Dodaj do ulubionych

kolorowo i ogniście

26.07.11, 15:15
Co myślicie o pomyśle łazienki czerwono-pomarańczowej? kupiłem nowe mieszkanie z dziewczyną, w bydgoszczy na dworcowej i teraz staramy się je jakoś orginalnie urządzić... ;]
Obserwuj wątek
    • ikaria80 Re: kolorowo i ogniście 26.07.11, 20:47
      Faktycznie oryginalny pomysł.Szczerze mówiąc nie widziałam takiego połączenia kolorów ale może ciekawie to wyglądać.Tylko kto to zaaranżuje?
      • kasiak37 Re: kolorowo i ogniście 27.07.11, 07:57
        za rok bedziecie miec odruch wymiotny wchodzac do tej lazienki,gwarantuje;)
        • kuba_27 Re: kolorowo i ogniście 27.07.11, 15:24
          ale ja nie mam sygnatury... ;)
          • kasiak37 Re: kolorowo i ogniście 27.07.11, 15:29
            to nie do Ciebie;)
            Sygnaturka jest na inne potrzeby ale nie bede jej za kazdym razem zmieniac.
        • ikaria80 Re: kolorowo i ogniście 28.07.11, 10:27
          Może zróbcie łazienkę w jednym z tych kolorów a drugi wprowadźcie jako dodatki.Dodatki zawsze można zmienić na inny kolor.
          • gorenje1 Re: kolorowo i ogniście 28.07.11, 10:43
            Ależ oczywiście, że to świetny pomysł. A jakiego koloru planujecie zakup sprzętów agd? Również w tej samej palecie? :)
            • ikaria80 Re: kolorowo i ogniście 28.07.11, 11:23
              Masz na myśli mikser czy sokowirówkę? :) Żart taki.Chodziło Ci zapewne o armaturę i ceramikę sanitarną:)
              • piegoosek Re: kolorowo i ogniście 28.07.11, 11:26
                mysle, ze Gorenje chodzilo wlasnie o sprzet AGD z racji nowego mieszkania... nic nie mowi Ci nick?
                • ikaria80 Re: kolorowo i ogniście 28.07.11, 11:42
                  w sumie..... Ale Kuba pytał o łazienkę a nie o kuchnię.No ale cóż..Zdarza się najlepszym.:)
                  • kuba_27 Re: kolorowo i ogniście 28.07.11, 15:57
                    AGD w sumie nie ważne bo i tak upchniemy po szafkach i zabudowach... armatura chrom, stal nierdzewna a ceramika myślę że biała... chyba że ktoś ma jakiś inny pomysł... ;]
                    • Gość: kk Re: kolorowo i ogniście IP: *.aster.pl 29.07.11, 09:04
                      Idź na całość i zrób sobie ceramikę zieloną. Będziesz miał taki las w ogniu.
                      • ikaria80 Re: kolorowo i ogniście 29.07.11, 17:26
                        Albo ogień w lesie:)
                    • ikaria80 Re: kolorowo i ogniście 29.07.11, 17:15
                      Zawsze może być też czarna:). Droższa i częściej trzeba sprzątać,ale efekt wizualny powalający.
    • mikaela13 Re: kolorowo i ogniście 04.08.11, 15:48
      Czerwono-pomarańczowa łazienka? Czemu nie, osobiście przepadam za żywymi kolorami i bardzo chętnie się nimi otaczam. Oczywiście nie polecałabym całej łazienki w tych barwach, bo mieszkańcy mogą mieć wrażenie, że ściany ich przytłaczają i nabawić się klaustrofobii;) Ja bym połączyła te kolory z kremowym lub szarym np. www.cadprojekt.com.pl/upload/Gallery/dariusz-glugla_cd27cf2cb0fd3ff4e0b8d123a52207ec.jpg , dzięki którym wnętrze się "uspokoi" i nabierze więcej elegancji.
      • kuba_27 Re: kolorowo i ogniście 05.08.11, 15:21
        Fajny projekt... ;] chodzi nam o to żeby łazienka nas budziła rano jak do niej wchodzimy... ;]
        • kasiak37 Re: kolorowo i ogniście 05.08.11, 19:11
          a nie latwiej wejsc pod zimny prysznic?;)
          Ja osobicie zrobilabym lazienke w takich kolorach zeby moc potem, zmieniajac jedynie dodatki,czarowac co jakis czas co innego.
          Ja robie "glowna" lazienke czarno-biala a raczej bialo-czarna;)
          Na "dzien dobry" zaplanowalam czerwone dodatki,jak dywaniki,reczniki.Jak mi sie znudzi to zmienie i zawsze mam "nowa"lazienke;)
          • kuba_27 Re: kolorowo i ogniście 10.08.11, 15:49
            wolę jedno i drugie... ;] prysznic rano, kąpiel wieczorem... ;]
    • ikaria80 Re: kolorowo i ogniście 08.08.11, 20:54
      Ładne skojarzenia.W takim razie czerwona :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka