Dodaj do ulubionych

Meble kuchenne - Warszawa

18.10.04, 13:34
stalo sie:)
mam mieszkanko, ruszam z remontem, bede miala nowa kuchnie:) teraz tylko
znalezc ekipe ktora wykona mi meble (projekt juz mam). Ekipe solidna,
uczciwa, no i chyba nie musze dodawac ze z dobra cena aczkolwiek nie oczekuje
rzecz jasna mebli za 5 zl:)
Powierzchnia kuchni 7 m2.
Polecicie kogos sprawdzonego?

Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: Zofia Re: Meble kuchenne - Warszawa IP: *.acn.waw.pl 19.10.04, 09:31
      polecam Wubil, Dankuchen z Jupitera, BRW, bazarek w Legionowie, Nataly i jesli
      chcesz, podam Ci jeszcze adres faceta, htory u znajomej spartolil wszystko, co
      tylko sie dalo, skoro uwazasz, ze tego typu opinie sa stronnicze i pisane przez
      komkurencje :DDDD
      a juz na pewno nie korzystaj z uslug firm polecanych w innych postach, bo w/g
      Ciebie beda to autoreklamy :DDDD
      • Gość: f.l.y Re: Meble kuchenne - Warszawa IP: *.gtech.com / 192.156.101.* 19.10.04, 09:55
        brr...co za serdeczność i uprzejmość....

dc - nie potrafię Ci polecić ekipy, która robi meble....
        znajomy kupił w opiewanej powyżej BRW traffic - jest zadowolony...
        ja kupuję w BRW z sentimy, biorę montaż, chociaż biorą nie najtaniej...
        nie przekonuję Cię do nich - są różne opinie...najwyżej się przejadę....
        pochodź, pooglądaj, podotykaj...
        • dc22 Re: Meble kuchenne - Warszawa 20.10.04, 08:33
          dziekuje za mila odpowiedz Zofii - dzieki takim postom czlowiek od razu ma
          wrazenie ze dookola same zyczliwe ludki:))

F.l.y - mam polecona jedna ekipe przez projektantke ktora mi robila projekt
          mieszkania - mam juz nawet od nich wycene i chcialabym sprawdzic jak sie ma do
          standardow rynkowych. A potem zobaczyc ich "dziela" :)
          Poza tym wyslalam zapytania do dwoch firm polecanych na forum - andoor oraz
          stolarnia Krzysztofa Dudka. Jak zobacze co i jak to powiem co wybralam i
          dlaczego :)

Pozdrawiam serdecznie
          • Gość: Zofia Re: Meble kuchenne - Warszawa IP: *.acn.waw.pl 20.10.04, 16:16
            dedukuje, ze dokladnie tak rozumiesz opinie, nie ma za co :)
          • Gość: Marecki Re: Meble kuchenne - Warszawa IP: 212.160.138.* 05.11.04, 12:22
            I jak z tą kuchnią?
            Ja szukam równiez wykonawców.
            • Gość: gościu Re: Meble kuchenne - Warszawa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.11.04, 13:30
              Mogę polecić Wam LEMAX z Jabłonnej, bo dobrze robią, swietnie montują, tylko
              trzeba dobrze się z nimi targować!
              • Gość: grabarczyk Re: Meble kuchenne - Warszawa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.01.05, 13:06
                Ja bym polemizował jesłi chodzi o LEMAX Z JAbłonnej!
                JEst wiele lepszych firm, które nie zdzierają kasy!
                • Gość: renger Re: Meble kuchenne - Warszawa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.05, 14:57
                  To tobie kilka firm robiło i montowało meble, że wiesz kto jest lepszy? Robili
                  mojej matce i siostrze,mnie będą robić w marcu. Nie trzymają sie standardów,
                  zrobią wszystko. Ich robota ma smak, a za dobrą robotę warto zapłacić. Gorąco
                  polecam.
                • Gość: emil Re: Meble kuchenne - Warszawa IP: *.pajaczek.org.pl / 62.233.197.* 14.01.05, 17:27
                  a ja Ci tez mogę polecić kogoś sprawdzonego , solidnego i nie zdzierającego
                  kasy. Kuchnię i sypialnię robiłem ja i wielu moich znajomych . Wszyscy
                  b.zadowoleni.Oto nr. do wykonawcy 0 508 837 748.
          • Gość: gosc Re: Meble kuchenne - Warszawa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.05.05, 07:42
            Za późno przeczytałem.. Ale tak to jest jak meble zamawiasz w styczniu a
            wykonanie w umowie 20 dni zamienia sie w 70. Mowie tu o Stolarnia Krzysztofa
            Dudka. Gość po prostu zero profesjonalizmu i wszyscy są winni tylko nie on. A
            przy odbiorze kuchni sam ocenia czy jest dobrze czy źle, standardy są jego a
            nie własciciela, który zamawiał kuchnie. Ostrzegam lepiej omijac z daleka tę
            stolarnie.

Pozdro
        • ajaskolski Re: Meble kuchenne - Warszawa 08.11.04, 09:00
          Własnie pracuje nad projektem, wychodzi 4m zabudowy.
          Jezeli mozna prosze o koszt mebli BRW (traffic i sentima),
          Jakie doswiadczenia?
          Pozdr, AREK
          • katka16 Re: Meble kuchenne - Warszawa 18.11.04, 11:06
            Podłączam się!
            Jaki jest sredni koszt tych mebli? Ja potrzebuję jakieś 5 szafek, lodówkę i
            kuchenke mam wolnostojacą.
    • Gość: limonek Re: Meble kuchenne - Warszawa IP: *.acn.waw.pl 16.01.05, 05:03
      a co to jest ta dobra cena?
    • dagmara96 Re: Meble kuchenne - Warszawa 17.01.05, 11:26
      a jaki koszt przykładowy takich mebliz Jablonnej
    • xx_inka Re: Meble kuchenne - Warszawa 19.01.05, 11:38
      a ja polecam "lamix" na Mehoffera 86.
      robia starannie, dokladnie i ladnie. do wyboru maja prawie wszystko. i dosc
      duzy wybor kamieni.
      no i nie przychodzi do montazu Pan Zenek, ktory przy okazji zakladania szfek
      demoluje cala reszte mieszkania :-) jak czesto niestety bywa.
      ten monter mysli a to ostatnio rzadkosc.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka