Dodaj do ulubionych

Pralko suszarka

IP: *.dynamic.mm.pl 30.07.11, 14:39
Chcę kupić pralko - suszarkę, głównie z tego względu, że mieszkam w bloku i nie mam gdzie suszyć ubrań (za mały balkon). Mogę na taki sprzęt wydać tylko 1500 zł. Chciałbym żeby był on możliwie oszczędny (prąd i woda). Zastanawiam się nad tą pralko-suszarką Electroluxwww.kupujemy.pl/lavamat-72750-cena-sklep.html Za wszystkie opinie o tym sprzęcie i propozycje innych w tej cenie z góry serdecznie dziękuję.
Obserwuj wątek
    • grobur Re: Pralko suszarka 01.08.11, 11:21
      Słabo orientuję się w praniu i stąd moje pytanie: czy z takiego urządzenia jak pralko suszarka, rzeczy wyciąga się już suche? Bo jeżeli tak to dla mnie urządzenie to warte jest swojej ceny!
      • dream27 Re: Pralko suszarka 09.08.11, 18:37
        Dołączam się do pytania. Co prawda moja pralna wiruje na tyle dobrze, że ubrania nie są specjalnie mokre ale jakby były całkowicie suche to byłoby super!
        • anna26bm Re: Pralko suszarka 15.09.11, 19:53
          Osobiscie uwazam ze jak cos jest do wszystkiego to jest do niczego ;/
          Ja mam osobno pralke i osobno suszarke, na moja suszarke nie moge powiedziec zlego slowa jest to jeden z moich najlepszych zakupów. Nigdy nie myslalam ze takie male cudo moze tak ulatwic kobiecie zycie :)
          • Gość: mika Re: Pralko suszarka IP: *.toya.net.pl 15.09.11, 23:09
            właśnie ciągle słyszę och i ach nad suszarkami, np. że rzeczy wyciąga się nie tylko suche ale i niepogniecione. Czy tak jest rzeczywiście? Jakoś na logikę wydaje się to być nieprawdopodobne. No bo normalnie rzeczy jak leżą rzeczy skłębione to się pogniotą, a tu niby prosto z bębna nie trzeba prasować? Jak to niby działa?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka