Dodaj do ulubionych

biale plytki na podlodze

IP: 178.23.196.* 12.12.11, 14:02
Witam,
doradzcie mi proszę co zrobic...Bardzo podobaja mi sie białe płytki w łazience w polaczeniu z drewnem. Jednak 'boje sie' białej fugi na podłodze. Czy zamiast bialej fugi mozna dac ciemniejsza?Czy bedzie to ladnie wygladalo: biale plytki na scianach i na podlodze + drewnopodobne wstawki+ drewniane meble + inna niż biała fuga na podłodze?

Jak wy byście zrobili:
1.biale plytki + biała fuga (moze byc ciezkie w utrzymaniu)
2.białe plytki + ciemna fuga (jaka?)
3. darowac sobie białe plytki, tylko co wtedy na podłodze? (opcja drewno na calej powierzchni nie wchodzi w gre ze wzgledu na cene)
Obserwuj wątek
    • kasiak37 Re: biale plytki na podlodze 14.12.11, 14:03
      daj szaro-srebrna fuge,ja taka mam wlasnie do bialych plytek tylko ze na scianach.
      • Gość: inwestorka Re: biale plytki na podlodze IP: *.spray.net.pl 14.12.11, 16:52
        dzięki za podpowiedz, nie pomyslalam nawet ze jest taki wybor wsrod kolorow fug. szaro srebne warte rozwazenia. A jeszcze mala podpowiedz? Jakies konkretnej firmy szukac czy raczej kazda powinna miec dostepna taka kolorystyke?
        dzieki!!!
        • milamilka Re: biale plytki na podlodze 14.12.11, 19:21
          Fuga jasno szara, polecam. Pasuje do każdych płytek. Najbardziej polecane są fugi firmy Mapei.
          • kasiak37 Re: biale plytki na podlodze 14.12.11, 21:58
            no wlasnie mam wszedzie fugi mapei.
        • ikaria80 Re: biale plytki na podlodze 14.12.11, 22:15
          Przypomniałam sobie,że widziałam taką fugę z brokatem.Może to jest dobry pomysł,jeśli chcesz koniecznie te białe płytki;)
          www.atlas.com.pl/pl/oferta-produktow/katalog-produktow/fugi-silikony-i-listwy-wykoczeniowe/fugi/detail/11-fugi/flypage/1989-atlas-artis-style-2-25-mm.html?sef=hcfp
          A to wzornik jaki znalazłam,ale na zywo wygladaja znacznie lepiej;)

fotoforum.gazeta.pl/zdjecie/2977875,2,1,artiswzory.html
          • Gość: anka Re: biale plytki na podlodze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.11, 09:55
            No właśnie, z tymi białymi płytkami (fugami) na podłodze to trzeba mieć sporo zacięcia aby je potem "utrzymać"...
            • kasiak37 Re: biale plytki na podlodze 18.12.11, 20:11
              gwarantuje ze na bank mniej niz przy czarnej podlodze i takiejz fudze.
          • ikaria80 Re: biale plytki na podlodze 15.12.11, 21:55
            Dlatego własnie uczulam na ten punkt.jest to jednak subiektywna decyzja.I taka też trzeba uszanować;)
    • Gość: GOŚĆ Re: biale plytki na podlodze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.11, 14:16
      WIDZE ZE IKARIA JEST FANKA DREWNOPODOBNYCH PLYTEK.
      • milamilka Re: biale plytki na podlodze 14.12.11, 19:20
        Okropieństwo :) Imitacje to zwykła tandeta.
      • ikaria80 Re: biale plytki na podlodze 14.12.11, 22:19
        Owszem.Jestem. Kazdy ma jakieś swoje koniki;) Miała panele przez jakiś czas chyba rok wytrzymały .Pod obrotowym fotelem od komputera zrobił się piekny okrąg.Od tamatej pory nie oszczędzam na podłodze. Zainwestowałam duzo pieniędzy w te drewnopodone płytki ale po 4 latach nawet sladu nie ma.A teraz coraz częściej sie je spotyka i wielu producentów wprowadza nowe kolekcje własnie z takimi płytkami.A mnie się oko cieszy;)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka