kuba_27 26.07.11, 15:15 Co myślicie o pomyśle łazienki czerwono-pomarańczowej? kupiłem nowe mieszkanie z dziewczyną, w bydgoszczy na dworcowej i teraz staramy się je jakoś orginalnie urządzić... ;] Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ikaria80 Re: kolorowo i ogniście 26.07.11, 20:47 Faktycznie oryginalny pomysł.Szczerze mówiąc nie widziałam takiego połączenia kolorów ale może ciekawie to wyglądać.Tylko kto to zaaranżuje? Odpowiedz Link Zgłoś
kasiak37 Re: kolorowo i ogniście 27.07.11, 07:57 za rok bedziecie miec odruch wymiotny wchodzac do tej lazienki,gwarantuje;) Odpowiedz Link Zgłoś
kasiak37 Re: kolorowo i ogniście 27.07.11, 15:29 to nie do Ciebie;) Sygnaturka jest na inne potrzeby ale nie bede jej za kazdym razem zmieniac. Odpowiedz Link Zgłoś
ikaria80 Re: kolorowo i ogniście 28.07.11, 10:27 Może zróbcie łazienkę w jednym z tych kolorów a drugi wprowadźcie jako dodatki.Dodatki zawsze można zmienić na inny kolor. Odpowiedz Link Zgłoś
gorenje1 Re: kolorowo i ogniście 28.07.11, 10:43 Ależ oczywiście, że to świetny pomysł. A jakiego koloru planujecie zakup sprzętów agd? Również w tej samej palecie? :) Odpowiedz Link Zgłoś
ikaria80 Re: kolorowo i ogniście 28.07.11, 11:23 Masz na myśli mikser czy sokowirówkę? :) Żart taki.Chodziło Ci zapewne o armaturę i ceramikę sanitarną:) Odpowiedz Link Zgłoś
piegoosek Re: kolorowo i ogniście 28.07.11, 11:26 mysle, ze Gorenje chodzilo wlasnie o sprzet AGD z racji nowego mieszkania... nic nie mowi Ci nick? Odpowiedz Link Zgłoś
ikaria80 Re: kolorowo i ogniście 28.07.11, 11:42 w sumie..... Ale Kuba pytał o łazienkę a nie o kuchnię.No ale cóż..Zdarza się najlepszym.:) Odpowiedz Link Zgłoś
kuba_27 Re: kolorowo i ogniście 28.07.11, 15:57 AGD w sumie nie ważne bo i tak upchniemy po szafkach i zabudowach... armatura chrom, stal nierdzewna a ceramika myślę że biała... chyba że ktoś ma jakiś inny pomysł... ;] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kk Re: kolorowo i ogniście IP: *.aster.pl 29.07.11, 09:04 Idź na całość i zrób sobie ceramikę zieloną. Będziesz miał taki las w ogniu. Odpowiedz Link Zgłoś
ikaria80 Re: kolorowo i ogniście 29.07.11, 17:15 Zawsze może być też czarna:). Droższa i częściej trzeba sprzątać,ale efekt wizualny powalający. Odpowiedz Link Zgłoś
mikaela13 Re: kolorowo i ogniście 04.08.11, 15:48 Czerwono-pomarańczowa łazienka? Czemu nie, osobiście przepadam za żywymi kolorami i bardzo chętnie się nimi otaczam. Oczywiście nie polecałabym całej łazienki w tych barwach, bo mieszkańcy mogą mieć wrażenie, że ściany ich przytłaczają i nabawić się klaustrofobii;) Ja bym połączyła te kolory z kremowym lub szarym np. www.cadprojekt.com.pl/upload/Gallery/dariusz-glugla_cd27cf2cb0fd3ff4e0b8d123a52207ec.jpg , dzięki którym wnętrze się "uspokoi" i nabierze więcej elegancji. Odpowiedz Link Zgłoś
kuba_27 Re: kolorowo i ogniście 05.08.11, 15:21 Fajny projekt... ;] chodzi nam o to żeby łazienka nas budziła rano jak do niej wchodzimy... ;] Odpowiedz Link Zgłoś
kasiak37 Re: kolorowo i ogniście 05.08.11, 19:11 a nie latwiej wejsc pod zimny prysznic?;) Ja osobicie zrobilabym lazienke w takich kolorach zeby moc potem, zmieniajac jedynie dodatki,czarowac co jakis czas co innego. Ja robie "glowna" lazienke czarno-biala a raczej bialo-czarna;) Na "dzien dobry" zaplanowalam czerwone dodatki,jak dywaniki,reczniki.Jak mi sie znudzi to zmienie i zawsze mam "nowa"lazienke;) Odpowiedz Link Zgłoś
kuba_27 Re: kolorowo i ogniście 10.08.11, 15:49 wolę jedno i drugie... ;] prysznic rano, kąpiel wieczorem... ;] Odpowiedz Link Zgłoś
ikaria80 Re: kolorowo i ogniście 08.08.11, 20:54 Ładne skojarzenia.W takim razie czerwona :) Odpowiedz Link Zgłoś