Dodaj do ulubionych

kabiny firmy kabi

28.06.05, 15:09
czy macie jakieś doświadczenia z kabinami tej firmy, bardzo proszę o opinie
Pzdr
Obserwuj wątek
    • lw73 Re: kabiny firmy kabi 28.06.05, 17:19
      Witam
      Kupiłaś już kabine kabi i czekasz na naszą opinie czy masz jeszcze jakąś alternatywę pomiędzy kabi a kabiną innej firmy?
      Pozdrawiam
    • Gość: piotr Re: kabiny firmy kabi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.05, 20:52
      a konkretnie jaka kabina? uwaga na brodziki szczególnie te tańsze , bo pękają!
      (liche takie)
      pozdrawiam
      piotr
      • monika_2002 Re: kabiny firmy kabi 29.06.05, 08:42
        Nie kupiłam jeszcze kabiny zastanawiam się nad kabiną kabi Pablo I a Koła Akord
        Pozdr.
        • lw73 Re: kabiny firmy kabi 29.06.05, 10:43
          Jaśli jedna masz wybór to polecam Koło.
          Pozdrawiam
        • Gość: piotr Re: kabiny firmy kabi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.05, 17:20
          wolał bym koło ( a handluje tym i tym , wiadomo klient nasz pan , ale pablo I z
          wystawy już sprzedałem i nie zamierzam go wiecej brać), jeżeli podba ci się
          pablo I to weź brodzik paulo , uwaga! ciężko jest dobrać brodzik innej firmy -
          zapytaj sprzedawcy czy może ci zaproponowac jakiś inny
          brodzik z jakieś innej firmy ?
          Gdy bedziesz kiedyś chciała zmienic kabinę (a to się zdarza) to wtedy razem z
          brodzikiem
          pozdrawiam
          piotr
          • monika_2002 Re: kabiny firmy kabi 30.06.05, 08:13
            Co jest takiego złego w kabinach kabi że je odradzacie?
            • Gość: niepolecam Re: kabiny firmy kabi IP: 83.238.47.* 01.07.05, 23:35
              pojawiają sie pęcherze i rdzawe plamy na prowadnicach
              • Gość: Bankrutka Re: kabiny firmy kabi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.07.05, 19:06
                Właśnie pekla mi szyba w Pablo II. Mam kabine ponad 2 lata wiec po gwarancji i
                serwis z Warszawy ma do mnie przyjechać i mają mi wmontować szybe na miejscu
                za ...jedyne 340 zł.(podkreślam 1 szyba) Tani interes! Wystarczyłoby mieć
                serwis gdzieś bliżej lub sprzedawać całe skrzydło- myśle że było by taniej.
                • Gość: mif Re: kabiny firmy kabi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.05, 22:27
                  Oprócz szyby, dadzą Ci ramy. Stare nie nadają się do użytku. Zawsze w
                  kapitalizmie części serwisowe są droższe od nowego egzemplarza. Co robiłaby
                  fabryka, gdyby Polak sam robił składaki?
                  :))
    • Gość: mif Re: kabiny firmy kabi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.05, 22:52
      Mam 3 lata Pablo i biedny brodzik znosi mój ciężar (ponad 100 kg) cierpliwie i
      nie widać żeby chciał się rozpaść. Na skutek błędnego montażu (za mocno skręcona
      rama), pękła szyba. Firma wymieniła w ciągu tygodnia, w ramach gwarancji. Kabina
      jest wygodna do mycia. Jedyny problem, to spust mam po przeciwnej stronie, niż
      syfon brodzika. Przez oryginalny wąż giętki, łączący syfon ze spustem, woda
      spływa wolno, brodzik napełnia się wodą, ale z kabiny, woda nie przelewa się na
      posadzkę.
    • Gość: Emma Re: kabiny firmy kabi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.05, 09:57
      Kabi, hmmm stanowczo polecam Novellini, ew z tańszych Sanplast, ravak i pare
      innych firm, ja znalazłam wszystko co potrzebne dzięki www.gejzer.pl
      Pozdrawiam
      E
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka