Gość: gosc Prezentację na maturę kupię IP: *.180.54.80.sta.gaja.net.pl 19.03.10, 11:48 Sprzedam pracę maturalna z polaja temat:Motyw rodziny :Róznice i podobienstwa w literaturze 19 i 20 wieku.. Gadu 15966623 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: www.meczyki.org Re: Prezentację maturalną sprzedam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.10, 19:55 Witam jestem studentką pedagogiki i filologii języka polskiego. Mam do sprzedania prace maturalne których tematy umieszczam poniżej: 1. Holocaust w literaturze i filmie. Omów temat na podstawie wybranych utworów literackich i dzieł filmowych. 2. Zakończenie utworu literackiego, omów różnorodne funkcje finału dzieła, analizując wybrane przykłady. 3. Pieniądz, źródło sukcesu czy klęski bohaterów literackich i filmowych. Omów na podstawie celowo dobranego materiału. 4. Problemy adaptacji filmowej na przykładzie dowolnego dzieła literackiego i jego ekranizacji. 5. Opiekun, posłaniec, zwiastun dobrej nowiny... Omów różne ujęcia anioła w literaturze i innych tekstach kultury. 6. Scharakteryzuj sylwetkę tyrana, despoty, władcy absolutnego. W odwołaniu do wybranych tekstów literackich i dzieł malarskich. 7. Przedstaw motyw femme fatale w wybranych utworach literackich i tekstach kultury różnych epok. 8. Motyw podróży w literaturze. Zanalizuj i porównaj dzieła pochodzące z różnych epok. 9. Motyw lasu w literaturze i sztuce. Na przykładach z różnych epok. 10. Obraz mężczyzny w literaturze. Przedstaw sposoby ich kreowania analizując wybrane dzieła pochodzące z różnych epok. 11. Motyw matki w literaturze. Omów na wybranych przykładach. 12. Motyw przemijanie w literaturze i sztuce. 13. Bitwy, oblężenia, pojedynki. Zmaganie się z wrogiem jako motyw literacki i malarski. Omów zagadnienie analizując wybrane teksty kultury. 14. Miłość do kobiety jako natchnienie artysty. Zanalizuj na wybranych przykładach literackich i tekstach kultury. 15. Przyroda zdumiewająca, groźna, tajemnicza. Omów różnorodność obrazów przyrody na wybranych tekstach kultury. 16. Literackie i plastyczne portrety małżeństw. Omów problem realizując wybrane dzieła literackie i malarskie. 17. Motyw czterech pór roku w literaturze, muzyce i filmie. Przedstaw zagadnienia przywołując przykłady z różnych epok. Wykorzystaj stosowne konteksty. 18. Scharakteryzuj na wybranych przykładach motyw człowieka postawionego wobec trudnych wyborów życiowych i moralnych. 19. Etos Rycerza w literaturze średniowiecznej i jego kontynuacje w następnych epokach. Przeanalizuj i porównaj wybrane dzieła. 20. Zanalizuj i porównaj sposoby komunikowania się człowieka z Bogiem w wybranych utworach. Wszystkie prace zostały sprawdzone i ocenione na 19-20 punktów z 20 możliwych. Zobowiązuję się nie sprzedawać 2 razy tej samej pracy w ciągu 1 roku. dodatkowo załączam ewentualne pomoce dodatki oraz pytania jakich można się spodziewać od komisji. Jeśli ktoś będzie zainteresowany proszę o kontakt. muppet525@gmail.com lub gg 12638581 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zofija3333 Re: Prezentację maturalną sprzedam IP: *.tktelekom.pl 22.03.10, 15:16 Wykonam bibliografię do prezentacji maturalnej. Ty podajesz mi temat, ja dobieram jak najlepsze pozycje i tworzę kompletną bibliografię - literatura podmiotu i przedmiotu. Tanio, szybko i profesjonalnie. Pytania? Pisz! zoskaa33@gmail.com Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Justine Re: Prezentację maturalną sprzedam IP: *.31.136.230.rybnet.pl 31.03.10, 21:04 Sprzedam prezentacje maturalną na temat „Dokonaj analizy języka internetu” , „Język internetu”. W skład pracy wchodzi: → konspekt (ogólny plan prezentacji) → bibliografia → plan ramowy wypowiedzi → prezentacja multimedialna → praca właściwa,pisana głównie na podstawie fragmentów książek(co ubogaca pracę) na temat internetu oraz artykułów, blogów internetowych itp, napisana przystępnym językiem, łatwo się jej nauczyć :) → dodatkowo mogę dołączyć fragmenty książek z który korzystałam (także te które nie są zawarte w literaturze podmiotu) analiza tych materiałów pozwala szeroko poznać temat, tym samym mamy sporą przewagę nad egzaminującymi. Wbrew pozorom nie można tego tematu dobrze opracować tylko na podstawie internetu. Praca jest naprawdę dobra. Ocena:18/20 Serdecznie polecam kontakt e-mail: justysia221@gmail.com Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: happiness Re: Prezentację maturalną sprzedam IP: *.compower.pl 12.04.10, 21:35 Mam do sprzedania prezentację maturalną. Temat: "Przedstaw mechanizm funkcjonowania motywu przyjaźni na wybranych utworach literackich". Praca zawierania: 1. Bibliografię 2. Ramowy program wypowiedzi 3. Konspekt 4. Pracę 5. Plakat z filmu "Troja" do wywołania w formie zdjecia duzego formatu Praca oceniona na maksymalna ilosc punktow. Prace moge przeslac mailem lub poczta. Kontakt: tel: 663 213 293 mail: happiness_ona@poczta.fm Cena: 60 zł Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mattana nogazpolaka IP: 195.116.43.* 13.04.10, 23:10 siemano wszystkim! jezeli zmawiacie prace ze stronki nogazpolaka to polecam ja juz zamowic gdzie w okolicach grudnia poniewaz bardzo długo to wszystko trwa ja jestem zawiedziona i kupiłam 2 prace wydałam 100zł i niemam do tej pory na poczcie badźzie rozwazni nie kupujcie kota w worku pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dart91 Re: nogazpolaka IP: *.dclient.hispeed.ch 06.09.11, 12:25 Bzdura. Też kupiłem pracę na nogazpolaka.pl i nie było żadnego problemu. Pisałem do nich, by mi przesłali dodatkowe materiały i też pomogli - raczej dobra obsługa moim zdaniem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rol Re: Prezentację maturalną sprzedam IP: *.goleniow.vectranet.pl 16.04.10, 16:55 SPRZEDAM PREZENTACJE Literackie i malarskie portrety matek omów na przykładach z rożnych epok CENA 60 ZL!!!!!!!!!!!!!!!!!!! RAZEM Z PLANEM I BIBLO KONTAKT ROLLEK18@INTERIA.PL GG: 21873709 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LESIU 91 sprzedam po dobrej cenie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.10, 13:25 Witam. Mam do sprzedania pracę maturalną "Degradacja człowieczeństwa i próby jej przezwyciężenia. Omów problem odwołując się do przykładów literatury opisujących działania systemu totalitarnego ". Jestem tegorocznym maturzystą, a pracę prezentowałem wczoraj i otrzymałem za nią maks punktów 20/20, czyli 100%. Kupując zapłacisz za: * pracę, która trwa dokładnie 14 min. * literature - podmiotu: "INNY ŚWIAT" Grudziński, "Opowiadania" BOROWSKI, "ROK 1984" ORWELL, "MEDALIONY" NAŁKOWSKIEJ. - przedmiotu * super napisany plan wypowiedzi z tezą, argumentami i wnioskami. Napisała mi ją nauczycielka, która uczy w jednej z najlepszych szkół w Warszawie. * TABLICE Z CYTATAMI. Są to dwie duże tablice, które są bardzo estetyczne! Nawet komisja poprosiła mnie żebym je zostawił...! * pytania, które dostałem w czasie egzaminu. Cena pracy jest do uzgodnienia. Istnieje możliwość odebrania jej w Warszawie!!! Pisałem ją sam i nie jest to żaden ściągnięty plagiat z neta!!! Proszę pisać na gg 8673471. POZDRAWIAM LESIU91 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iwona Re: sprzedam po dobrej cenie! IP: 79.162.208.* 16.03.14, 12:50 Witam, proszę o kontakt na email. Jestem zainteresowana zakupem tego tematu. imuz@interia.pl Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ekarpacka1990 Sprzedam prezentację maturalną zdaną na 100%!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.10, 11:43 Mam do sprzedania prezentację maturalną zdawaną w tym roku i pisaną przeze mnie. Matura została zdana na 100%, więc prezentacja jest bardzo dobrze napisana, do tego dodaje bibliografię+plan ramowy. TEMAT: PORTRETY KOBIET W LITERATURZE. ROZWIŃ TEMAT NA PODSTAWIE UTWORÓW Z RÓŻNYCH EPOK. W RAZIE PYTAŃ PROSZĘ O MAIL-A Ekarpacka1990@o2.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: natalabb Re: Prezentację maturalną sprzedam IP: *.adsl.inetia.pl 10.06.10, 16:47 WITAM SPRZEDAM PRACE MATURALNĄ OCENIONĄ NA 100% ZOSTAŁA ONA NAPISANA PRZEZ NAUCZYCIELA Z DŁUGOLETNIM STAŻEM DO PRACY DODAJE BIBLIOGRAFIE , PLAN RAMOWY ORAZ GOTOWĄ PREZENTACJĘ MULTIMEDIALNĄ TEMAT : CZŁOWIEK AKTOREM W TEATRZE ŚWIATA OMÓW PROBLEM W OPARCIU O WYBRANE PRZYKŁADY LITERACKIE ( DOTYCZY TO THEATRUM MUNDI ) JEŚLI JESTEŚ ZAINTERESOWANY NAPISZ natalabb@onet.poczta.pl CENA TO JEDYNIE 50ZŁ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin Re: Prezentację maturalną sprzedam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.10, 22:41 Sprzedam pracę maturalna z której uzyskałem 100% Temat: "Motyw cierpienia w literaturze. Omów zagadnienie w oparciu o wybrane przykłady." Pracę pisałem sam pod bacznym bokiem polonistki. Uważam ze jest ona łatwa w nauce i z czystym sercem polecam jej kupno. prace wraz z bibliografią wysyłam mailem. Więcej info : maturazpolaka@interia.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: on Prezentację maturalną sprzedam IP: 194.11.24.* 13.06.10, 18:15 temat pracy: Dzieło literackie a jego filmowa adaptacja (na wybranych przykładach). oprocz pracy sprzedaje bibliografie, zestaw mozliwych pytan do prezentacji pisanych przez roznych polonistów oraz prezentacje multimedialna.praca zostala oceniona 20/20.pozdrawiam.kontakt na maila doktorek111@tlen.pl cena do uzgodnienia Odpowiedz Link Zgłoś
mieszaniec-zopola Prezentację na maturę kupię 19.06.10, 15:40 Uczciwe to to nie jest. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Prezentację maturalną sprzedam IP: 94.42.124.* 19.06.10, 20:38 ... Odpowiedz Link Zgłoś
mimionthesofa Re: Prezentację maturalną sprzedam 03.08.10, 17:09 Sprzedam prezentację maturalną : Analizując wybrane utwory polskie i obce scharakteryzuj różne odmiany dramatu w XX wieku. Prezentacja to ok 4 str A4 pliku .doc (standardowa czcionka i interlinia). Całość prezentacji to: - treść prezentacji - bibliografia - plan prezentacji - kartka z cytatami - ewentualnie skany książek, które zostały wykorzystane kontakt: kotekklopotek@gmail.co m Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: konradalf Re: Prezentację maturalną sprzedam IP: 109.196.113.* 14.08.10, 12:30 40. Porównaj ideał kobiecego piękna w dwóch epokach (literatura i sztuka). 41. Różne oblicza totalitaryzmów w literaturze i filmie XX w. 42. Portret kobiet w literaturze i sztukach plastycznych. 43. Motyw Boga w literaturze i malarstwie. 44. Sarmata w literaturze i malarstwie. 45. Matka Boska w literaturze i sztuce średniowiecza i renesansu. 46. Szatan w literaturze i sztuce. 47. Jaki jest współczesny ideał kobiecej urody? Porównaj go z wizerunkiem kobiet w malarstwie i literaturze wybranych epok. 48. Czy inny oznacz gorszy? Przedstaw odpowiedź na to pytanie, jaką podpowiada Ci literatura i sztuka. 49. Orientalizm w literaturze i malarstwie. 50. Motyw ogrodu w literaturze i malarstwie. 51) Fauna na kartach literatury i w wyobraźni malarzy. Przedstaw funkcjonowanie tego motywu na przykładach wybranych dzieł. 52) Motyw Sądu Ostatecznego w literaturze i sztuce. 53) Zaprezentuj różne sposoby widzenia okupacji hitlerowskiej w literaturze filmie i piosence. 54) Motyw pojedynku w literaturze i sztuce. 55) Średniowieczna sztuka umierania. Przedstaw realizację tego motywu w literaturze i sztuce tego okresu. 56) Motywy franciszkańskie w literaturze i sztuce omów zagadnienie na wybranych przykladach 57) Obraz dążeń i marzeń Polaków o wolności na podstawie literatury i sztuki. 58) Impresjonizm w malarstwie i literaturze. OMów na podstawie wybranych przykładów. 59) Człowiek wobec śmierci. Przedstaw zjawisko , analizując wybrane utwory literackie i z innych dziedzin sztuki. ORAZ WIELE INNYCH! Prace posiadają ramowy plan wypowiedzi, bibliografię (literaturę podmiotu i przedmiotu), określenie problemu oraz wnioski. (te ze sztuką dodatkowo zdjęcia) Więcej pisz na mail: konradalf@wp.pl Istnieje możliwość zamówienia napisania pracy indywidualnie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ghgh Re: Prezentację maturalną sprzedam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.11, 18:32 Sprzedam prezentację maturalną. Temat: Współczesny ideał kobiecej urody. Porównaj go z wizerunkiem kobiet w malarstwie i literaturze wybranych epok. W prezentacji znajduje się: bibliografia podmiotu i przedmiotu, ramowy plan wypowiedzi (konspekt), kartka z cytatami, replika obrazów, prezentacja w power poincie, praca pisemna. Zainteresowanych proszę o kontakt: agusia16dudi@interia.pl kom. 509810351 cena 60zł Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abc. Re: Prezentację maturalną sprzedam IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.05.11, 14:52 Witam. Mam do sprzedania pracę maturalną. TEMAT: "Obraz zaświatów w tekstach kultury. Omów sposoby jego ujęcia, analizując wybrane tematy". Całość prezentacji to 3 i jedna trzecia strony łącznie z cytatami, pisane czcionką Times New Roman, rozmiar czcionki 12 (mówione normalnym tempem zajmuje ok. 15min). Dołączam plan ramowy i bibliografie. Za prezentację dostałam 16/18 pkt., ale to tylko i wyłącznie dlatego, że nie potrafiłam odpowiedzieć w pełni na pytania. Jeśli chodzi o książki zawarte w prezentacji to naprawdę nie ma wiele czytania, a przy najdłuższej wystarczy szczegółowe streszczenie. PRACA NAPISANA PRZEZ POLONISTKĘ. Cena: do negocjacji. Proszę pisać na: not_ordinary@op.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cherry Prezentację maturalną sprzedam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.11, 13:40 Witam, oferuję sprzedaż prezentacji maturalnej z języka polskiego. Temat: ” Różnorodne ujęcia motywu pożegnania w literaturze i sztuce. Przedstaw na wybranych przykładach.” Prezentacja została oceniona na 100% (20/20 pkt). Zawiera: Bibliografię, Konspekt, Kartę z cytatami, Tekst prezentacji, oraz Materiały użyte czyli fragmenty filmów, kadry z filmu i reprodukcję obrazu. Dodatkowo zamieściłam pytania komisji i moje odpowiedzi i materiały dodatkowe- filmy potrzebne do prezentacji. PRACA BYŁA PISANA POD OKIEM POLONISTY. Cena: 70 zł kontakt: gwiazdeczka092@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Natalia Poważna i uczciwa oferta - prace matulne ! IP: *.cdma.centertel.pl 25.02.11, 22:13 Witam serdecznie tegorocznych maturzystów, Jestem doświadczoną osobą, która ma za sobą nie jedną napisaną pracę maturalną i nie tylko. Pracę piszę szybko, a co najważniejsze solidnie i rzetelnie. Wykorzystuję przy tym jedynie książki dopasowanych do tematu autorów ! Każdy temat piszę od początku, więc pewne jest, iż dana praca się NIE POWTÓRZY! Jeśli zależy Ci na niskiej cenie , dyskrecji i PROFESJONALNIE napisanej pracy, napisz na: nataliii2@o2.pl. Napisz czego dokładnie oczekujesz, jaki jest Twój temat pracy (lub razem go wybierzemy). Służę każdą pomocą i dobrą radą. Zapewniam bardzo dobry kontakt i jestem dyspozycyjna niemal w każdej chwili. Ważna jest także procedura wysyłania pracy i pieniędzy! Otóż oczekuję wpłaty dopiero po zatwierdzeniu przez Ciebie połowy pracy! Świadczy to o mojej uczciwości i rzetelności. Dzięki temu wyeliminowana jest możliwość jakiegokolwiek oszustwa. Co do ceny, to na pewno się dogadamy. Wiem przecież, iż jako maturzyści, nikt z Was nie pracuje i nie ma źródła zarobkowania. Zresztą wiem jak to jest, kiedyś też przechodziłam stres maturalny. Całośc prezentacji zawiera: 1) Bibliografię (odpowiednio dopasowana do tematu literatura przedmiotu i podmiotu) 2) Ramowy plan wypowiedzi (konspekt jest przygotowany w ten sposób, aby ułatwic Waszą wypowiedź na maturze) 3) Wnioski (są to logiczne zdania, które podsumowują temat prezentacji) 4) Tekst prezentacji (tekst zawiera od 4 do 6 stron ilość ztron do uzgodnienia, tekst jest napisany przejrzyście, bez jakichkolwiek błędów stylistycznych itp. Prezentacja ułożona jest w logiczną całośc. Dzięki temu łatwiej będzie Wam ją zapamiętac.) 5) Cytaty (na pewno znajdą się prezentacji, jeśli tylko praca tego wymaga lub jeśli tego sobie życzycie) 6) Prezentacja multimedialna (dysponuję także materiałami, programami, dzięki którym prezentacja będzie wykonana profesjonalnie) 7) Przykładowe pytania, które może zadac komisja egzaminacyjna (pytania te podpowiedzą Wam z czego macie się dobrze przygotowac, by uniknąc nieoczekiwanego pytania) Napisz do mnie, jeżeli zależy Ci na solidnie napisanej pracy w przystępnej cenie, która NA PEWNO nie okaże się plagiatem. Pozdrawiam serdecznie, Natalia (nataliii2@o2.pl) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: An Prezentację na maturę sprzedam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.10, 14:56 Sprzedam prezentację maturalna z języka polskiego wraz z prezentacją multimedialną, gdzie znajdziecie urywki filmów i wiersze, a także obrazy, czy podklad muzyczny. TEMAT PRACY : MOTYW TAŃCA W LITERATURZE I SZTUCE, PRZEDSTAW NA WYBRANYCH PRZYKŁADACH. Pracę tworzyłam własnoręcznie i otrzymałam wynik 20/20 W razie jakichkolwiek pytań pisz śmiało. anecia163d@poczta.fm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lord Re: Prezentację na maturę sprzedam IP: *.chello.pl 17.08.10, 15:07 Jeden sprzeda, drugi kupi, a po takiej "nauce" nadajecie się głównie do pracy przy zmywakach w UE. I o to właśnie chodzi, tania i niedouczona siło robocza z Polski! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Basia Sprzedam prezentacje maturalna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.10, 16:40 WITAM MAM DO SPRZEDANIA PREZENTACJE MATURALNA O TEMACIE MOTYW OJCA W WYBRANYCH UTWORACH Z RÓZNYCH EPOK LITERACKICH!!!!!!!!!! DO PREZENTACJA DOŁĄCZAM: KONSPEKT ZAWIERAJACY LITERATURE PODMIOTU PRZEDMIOTU RAMOWY PLAN WYPOWIEDZI ORAZ WNIOSKI PREZENTACJE MULTIMEDIALNA 10 PYTAŃ NA TEMAT PRACY KTÓRE KOMISJA NOZE ZADAĆ ZDAJACEMU JA OSOBISCIE OTRZYMAŁAM 19/20 PKT POLEAM GORACO PRACA JEST NAPISANA PRZEZ NAUCZYCIELKE J POLSKIEGO DANE KONTAKTOWE: wisnia905@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: happiness Re: Sprzedam prezentacje maturalna IP: *.cust.tele2.se 12.10.10, 18:06 Sprzedam prezentację maturalną. Temat:"Przedstaw mechanizm funkcjonowania motywu przyjaźni na wybranych utworach literackich". Prezentacja składa się z: 1.ramowego planu wypowiedzi 2.prezentacji (wstęp, zakończenie, Biblia, Mitologia, Ptasiek, Zbrodnia i kara, Dzuma) 3.bibliografii 4.konspektu 5.zdjęcia z filmu Troja do wywołania w największym rozmiarze. Dodatkowo mogę dołączyć przykładowe pytania do prezentacji. Praca została oceniona na max. ilość punktów. Cena:60 zł Kontakt: happiness_ona@poczta.fm, gg:4065141 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agnieszka Re: Sprzedam prezentacje maturalna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.10, 13:00 Sprzedam prezentacje maturalną OMÓW KONCEPCJĘ TRAGIZMU W DAMACIE ANTYCZNYM, SZEKSPIROWSKIM, ROMANTYCZNYM DLACZEGO MOJA OFERTA JEST NAJLEPSZA? ponieważ: -praca jest łatwa do nauczenia, pisana prostym zrozumiałym językiem, -była sprawdzana przez wielu polonistów W cene wliczona jest: -treść prezentacji -bibliografia wraz z planem ramowym -cytaty -Praca była oceniona na 19 punktów. CENA 50 zł Jeżeli nie chcesz przygnębiać komisji kolejnym nudnym wystąpieniem i zostać sympatycznie zapamiętany- zapraszam do zakupu! :) kontakt: TYLKO NA : rekrutacja__2010@o2.pl zapraszam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agnieszka Re: Sprzedam prezentacje maturalna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.10, 13:00 Sprzedam prezentacje maturalną LITERACKIE PORTRETY MATEK. OMÓW ODWOŁUJĄC SIĘ DO WYBRANYCH UTWORÓW DLACZEGO MOJA OFERTA JEST NAJLEPSZA? ponieważ: -praca jest łatwa do nauczenia, pisana prostym zrozumiałym językiem, -była sprawdzana przez wielu polonistów W cene wliczona jest: -treść prezentacji -bibliografia wraz z planem ramowym -cytaty -Praca była oceniona na 20 punktów. CENA 50 zł Jeżeli nie chcesz przygnębiać komisji kolejnym nudnym wystąpieniem i zostać sympatycznie zapamiętany- zapraszam do zakupu! :) kontakt: TYLKO NA : rekrutacja__2010@o2.pl zapraszam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agnieszka Re: Sprzedam prezentacje maturalna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.10, 13:00 Sprzedam prezentacje maturalną Katastroficzne wizje i obrazy zagłady w literaturze i filmie. Analiza wybranych dzieł. CENA: 50zł Prezentacja została sprawdzona przez polonistów. Uzyskałam na maturze 20/20 punktów czyli wynik 100% W zestawie do tego tematu są zawarte: -bibliografia -konspekt -prezentacja maturalna -gotowy do wydrukowania rozkład cytatów wykorzystanych w prezentacji -pytania, które zadali mi egzaminatorzy. -ramowy plan wypowiedzi -kadry z filmów, które użyłam w swojej prezentacji. Prezentację wysyłam w wersji elektronicznej na emaila - wszystkie materiały jak również kadry. Prezentacja może być również wysłana drogą pocztową, jednak wtedy ulega zmianie cena ze względu na koszty materiałów (kartki, tusz-drukarka, płyta oraz wysyłka) Wszystkie informacje i szczegóły dotyczące prezentacji dostępne pod adresem e-mail: rekrutacja__2010@o2.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sylwa Re: Prezentację maturalną sprzedam IP: *.olsztyn.mm.pl 30.08.10, 18:32 Witam, mam do sprzedania prezentacje maturalną temat: "Wpływ wojny na psychikę człowieka" w skład prezentacji wchodzi: -prezentacja na 15 minut mowienia -prezentacja multimedialna z zdjęciami i cytatami. -konspekt i bibliografia Prezentacje robiłam w tym roku tj 2010 i została oceniona na max. 20/20 Cena-30 zł zainteresowanych proszę o pisanie na maila beataisylwia@buziaczek.pl lub gg 8827209 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cherlotta Prezentację na maturę kupię IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.08.10, 11:06 Sprzedam prezentację maturalną 2010 z języka polskiego. Tematem pracy są "WYZNANIA MIŁOSNE DAWNIEJ I DZIŚ". Za prezentację dostałam maxymalną liczbę punktów. Cena do uzgodnienia. Chętnych proszę o kontakt telefoniczny 515-918-804. W skład kompletu wchodzi: *praca maturalna ( 4 strony A4 ) *bibliografia *plan ramowy *praca głosowa mp3 głos programu IVONA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: row_ley Re: Prezentację maturalną sprzedam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.10, 18:54 Posiadam dwie prace maturalne na sprzedaż. 1. Globalna wioska, MC świat i wirtualna rzeczywistość i ich zwiazki z Twoim językiem - chodzi o język internetu,emotikony,język w smsach 2. Anglicyzmy we współczesnym języku polskim. Omów zjawisko. Do obu prac dołączam: - ramowy plan wypowiedzi - bibiliografię - prezentację multimedialną Obie prace zdane były na 100 % ;) Są z grupy tematów językowych więc myślę,że są o wiele ciekawsze niż tematy literackie na przykład ;) Kontakt: patryk_c@o2.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Prezentację maturalną sprzedam IP: 109.196.113.* 04.09.10, 07:54 Potrzebujesz pomocy w napisaniu prezentacji maturalnej z języka polskiego? Napisz do mnie maila a dowiesz się wszystkiego dokładniej. Prace pisze nauczyciel z wieloletnim doświadczeniem . Posiadam również maile oraz kontakty z osobami, które korzystały z jego usług. Cena konkurencyjna! Więcej pisz na mail: hispidka@interia.pl lub hispidka102@wp.pl Prace są pisanie indywidualnie pod klienta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: palka91 Re: Prezentację maturalną sprzedam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.10, 12:50 Sprzedam prezentacje maturalna na temat Zaprezentuj sylwetki bohaterów samotników odwołując się do analizy wybranych utworów literackich. Z prezentacji dostałam 18 punktów. Praca jest bardzo fajnie napisana i prosta w nauczeniu się. Posiadam Prezentacje + bibliografie+ plan ramowy+ przykładowe pytania+ karte z cytatami+ pomoce w tym temacie. Moje gg 8383540 lub mail paulina911@onet.eu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karolina Re: Prezentację maturalną sprzedam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.10, 17:16 Witam, mam do sprzedania 5 prezentacji maturalnuch z języka polskiego 1.motyw cierpienia w literaturze różnych epok 2.motyw ojca w literaturze, filmie i malarstwie+ prezentacja multimedialna 3.obraz zaświatów w literaturze i sztuce 4.wątki kryminalne w literaturze i filmie Bibliografia do każdego tematu. PREZENTACJE SĄ SPRAWDZONE PRZEZ POLONISTÓW I WYPRÓBOWANE NA MATURZE !!! GWARANCJA ZDANIA !!! POLECAM !!! KONTAKT: GG 10603397 e'mail karolinamajka91@wp.pl <pytaj o cenę> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agness Re: Prezentację maturalną sprzedam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.10, 20:31 Sprzedam prezentację maturalną! Witam, mam do sprzedania prezentację maturalną o temacie : Odwołując się do wybranych tekstów kultury, porównaj obrazy starości. Praca ta zawiera: - bibliografię (z podziałem na literaturę podmiotu i przedmiotu) - plan ramowy wypowiedzi - treść prezentacji Praca ta jest w pełni pisana przez mnie i sprawdzona przez polonistkę. Cena: 50 zł Kontakt: email : agness160@vp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anna2222 Re: Prezentację maturalną sprzedam IP: *.lanet.net.pl 15.10.10, 09:44 Witam, mam do sprzedania prezentację maturalną z tematu "Katedra gotycka jako tekst kultury, ujęcia malarskie i poetyckie" pracę pisałam sama i otrzymałam 100%, jestem absolwentką LO o profilu humanistycznym, praca zawiera: -kompletną bibliografię -literaturę podmiotu/przedmiotu -fotografie i reprodukcje malarskie -utwory poetyckie -treść pracy -ramowy plan wypowiedzi -przykladowe pytania komisji dotyczące tego tematu -całość na plycie CD koszt to 50zł, kontakt gg : 6163990 Pozdrawiam!! Anka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Madzia Re: Prezentację maturalną sprzedam IP: 46.112.63.* 21.11.10, 21:06 Sprzedam prezentację maturalną na temat: "Język internetu - przedstaw charakterystyczne jego cechy na przykładzie wybranych list dyskusyjnych". Praca zawiera: 1. bibliografia 2. praca 3. prezentacja w power-poincie Łatwe do nauczenia - łatwe do zdania:) 20/20 gwarantowane:) cena:30zł kontakt: gg: 3322425 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beata Re: Prezentację maturalną sprzedam IP: *.system-sat.pl 24.11.10, 18:03 Witam, sprzedam prezentację maturalną z j.polskiego Temat: ROMANTYCZNY PORTRET KOBIETY. OMÓW KWESTIĘ ODWOŁUJĄC SIĘ DO WYBRANYCH TEKSTÓW LITERACKICH I DZIEŁ MALARSKICH. W skład prezentacji wchodzi: Bibliografia, Ramowy plan wypowiedzi oraz Materiały pomocnicze (prezentacja multimedialna obrazów- program PowerPoint.) Praca konsultowana z polonistą. Zainteresowane osoby proszę o kontakt: becia26@poczta.onet.eu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beata Temat: Romantyczny portret kobiety. IP: *.system-sat.pl 24.11.10, 18:06 Witam, sprzedam prezentację maturalną z j.polskiego Temat: ROMANTYCZNY PORTRET KOBIETY. OMÓW KWESTIĘ ODWOŁUJĄC SIĘ DO WYBRANYCH TEKSTÓW LITERACKICH I DZIEŁ MALARSKICH. W skład prezentacji wchodzi: Bibliografia, Ramowy plan wypowiedzi oraz Materiały pomocnicze (prezentacja multimedialna obrazów- program PowerPoint.) Praca konsultowana z polonistą. Zainteresowane osoby proszę o kontakt: becia26@poczta.onet.eu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bedin Re: Prezentację maturalną sprzedam IP: *.dynamic.chello.pl 26.12.10, 10:47 sprzedam prace maturalną atrakcyjna cena 30zl kompletna Temat: „Bohaterowie skazani na samotność i samotni z wyboru. Omów problem na przykładzie wybranych tekstów literackich” dodatkowo moge zaproponowac jeszcze prezentacje multimedialną, którą tez posiadam. konspekt, cytaty, treść. kontakt bedin111@gmail.com Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przemo Prezentację na maturę kupię IP: 79.175.253.* 15.09.10, 17:56 Wtam mam do sprzedaniam prezentacje maturalne z bibliografia , planem ramowym , i calym zestawem pomocy dotyczących wybranego tematow jeszcze nikomu tego nie sprzedawałem wiec nikt ich nie ma. Prace napisane bardzo dobrze podaje tematy: 1.DRAMAT LOSÓW POLSKIEGO EMIGRANTA W LITERATURZE ROMANTYCZNEJ I WSPÓŁCZESNEJ. OMÓW ZAGADNIENIA, ANALIZUJĄC WYBRANE PRZYKŁADY. 2.CZŁOWIEK WOBEC PRZECIWNOŚCI LOSU. OMÓW ZAGADNIENIE W OPARCIU O LITERATURE WSPÓŁCZESNĄ. 3.PORTRET ŻYDA W LITERATURZE POLSKIEJ. OMÓW ZAGADNIENIE NA PODSTAWIE WYBRANYCH UTWORÓW XIX I XX WIEKU. ZAINTERESOWANYCH PROSZE O KONTAKT 510-156-845 ALBO windows_2006@orange.pl TANIO !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sebastian Re: Prezentację na maturę kupię IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.11, 18:42 Witam :) Byłbym zainteresowany ofertą dotyczącą prezentacji maturalnej z j.polskiego na temat: "DRAMAT LOSÓW POLSKIEGO EMIGRANTA W LITERATURZE ROMANTYCZNEJ I WSPÓŁCZESNEJ. OMÓW ZAGADNIENIA, ANALIZUJĄC WYBRANE PRZYKŁADY" Mam w związku z tym kilka pytań. 1.Czy ktoś już to kupił w tym roku?? 2. Jakie książki znalazły się w bibliografii ? No i przede wszystkim ile coś takiego by kosztowało? Pozdrawiam Seba PS. Proszę o szybką odpowiedź na maila "seba_koziol@wp.pl" Odpowiedz Link Zgłoś