phantomka 10.06.10, 14:06 Witam, zastanawiam się nad mozaika bialo-czarna lub bialo-szara na podloge w lazience. Lazienka jest dosc mala. Nie wiem, czy to dobre rozwiazanie, moze macie takowe lazienki i podzielicie sie opiniami:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Projektantka Re: Mozaika na podłogę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.10, 10:37 Na całą podłogę? Ja odradzam mi sie wnętrza całe w mozaice nie podobają, o wiele lepiej wygląda mozaika łączona z dużymi płytkami, można ją ułożyć w dekoracyjne pasy np podkreślające komunikację, można zrobić obramienie kwadratu z większych płytek na podłodze. Sprawdź czy mozaika nadaje się na podłogę, szklane odpadają, musi być gresowa lub terakotowa. Odpowiedz Link Zgłoś
lalkaewa Re: Mozaika na podłogę 12.06.10, 14:01 Ja mam taka czarno-biala mozaike na podlodze. Jestem z efektu zadowolona, ze sprzatania mniej ;))) picasaweb.google.com/e.wlazlo/Azienka?authkey=Gv1sRgCMXa-_mAuqKiTQ# Odpowiedz Link Zgłoś
ro1nik Re: Mozaika na podłogę 13.06.10, 21:32 Trochę ekshibicjonistyczna ta łazienka ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
phantomka Re: Mozaika na podłogę 16.06.10, 08:57 Dziekuje bardzo za sugestie. Wlasnie zaczynam sie coraz mocniej wahac nad ta mozaika i zblizam sie do pomyslu, ktory tutaj rzucila projektantka, zeby mozaike polaczyc z duzymi plytkami. Co do wyboru gatunku mozaiki, to problemu nie ma, tesc bowiem przez lata byl producentem mozaik dla najwiekszych sklepow w kraju:) Odpowiedz Link Zgłoś