Gość: anja IP: 212.160.156.* 02.06.05, 12:26 Czy ktoś ma płytki tej firmy lub coś o nich słyszał? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jasiek111 Re: Płytki CERROL? 02.06.05, 14:18 Jak ja kupowałem , nie było takich płytek w marketach (rok temu) , a tylko w specjalistycznych sklepikach i tez nie wszystkich. Znalazłem sklep w Warszawie - przedstawiciela cerrol, na modlinskiej. Cerrol mam w łazience glazure i terakote i w kuchni glazure. Inne po prostu nie trafily w moj gust, a i cena była interesująca... pozdrawiam - jasiek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anja Re: Płytki CERROL? IP: 212.160.156.* 06.06.05, 13:05 już widziałam te płytki ale nic o nich nie słyszałam. chodzi mi o opinię na ich temat Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania badziew IP: *.adsl.inetia.pl 22.08.13, 20:50 straszne gó..., nie kupujcie tych płytek. Sort gorszej kategorii, mimo, że wzornictwo mają ciekawe to jakość płytek katastrofalna. Lepiej kupić paradyż, opoczno, wszystko inne tylko nie to Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asiula gó... wielkie... IP: 91.223.241.* 27.08.14, 09:39 Nie kupujcie tych płytek!!!! Gó... wielkie dosyć że kiepskie wykonanie to jeszcze płytki z jednej kolekcji są kolorystycznie różne. Żenada - po wykonaniu telefonu Pani zaproponowała mi żeby ich nie kłaść i już nieważne że koszty zostały już poniesione. Odpowiedz Link Zgłoś