dinozaur58 04.09.06, 11:49 Strach pomyśleć co by się stało jakby mnie zaatakowało takie bydle. Coraz częściej widzę groźne psy bez obroży a obok włściciel bez smyczy ! forum.gazeta.pl/forum/72,2html?f=66&w=47201067 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
danl16 Re: Groźne psy 04.09.06, 16:16 jak kiedys przed takim psem uciakałem ze 200 metrów az w koncu wlazłem na drzewo a on poszedł ! (a co by było jakby drzewa nie było?) Odpowiedz Link Zgłoś
edmurphy Re: Groźne psy 04.09.06, 19:51 Znów się kłania brak wyobraźni. Właściciel psa uważa swojego pupila za niegroźne kochane stworzonko. Ale to stworzonko to jednak pies, pies który może zaskoczyć swoim zachowaniem. I własnie dlatego w miejscach publicznych każdy pies powinien być prowadzony na smyczy. Nie należy też zapominać, że tak jest bezpieczniej również dla psa. Poza tym nie zaszkodzi kaganiec, jest tego spory wybór i można kupic coś fajnego i sensownego. Przecież ktoś kto na przykład boi się psów może się niepotrzebnie przestraszyć i to już jest wystarczający powód, żeby pupilek był w kagańcu i na smyczy. Kulturalny człowiek myśli nie tylko o własnej wygodzie, ale również o tym by innym nie sprawiać kłopotu. Odpowiedz Link Zgłoś
jabejot Re: Groźne psy na ul. Łąkowej 06.09.06, 11:34 Tu jest ich kilka. Nawet jednego z nich chciałem ........................ Odpowiedz Link Zgłoś
mordor81 Re: Groźne psy na ul. Łąkowej 06.09.06, 13:24 nie przyznawaj sie publicznie bo naślą na Ciebie Animalsów:) Odpowiedz Link Zgłoś
bysket Re: Groźne psy 06.09.06, 14:10 Nie widze tych groznych psow na lakowej ale widze tu wlasnie bardzo grozna mlodziez.Jest przyslowie "Daj psu spopkoj a pies da ci dwa " ale nie do kazdego czlowieka to dociera. Na te grozne psy jak ktos tupnie to uciekaja gdzie pieprz rosnie, sprobujcie wy przeciwnicy " tych groznych psow " zwrocic delikatnie uwage jakiemus nacpanemu malolatowi - reakcja szkoda gadac. Odpowiedz Link Zgłoś
edmurphy Re: Groźne psy 06.09.06, 23:52 Małolat bez smyczy i kagańca? Okropieństwo :-) Odpowiedz Link Zgłoś
bysket Re: Groźne psy 07.09.06, 19:39 Wlasnie chodzi o to ze woly pamietaja jak byly cielakami. Gdyby dotknela ich amnezja to prawdopodobnie nie zabieralyby glosu na tym forum. Odpowiedz Link Zgłoś