Dodaj do ulubionych

Lodówka Gorenje

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.05, 10:35
Zamówiłam lodówkję Gorenje 177/60/62,5 z 1 agregatem,inox...i teraz się
zorientowałam że ma klasę energetyczną B...i zużywa dużo wiejej prądu niż
lodówki innych firm. A lodówek inox o takiej wysokości nie ma klasy A.
Trochę żałuję zakupu chociaż jeszcze nie wiem jak się zpisuje w użytkowaniu.
Jakie wy macie doświadczenia z tymi lodówkami?
Obserwuj wątek
    • Gość: santors Re: Lodówka Gorenje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.05, 21:23
      W jakiej cenie kupiłaś?
      • Gość: Nana Re: Lodówka Gorenje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.05, 08:25
        2200
        • Gość: santors Re: Lodówka Gorenje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.05, 09:34
          Proszę podaj symbol tej lodówki
          • Gość: Nana Re: Lodówka Gorenje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.05, 09:45
            K 337 MLB
        • Gość: santors Re: Lodówka Gorenje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.05, 09:43
          "A lodówek inox o takiej wysokości nie ma klasy A"
          Domyślam się, że niestety kupiłaś GORENJE K 337 MLB. Moim zdaniem jeśli
          koniecznie chciałaś kupić lodówkęGORENJE trzeba było wybrać GORENJE K 337 MLA.
          To jest nowa wersja modelu K 337 MLB, ma klasę A i kosztuje 2279 zł, a więc
          tylko 79 złotych więcej niż Twój model. A tak na marginesie lodówki GORENJE nie
          uważam za zbyt dobre. Poniżej wklejam link o lodówce K 337 MLA:
          www.aspio.pl/cgibin/shop?info=GORLZW02&sid=606d89b4
          • Gość: Nana Re: Lodówka Gorenje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.05, 10:00
            Niestety już zamówiona. Dlaczego nie gorenje. Ponoć to taki dobry sprzęt. Ten
            model MLA w sklepie był o 300 zł droższy
            • Gość: santors Re: Lodówka Gorenje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.05, 13:48
              Po co kupujesz w tak drogim sklepie? Od kiedy Gorenje to dobry sprzęt? Kto
              Tobie takie bajki naopowiadał?
              • Gość: Nana Re: Lodówka Gorenje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.05, 14:02
                A jaki jest według ciebie dobry?
              • zayzayer Re: Lodówka Gorenje 01.07.05, 18:46
                Według mnie lodówki Gorenje są po prostu przeciętne i nic więcej. Gorenje
                wyróżnia się tylko pralkami, choć i ich jakość powoli spada. Niestety.
                • Gość: andy Re: Lodówka Gorenje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.05, 19:01
                  ja i kilku moich znajomych ma sprzęt GORENJE /zabudowa/ i jest OK.
                  Pewnie dla wielu nazwa ta gorzej brzmi niż .....
                  i dlatego próbują przytaczać coś co nie zawsze jest prawdą.
            • Gość: santors Re: Lodówka Gorenje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.05, 14:05
              Ja wybrałbym lodówkę Bosch lub Electrolux:
              www.aspio.pl/cgibin/shop?info=bosclw09&sid=4fd92c56
              www.aspio.pl/cgibin/shop?info=bosclw15&sid=4fd92c56
              www.aspio.pl/cgibin/shop?info=elxlw13&sid=4fd92c56
              • Gość: mar Re: Lodówka Gorenje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.05, 14:35
                Też pierwszy raz słyszę takie opinie o lodówkach gorenje.
                A klasą energetyczności to bardzo się nie przejmuj. Roczny koszt o jaki płaci
                się więcej za prąd naprawdę nie jest duży i kupując nieraz lodówkę taką samą a
                droższą bo z klasą A może zwrócić się nawet po paru latach.
              • monika11p Re: Lodówka Gorenje 07.07.05, 21:57
                kupiłeś (-aś) lodówkę przez internet? można zaufać tej formie sprzedaży?
                • onnade Re: Lodówka Gorenje 07.07.05, 22:35
                  A co w tym dziwnego. Lodówka to nie spodnie. Nie trzeba mierzyć. Jak się
                  obejrzało w sklepie, to czemu nie poszukać taniej przez net?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka