Gość: pacjentka IP: 77.223.242.* 07.09.09, 15:41 Czy ktoś miał do czynienia z Panią doktor Sołtysek ? Arogancka wobec pacjentów, niekompetentna po prostu brak słów, że ktoś taki leczy . Pomóżcie proszę gdzie ja mogę złożyć skargę na takiego lekarza? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jumbo Re: Pseudolekarka IP: *.punkt.pl 07.09.09, 16:11 A składaj gdzie chcesz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Pseudolekarka IP: *.chello.pl 07.09.09, 17:54 Chyba do Izby Lekarskiej, ale tam pewnie "rączka, rączkę myje". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anna Re: Pseudolekarka IP: *.chello.pl 07.09.09, 18:16 Kiedyś pewna młoda pani doktor z Przychodni na Fieldorfa zraziła do mnie wszystkich lekarzy z Przychodni i zapowiedziała, że już nigdy mnie nie przyjmie dlatego, że wysłałam wypisany mi przez nią "Majamil" na korzonki mojej córce, która w tym czasie była w Anglii! Byłam przerażona i zaszczuta! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Raf-a Re: Pseudolekarka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.09, 19:35 Niedawno rozmawiałam ze znajomym, który od kilku lat orzeka w Sądzie Lekarskim w dużym mieście w Polsce. Jego zdaniem ponad 30% lekarzy nie nadaje się do tego zawodu. Na moje pytanie, ilu osobom zatem odebrał prawo do wykonywania tego zawodu odpowiedział, że jednemu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ah Re: Pseudolekarka IP: *.chello.pl 08.09.09, 14:11 Skargę możesz złożyć do bezpośredniego przełożonego lekarki np dyrektora przychodni, do NFZ i opisać sprawę w mediach. Z izbą lekarską bym sobie dał spokój. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prawnik Re: Pseudolekarka IP: 217.173.195.* 09.09.09, 09:22 Najlepiej u rzecznika praw pacjenta. Albo w NFZ. Odpowiedz Link Zgłoś
scetyczny_malkon ten znajomy tez nalezy do tych 30 % 08.09.09, 16:42 straszny hipokryta z niego :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuzia Re: Pseudolekarka IP: 188.33.143.* 09.09.09, 18:30 to niech sobie corka idzie w Anglii do lekarza, tam wszystko lepsze bo zagraniczne (ironia). Tak powaznie - leki na recepte lekarz przepisuje konkretnej osobie i nie wolno uprawiac radosnego rozdawnictwa, bo mozna komus zaszkodzic - moim zdaniem postawa MLODEJ pani doktor zasluguje na uznanie. Lekarze popelniaja blad wypisujac recepty bez rozmowy z pacjentem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuzia Re: Pseudolekarka IP: 188.33.143.* 09.09.09, 18:32 to odpowiedz na post Anny :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anna Re: Pseudolekarka IP: *.chello.pl 10.09.09, 17:21 Tylko, że to była lekarka,która wcześniej wypisywała mi recepty niemal pod moje dyktando! Wywiad lekarski więc nie miał tu nic do rzeczy! Po prostu poprosiłam o Majamil i dostałam Majamil! Równie dobrze mogłam poprosić dla córki na korzonki bo badana nie byłam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kol Re: Pseudolekarka IP: 77.223.242.* 12.09.09, 00:30 Gorszej lekarki od Pani Sołtysek nigdy w życiu nie widziałam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poyebany Re: Pseudolekarka IP: *.chello.pl 12.09.09, 09:39 Anno napisz do "Bravo" Odpowiedz Link Zgłoś