE TA KNAJPKA. Z OPOLSKICH LOKALI POLECAM - "POMIDOR" NA ZWM. POLOZENIA NIEZACIEKAWE ALE BEDZIECIE POD WRAZENIEM KUCHNI . !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zębaczyński Re: Don Vito opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.09, 12:58 Bylem raz i więcej nie pójdę, gdybym mógł cofnąlbym zgode na przetarg. W czym rzecz? chodzi o dym ! Jak mozna jesc w dymie nikotynowym, ludzie, Wy nie powinniscie tam chodzic w trosce o zycie, no chyba, ze zmienimy nazwe lokalu na "Vito Finito" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaa Re: Don Vito opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.09, 13:04 Jak na Opole to jest dobrze a nawet bardzo dobrze co nie zmienia faktu że smakosz ma racje na temat kuchni. Ale przynajmniej nie mówią o 21 że kuchnia już nie pracuje. Palić mozna a nawet jako chyba jedyny lokal w mieście podaja do cygar inne popielniczki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nie-palacz, ale... Re: Don Vito opinie IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 05.04.09, 13:28 "...cofnąłbym zgodę na przetarg..." Ot, faszysto-bolszewik antynikotynowy!!! Ktoś zainwestował, postarał się, a tu... cofnąć zgodę na przetarg. A jak bym tak napisał, że powinno się cofnąć zgodę wydaną Twojej Mamie na urodzenie Cię, bucu? Nie pasuje, to nie łaź tam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mimi Re: Don Vito opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.09, 17:32 nikotynowy debil jesteś. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klient Re: Don Vito opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.09, 01:22 Nikotyna osłabia popęd płciowy. Niech Pali będzie mniej debili. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rzecznik Re: Don Vito opinie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.04.09, 22:50 to jakieś oszczerstwo pan prezydent jeszcze tam nigdy nie zawitał Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: faja Re: Don Vito opinie IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 08.04.09, 00:31 Moja pała jest twarda i prężna. Niech żyje nikotyna!!!! Jeb......ć zwalczaczy palenia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: exworker Re: Don Vito opinie IP: *.gprs.plus.pl 10.04.09, 00:24 A jak by ludzie widzieli co jedzą! Życzę wam wszystkim smacznego! Były pracownik kuchni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: romania Re: Don Vito opinie IP: *.chello.pl 12.06.09, 18:38 no i to jest piękna puenta tegoż wątku :))) amen Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gucio Re: Don Vito opinie IP: *.chello.pl 31.08.09, 23:22 Tam sie zawsze czeka 15 minut na podanie menu, kolejne 20 na zebranie zamowienia... Nic tam nie jadlem, wiec na temat jedzenia sie nie wypowiadam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dave Re: Don Vito opinie IP: *.pools.arcor-ip.net 01.09.09, 16:28 Jadlem tam raz, tak zle nie bylo, choc dobrze jest troche inaczej. To co wkorzalo to byly dwie nastolatki ktore pstrykaly sobie ciagle zdjecia z blyskiem na wzajem. Nie chodzi o 2,3 zdjecia, bez przesady to bylo przez min. 20 minut powtorka z rozrywki. To poprostu przeszkadzalo, bo sie tez zachowywaly odpowiednio glosno, personal sie tym nie interesowal. Porze kiedys tam znow pojde, ale to ma napewno jeszcze czas. Odpowiedz Link Zgłoś