Gość: Ibanez IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.04, 16:08 Witam serdecznie, Poszukuje opinii na temat w/w sprzętu. Będę wdzięczny za wszelkie informacje od użytkowników. Pozdrawiam, IA Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
szczupaczyca Re: Pralka Electrolux EWF1045. 26.11.04, 22:58 Witam, ja mam nieco wyzszy model-1245 (rozni sie obrotami- moja ma 1200) i jest super. Wyswietlacz, info o ktorej skonczy, opozniony start- jak nam sie nie chce czekac az skonczy, rozladowujemy rano. zwlaszcza wyswietlacz bardzo cieszy mojego meza ;). Bardzo polecam, i przekonalam sie do funkcji 1200 obrotow- ubrania wyjmuje prawie suche. A na poczatku uwazalam ze nie warto przeplacac za obroty... Dzis kupilabym EWF 1445. Ale polecam te linie!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
jk Re: Pralka Electrolux EWF1045. 27.11.04, 21:26 tez jestem zdania, ze im wiecej oborotw, tym lepiej - nie wierz w bajki, ze pranie bedzie pogniecione czy bedą sie z nim jakies cuda dzialy 1000 to powinno byc minumum, jesli tylko cie stac, kup - jak juz radzono wyzej - model z wieksza iloscia oborotow Odpowiedz Link Zgłoś