Gość: gfi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.04, 15:21 Chciałabym odnowić moje melbe w kuchni. Myślę o nowej okleinie, ale są już trochę zniszczone, czy ktoś coś takiego robił, może coś poradzić Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: magda Re: ODNAWIAM KUCHENNE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.04, 11:33 chcialabym zrobic to samo ale nie wiem jak (czy dam rade sama)i gdzie kupic ladna okleine.jak bedziesz miala jakies info prosze daj znac!!! Odpowiedz Link Zgłoś
f.l.y Re: ODNAWIAM KUCHENNE 29.09.04, 13:37 dziewczyny, w obi widzialam kilka oklein imitujacych rattan, wiklinę i inne... całkiem fajnie to wygladało...myslałam o odnowieniu szafek mojemu starutkiemu ojcu... kiedys okleiłam tylko drzwiczki szafki zlewowej, dobrze jest jak robia to dwie osoby...łatwiej sie klei i trzyma...pecherzyki powietrza przekujcie igłą.. potrzeba troche cierpliowsci i dokladnosci, ale to sie oplaca... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: ODNAWIAM KUCHENNE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.04, 18:22 wielkie dzieki f.l.y.!!!musze cos zrobic z mieszkaniem moich rodzicow zeby nasze gniazdko nowozencow bylo w miare przyjemne:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: ODNAWIAM KUCHENNE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.04, 12:23 najlepiej zdjac dzwiczki szafek wtedy jest o wiele latwiej Odpowiedz Link Zgłoś