Dodaj do ulubionych

Podłoga w kuchni i łazience

05.09.11, 09:38
Witam

NIe mam pomysłu na podłogi w kuchni i łazience a ekipa remonotwa wchodzi mi do mieszknaia na dnicha. Mam nadzieję, że coś pomożecie i podpowiecie :)

Łazienka od podłogi do końca wanny glauzra czarna na wysoki połysk a od wanny biała na wyoki połysk. Do tego obok luster listwa szklana czarna i wszelkie dodatki czarne bądź czarno białe. Myślałem o czarnej podłodze ale chyba będzie mało praktyczna prawda? I Waszym zdaniem jakie fugi do białej i czarnej glazury dać? Pod kolor płytek czy odwrótnie - do czarnej białą a do białej czarna?
Kuchnia ściany biała glauzra na wysoki połysk. Meble - fronty czerwień ferrari (połysk) a blaty, korpusy i wszelkie sprzęty czarne. Zastanawiałem się nad podłogą w szachownicę biało czarną ...

Pomóżcie coś :)
Obserwuj wątek
    • clas_sic Re: Podłoga w kuchni i łazience 05.09.11, 11:38
      po co ci fugi? Zrób bez.
      Czarne płytki na podłodze... jak zachlapiesz i ci wyschnie to będą ślady od chloru itp. Wybrałabym bardziej praktyczny kolor.
      Co do kuchni - zrobiłabym czarno białą - a ewentualnie parę detali w kolorze czerwonym (ekspres, czajnik, jakaś miska itp.),. Ja mam czerwoną kuchnię ale lubię ten kolor - dla niektórych czerwień w nadmiarze jest nieznośna dla oka.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka