Gość: bye bye IP: *.cdma.centertel.pl 16.03.11, 23:17 ja w temacie? JAkie fugi do le rable wanilla impronty bo z Mapei nic mi ni epasuje? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kasiak37 Re: jaka fuga do le rable wanilla 17.03.11, 09:49 moze wybierz cos z SOPRO? Odpowiedz Link Zgłoś
piegoosek Re: jaka fuga do le rable wanilla 17.03.11, 11:18 132 z Mapei nie pasuje? to taki cieply bez jak ta plytka! albo 130, taki jasminowy, jasniejszy od plytki, mysle, ze tez bedzie ok. albo bahama bez z Ceresitu, lub cos z Sopro wydaje mi sie, ze nie powinno byc problemu z dobraniem. powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bye bye Re: jaka fuga do le rable wanilla IP: *.cdma.centertel.pl 18.03.11, 10:37 Jsmin czy bez z Mapei idealnie pasuja do le rable craire czyli tych jasnych ale Wanilla z le rable jest jak prawdziwa wanilla czyli taka brązowawa( jakby wymiesana z szarym i zielonym) wiec te dwa kolory odpodaja. Musze zobaczyc te sopro live! A moze inne sugestie dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś