Dodaj do ulubionych

Don Vito opinie

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.12.08, 15:02
Jestem ciekaw Waszych opinii na temat restauracji Don Vito. Jak
wypada na tle innych opolskich miejsc itd. Opinie na temat kuchni,
zachowania obsługi etc.
Obserwuj wątek
    • tiresias Re: Don Vito opinie 30.12.08, 15:15
      z flaczkami może być problem. w ogóle z kuchnią mają kłopot - podobno będzie
      wkrótce lepiej. bardzo miłe, młode kelnerki. trochę mało miejsca ale na
      spotkanie w niewielkim gronie przy browarku i przekąskach - czemu nie? to jedno
      z bardzo niewielu miejsc w rynku, gdzie po 18 drzwi są otwarte.
      • Gość: flak Re: Don Vito opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.09, 00:44
        Byłem z kobietą . "Restauracja " pusta, zajęta była jedna loża .Obsługa sprawdzała czy są wolne miejsca w grubej czerwonej księdze. Podobno rezerwacje były ale nie były wpisane zastanawiali się gdzie nas posadzić ok. 5 min. Wyszliśmy zmęczeni patrzeniem na nieudolnośc obsługi. Może i lepiej ,że nie było dla nas miejsca bo wystrój tragiczny. Wszędzie przytłaczające burdelowe bordo.
        • Gość: Mia Re: Don Vito opinie IP: 217.197.72.* 11.03.09, 10:56
          Byłam na szybkim obiedzie i muszę przyznać ,że obsługa zrobiła na
          mnie najlepsze wrażenie w stosunku do kuchni i głośno zachowującego
          się towarzystwa. Nie bulwersuje mnie głośne zachowanie w
          restauracji, ale głośne używanie przekleństw( słyszalne w całej
          restauracji) w każdej wypowiedzi już tak.Danie , które zamówiłam
          było niezbyt dobre, ale musze przyznać, że mój mąż zamówił coś
          innego i był zadowolony.
          • Gość: mimi Re: Don Vito opinie IP: 77.252.18.* 11.03.09, 13:19
            Nie polecam kicz na miarę Regiusa!Bordowe bezgustne plusze ohyda!
          • Gość: Pan Zdzisław nie przejmuj się opolskimi mafiozami IP: *.xdsl.centertel.pl 12.03.09, 07:07
            "Nie bulwersuje mnie głośne zachowanie w
            restauracji, ale głośne używanie przekleństw( słyszalne w całej
            restauracji) w każdej wypowiedzi już tak"

ależ nie bulwersuj się! poszłaś do lokalu, którego nazwa ma w założeniu
            właścicela wywoływac skojarzenia z włoską mafią. więc rozmaici mafiozi z
            podopolskich wiosek ale także i dżakuza z zetwuemu przyjeżdżają tam swoimi
            15letnimi samochodami i muszą trochę poprzeklinac żeby zrobic wrażenie. w
            pozostałe dni jedzą pierogi u mamy w domu.
            • Gość: koleś Re: nie przejmuj się opolskimi mafiozami IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.03.09, 10:54
              Czy mała iloścć opinii jest wynikiem tego ,że nikt nie chodzi do tej
              knajpy czy strachu przed gniewem obsługi znanej z różnych
              nieprzyjemnych dowcipów robionych gościom?.
              • Gość: misia Re: nie przejmuj się opolskimi mafiozami IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.04.09, 00:40
                mi tam odpowiada obsługa, mało to jest naprawdę na wysokim poziomie
                w porównaniu do innych lokali. Byłam tam kilka razy i nigdy się nie
                zawiodłam, nawet gdy kelner grzecznie i z taktem wytłumaczył nam
                dlaczego usadza nas do małego stolika chociaż chciałam lożę ,ale w
                ostateczności ten mały stolik zupełniewystarczył dla 2 osób.Gorąco
                polecam zwłaszcza małże i margaritę truskawkową.
                • Gość: neutralny Re: nie przejmuj się opolskimi mafiozami IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.04.09, 23:19
                  moim zdaniem każdy powinien spróbować różnej kuchni i różnego
                  poziomu obsługi, jak nie odpowiada to idzie gdzie indziej. Większość
                  tych opinni pisanych jest przez konkurencję lub zazdrosnych
                  ludzi,którzy nie mogą wyjść z podziwu że liczy się dusza knajpy a
                  nie MILIONY w kieszeni. Polecam przejśc się po opolskim rynku i
                  wypróbować wszystkie knajpy,każdy z pewnością znajdzie coś dla
                  siebie, wtedy sam się przekona gdzie można dobrze zjeśc,napić się
                  najleprzych drinków,delektować się wybornymi winami i być obsłużonym
                  przez profesjonalistów.
                  • Gość: neutralny Re: nie przejmuj się opolskimi mafiozami IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.04.09, 23:21
                    ps.
                    Dla chołoty jest Zorba lub Bull.
                    • Gość: teodor Re: nie przejmuj się opolskimi mafiozami IP: *.zone8.bethere.co.uk 11.06.09, 01:57
                      amen
        • Gość: Wrrrr... Re: Don Vito opinie IP: 82.132.136.* 13.07.09, 02:56
          Chcesz dobrze zjeść, nie marudź. W wielu miejscach na świecie się czeka na
          stolik nawet 10 min, Polak zawsze musi marudzić...
    • Gość: smakosz Re: Don Vito opinie IP: *.adsl.inetia.pl 04.04.09, 13:49
      Niestety obsługa beznadziejna, do tego jedzenie kiepskie. Skoro nazwali się z
      włoskiego to niech chociaż nauczą się gotować makaron! Byłem tam dwa razy, za
      pierwszym makaron był rozgotowany, a za drugim surowy. Jak ktoś nie ma pojęcia o
      gotowaniu to nich się zajmie czymś innym. Osobiście nie polecam - i z tego co
      wiem większość ludzi też nie jest zadowolona zarówno z obsługi jak i kuchni. A
      piwo to można w kilku miejscach się napić w ładniejszym wystroju i milszej obsłudze.
      • Gość: mimi Re: Don Vito opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.09, 17:38
        Popieram tą opinię.Jedzenie i cała reszta marniutka.Wystrój kiczowaty no i miała
        być restauracja a wyszło jak wyszło podrzędna knajpka.A co do obsługi to czego
        można się spodziewać po przypadkowych pracownikach.Nie polecam.
      • Gość: BOZENA Re: Don Vito opinie IP: *.tktelekom.pl 31.08.09, 09:58
        PODZIELAM ZADANIE, KUCHNIA FATALNA . O GODZ .18.OO W NIEDZILE
        ZAMOWILAM DORSZA Z MLODA MARCHEWKA - PODANO SUCHEGO , ODGRZEWANEGO
        PRAWDOPODOBNIE W MOKROFALO DORSZA I TAKAZ MARCHEWKE, .NIEKTORE
        SZTUKI PARZYLY W JEZYK INNE ZIMNE. TA NIESWIEZA RYBA ( OK150 G) ZA
        BAGATELA 37 ZL !!! LEPIEJ MIOZNA ZJESC W PODRZEDNYM BARZE. LUBUE I
        PIEROGI I GROCHOWKE ALE W LOKALU TEJ KATEGORII SPODZIEWAM SIE ZE
        BEDE JADLA CONAJMNIEJ JAK W DOMU A NIE JAK NA DWORCU. TO JUZ MOJE
        KOLEJNE ROZCZAROWANIE TA KNAJPKA. Z OPOLSKICH LOKALI POLECAM -
        "POMIDOR" NA ZWM. POLOZENIA NIEZACIEKAWE ALE BEDZIECIE POD
        WRAZENIEM KUCHNI . !!!
    • Gość: Zębaczyński Re: Don Vito opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.09, 12:58
      Bylem raz i więcej nie pójdę, gdybym mógł cofnąlbym zgode na
      przetarg. W czym rzecz? chodzi o dym !
      Jak mozna jesc w dymie nikotynowym, ludzie, Wy nie powinniscie tam
      chodzic w trosce o zycie, no chyba, ze zmienimy nazwe lokalu
      na "Vito Finito"
      • Gość: Jaa Re: Don Vito opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.09, 13:04
        Jak na Opole to jest dobrze a nawet bardzo dobrze co nie zmienia
        faktu że smakosz ma racje na temat kuchni. Ale przynajmniej nie
        mówią o 21 że kuchnia już nie pracuje. Palić mozna a nawet jako
        chyba jedyny lokal w mieście podaja do cygar inne popielniczki
        • Gość: nie-palacz, ale... Re: Don Vito opinie IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 05.04.09, 13:28
          "...cofnąłbym zgodę na przetarg..." Ot, faszysto-bolszewik antynikotynowy!!!
          Ktoś zainwestował, postarał się, a tu... cofnąć zgodę na przetarg. A jak bym tak
          napisał, że powinno się cofnąć zgodę wydaną Twojej Mamie na urodzenie Cię, bucu?
          Nie pasuje, to nie łaź tam.
          • Gość: mimi Re: Don Vito opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.09, 17:32
            nikotynowy debil jesteś.
            • Gość: klient Re: Don Vito opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.09, 01:22
              Nikotyna osłabia popęd płciowy. Niech Pali będzie mniej debili.
              • Gość: rzecznik Re: Don Vito opinie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.04.09, 22:50
                to jakieś oszczerstwo pan prezydent jeszcze tam nigdy nie zawitał
              • Gość: faja Re: Don Vito opinie IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 08.04.09, 00:31
                Moja pała jest twarda i prężna. Niech żyje nikotyna!!!! Jeb......ć zwalczaczy
                palenia!
    • Gość: exworker Re: Don Vito opinie IP: *.gprs.plus.pl 10.04.09, 00:24
      A jak by ludzie widzieli co jedzą! Życzę wam wszystkim smacznego! Były pracownik
      kuchni.
      • Gość: romania Re: Don Vito opinie IP: *.chello.pl 12.06.09, 18:38
        no i to jest piękna puenta tegoż wątku :)))

amen
        • Gość: Gucio Re: Don Vito opinie IP: *.chello.pl 31.08.09, 23:22
          Tam sie zawsze czeka 15 minut na podanie menu, kolejne 20 na zebranie zamowienia...
          Nic tam nie jadlem, wiec na temat jedzenia sie nie wypowiadam.
          • Gość: Dave Re: Don Vito opinie IP: *.pools.arcor-ip.net 01.09.09, 16:28
            Jadlem tam raz, tak zle nie bylo, choc dobrze jest troche inaczej.
            To co wkorzalo to byly dwie nastolatki ktore pstrykaly sobie ciagle
            zdjecia z blyskiem na wzajem. Nie chodzi o 2,3 zdjecia, bez przesady
            to bylo przez min. 20 minut powtorka z rozrywki. To poprostu
            przeszkadzalo, bo sie tez zachowywaly odpowiednio glosno, personal
            sie tym nie interesowal.
            Porze kiedys tam znow pojde, ale to ma napewno jeszcze czas.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka