beba_a 11.12.04, 19:36 po przeczytaniu tego wątku o szafach wnekowych chcialabym może zamówić z tego własnie Raumplus. jestem z Wa-wy. Dziekuje. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: anonim-kontra Re: namiary na Raumplus potrzebne IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.12.04, 08:24 Już bez przesady z tym andoorem! Tacy super to chyba nie są! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola Re: namiary na Raumplus potrzebne IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.12.04, 09:48 Nie polecam firmy Accord z Warszawy - przez 4 tyg robili mi projekt i nie zrobili, mimo licznych telefonów i ponagleń, rozmów z wysoko postawionymi osobami w firmie itd i zapewnień ze strony kierownictwa firmy,że juz na pewno wszystko bedzie dobrze. A na szafę pewno czekałabym parę miesięcy po wpłaceniu 50% ceny (bo tyle sobie życzą jako zaliczka). Zrezygnowałam zanim naraziłam się na koszty. Jeżeli juz na wstępie firma nie działa sprawnie, to co byłoby dalej. Niestety jeszcze nie znalazłam firmy godnej polecenia. Co ciekawe ciągle czytam o tym andorze, a na stronie producenta raumplus nie ma takiej firmy wśród dość długiej listy wykonawców w systemie raum+. Pozdr Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anonim Re: namiary na Raumplus potrzebne IP: *.acn.waw.pl 13.12.04, 11:31 to sobie zadzwon do Raumplusa, popros dyrektora i zapytaj o ta firme ja tak kiedys zrobilem i dowiedzialem sie, ze nie ma ich na liscie tylko dlatego, ze nie maja ekspozycji, to wszystko mila Pani Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beti Re: namiary na Raumplus potrzebne IP: 81.210.16.* 13.12.04, 19:12 ten Andoor to jakiś jeden facet, co ma ekipę i montuje szafy z materiałów, które kupuje u innych typu OW, bo tam ponoć najtańsze. Nie ma ekspozycvji i nie ma podpsiaenj umowy z raum+. Po prostu kupuje u nich te profile czy inne elemnty do zabudowy. Dowiedziałam się tego w wielkiej tajemnicy, ale nie uważam tej wiadomości za taką. Ponoć andoor sciaga haracz z klientów, tyle sobie liczy za dwie średnie szafy o dł. do 2 metrów, że w innych kupje sie za poowę ceny! Żenada! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gacek Re: namiary na Raumplus potrzebne IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.12.04, 09:55 No to ładnie! Andoor ciągnie haracz z klientów ,kupując materiały w tanszych firmach i nie mając umowy z Raum+! JEdnak zdziera i to ostro, ale broni siępodobno dobrym wykonaniem! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gacek Re: pan Hmmm i cała reszta Andoorowców! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.12.04, 08:05 Cieszę się, że tak dobrze trafiliście z tym Andoorem! NAtomiast pierwszy raz spotykam się z takimi wyczerpującymi komentarzami, które niestety wg mnie wyglądają nie na ocenę klienta tylko wypowiedź kogoś z Andoora, któy loguje się pod kilkoma nazwami udająć swoich klientów. Coś mi tu nie gra... Odpowiedz Link Zgłoś