monika_2002 28.06.05, 15:09 czy macie jakieś doświadczenia z kabinami tej firmy, bardzo proszę o opinie Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lw73 Re: kabiny firmy kabi 28.06.05, 17:19 Witam Kupiłaś już kabine kabi i czekasz na naszą opinie czy masz jeszcze jakąś alternatywę pomiędzy kabi a kabiną innej firmy? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotr Re: kabiny firmy kabi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.05, 20:52 a konkretnie jaka kabina? uwaga na brodziki szczególnie te tańsze , bo pękają! (liche takie) pozdrawiam piotr Odpowiedz Link Zgłoś
monika_2002 Re: kabiny firmy kabi 29.06.05, 08:42 Nie kupiłam jeszcze kabiny zastanawiam się nad kabiną kabi Pablo I a Koła Akord Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
lw73 Re: kabiny firmy kabi 29.06.05, 10:43 Jaśli jedna masz wybór to polecam Koło. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotr Re: kabiny firmy kabi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.05, 17:20 wolał bym koło ( a handluje tym i tym , wiadomo klient nasz pan , ale pablo I z wystawy już sprzedałem i nie zamierzam go wiecej brać), jeżeli podba ci się pablo I to weź brodzik paulo , uwaga! ciężko jest dobrać brodzik innej firmy - zapytaj sprzedawcy czy może ci zaproponowac jakiś inny brodzik z jakieś innej firmy ? Gdy bedziesz kiedyś chciała zmienic kabinę (a to się zdarza) to wtedy razem z brodzikiem pozdrawiam piotr Odpowiedz Link Zgłoś
monika_2002 Re: kabiny firmy kabi 30.06.05, 08:13 Co jest takiego złego w kabinach kabi że je odradzacie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niepolecam Re: kabiny firmy kabi IP: 83.238.47.* 01.07.05, 23:35 pojawiają sie pęcherze i rdzawe plamy na prowadnicach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bankrutka Re: kabiny firmy kabi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.07.05, 19:06 Właśnie pekla mi szyba w Pablo II. Mam kabine ponad 2 lata wiec po gwarancji i serwis z Warszawy ma do mnie przyjechać i mają mi wmontować szybe na miejscu za ...jedyne 340 zł.(podkreślam 1 szyba) Tani interes! Wystarczyłoby mieć serwis gdzieś bliżej lub sprzedawać całe skrzydło- myśle że było by taniej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mif Re: kabiny firmy kabi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.05, 22:27 Oprócz szyby, dadzą Ci ramy. Stare nie nadają się do użytku. Zawsze w kapitalizmie części serwisowe są droższe od nowego egzemplarza. Co robiłaby fabryka, gdyby Polak sam robił składaki? :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mif Re: kabiny firmy kabi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.05, 22:52 Mam 3 lata Pablo i biedny brodzik znosi mój ciężar (ponad 100 kg) cierpliwie i nie widać żeby chciał się rozpaść. Na skutek błędnego montażu (za mocno skręcona rama), pękła szyba. Firma wymieniła w ciągu tygodnia, w ramach gwarancji. Kabina jest wygodna do mycia. Jedyny problem, to spust mam po przeciwnej stronie, niż syfon brodzika. Przez oryginalny wąż giętki, łączący syfon ze spustem, woda spływa wolno, brodzik napełnia się wodą, ale z kabiny, woda nie przelewa się na posadzkę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Emma Re: kabiny firmy kabi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.05, 09:57 Kabi, hmmm stanowczo polecam Novellini, ew z tańszych Sanplast, ravak i pare innych firm, ja znalazłam wszystko co potrzebne dzięki www.gejzer.pl Pozdrawiam E Odpowiedz Link Zgłoś