Dodaj do ulubionych

Serwis komputerowy

10.07.13, 14:37
Znacie jakiś dobry serwis komputerowy, w którym mogę naprawić laptopa bez obaw że mnie naciągną na niepotrzebne wydatki ?
Obserwuj wątek
    • Gość: Silicon Valley PC Re: Serwis komputerowy IP: *.dynamic.chello.pl 10.07.13, 16:36
      We offer computer and networking services to residential and business customers. Service includes help with setup, troubleshooting, maintenance, training, computer repair, and general help across a wide variety of systems. Repair services can be performed onsite, in home or at your business location. True technology enthusiasts, Silicon Valley PC are industry experts and take great pride in their work.
      siliconvalleypc.com
      • Gość: Doświadczony Tylko nie IT Desk Opole, Bytnara Rudego IP: *.205.7.173.dsl.dynamic.t-mobile.pl 10.07.13, 16:49
        Kompletne brak profesjonalizmu, chamowatość a w środeczku biura piękne czerwone fotele ze skóry i ... brud miesięczny co najmniej oraz walające się puste kartony. Odradzam, nie polecam i radzę próbować!
        • cookie138 Re: Tylko nie IT Desk Opole, Bytnara Rudego 11.07.13, 12:01
          Spróbuj w Interset, Działają przy ulicy Batalionu Parasol, ale mogą też dojechać do ciebie. Raz padła mi matryca w laptopie, to nową załatwili i zamontowali dosyć szybko.
        • Gość: Zadowolony Re: Tylko nie IT Desk Opole, Bytnara Rudego IP: *.ip.netia.com.pl 06.03.14, 12:38
          A ja się nie zgadzam z przedmówcą (Doświadczony); korzystam z usług ITDESK już od kilku lat i jestem bardzo zadowolony z ich usług, cena jest przystępna i czas naprawy też, dotychczas nie miałem powodów do narzekania, pozdrawiam
    • Gość: grzesiek82 Re: Serwis komputerowy IP: 212.244.78.* 11.07.13, 15:58
      Mój laptop był naprawiany w trzech serwisach w Opolu, zaden nie dal rady z czego dwa zazadały oplaty za tzw. diagnoze. Wezwalem do domu goscia z firmy Interset, zabral laptopa, nastepnego dnia przywiozl mi naprawiony, laptop smiga az milo. Cena umiarkowana, moge ich polecic. Poszukaj na necie Interset z Opola.
      • Gość: maryjusz Re: Serwis komputerowy IP: *.centertel.pl 27.01.14, 23:05
        Ja też korzystałem z ich usług i są naprawdę świetni. W moim akurat przypadku pan z Interset naprawił mi lapka u mnie w domu. Świetne jest to, że dojeżdżają do klienta, bo nie trzeba się bujać z kompem po mieście przy -20 stopniach w zimie i + 30 latem :)
      • Gość: Adam Re: Serwis komputerowy IP: *.opole.hypnet.pl 04.02.14, 18:00
        Potwierdzam; Interset jako jedyny wymienił mi gniazdo klawiatury na płycie głównej; inne serwisy nie chciały tego robić, tylko proponowały wymianę płyty .... Polecam wszystkim !
    • Gość: Herbas Re: Serwis komputerowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.13, 09:53
      Jak dla mnie takim serwisem jest Serwis Omega. Z całego serca wam polecam.
      • Gość: Wered Re: Serwis komputerowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.13, 09:54
        Zgodze się z poprzednikiem. Miałem okazje korzystać z tego Serwisu i jestem zadowolony.
    • Gość: Cerv Re: Serwis komputerowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.13, 09:33
      Zdecydowanie Serwis Omega. Jest zdecydowanie najlepszy. I do tego całkiem tani.
    • Gość: kasia Re: Serwis komputerowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.14, 19:26
      mi naprawiali lapka w vobis w realu na zwm. jestem zadowolona.
    • Gość: Iwonka Re: Serwis komputerowy IP: *.136.c76.petrotel.pl 06.02.14, 10:02
      Ja ostatnio oddałam do naprawy do: interset24.pl/ Bardzo szybka obsługa, miły kontakt. Nie mam żadnych zastrzeżeń. Najważniejsze, że teraz laptop śmiga jak nie wiem;)
    • kamiljaroszek2002 Re: Serwis komputerowy 14.12.19, 10:27
      Osobiście naprawiam wszystko w PowerON - serwis komputerowy Tarnów wszystko robią w terminie i bardzo tanio, jednak działają tylko lokalnie. Naprawiają płyty główne, matryce, taśmy, dyski, odzyskują dane, również po zalaniu potrafią przywrócić życie.
      • zawiedzki Re: Serwis komputerowy 16.01.20, 13:40
        Świetnym serwisem jest serwis komputerów kraków doskonali profesjonaliści, którzy nigdy nie naciągnęli mnie na niepotrzebne wydatki, zawsze konsultują wszelkie wykonywane działania. Naprawdę wspaniali profesjonaliści

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka