Dodaj do ulubionych

mikrofala z funkcja piekarnika

04.07.05, 09:00
Witam,
Zobaczylem wczoraj w ofercie IKEI mikrofalowke z z funkcja piekarnika. Czy
ktos z Was uzywa czegos takiego? Jaka jest Wasza opinia nt takiego urzadzenia?
Przyznam sie, ze zainteresowal mnie ten pomysl - ze wzgledu na oszczednosc
miejsca i kosztow.
Leef
Obserwuj wątek
    • Gość: ryba23 Re: mikrofala z funkcja piekarnika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.05, 23:02
      witam!
      moi rodzice maja wlasnie taka mikrofalowke. z termoobiegiem, mama np. robi w
      niej ciasto(przepisy dolaczone do kuchenki) ktore piecze sie w niej 11 minut!
      jest pyszne! uwazam ze jest to fajny pomysl polaczenie mikrofali z piekarnikiem!
      polecam!
    • Gość: bankroot Re: mikrofala z funkcja piekarnika IP: 193.111.166.* 12.07.05, 09:15
      mam, używam i uważam to za jeden z lepszych moich zakupów

www.siemens-agd.pl/produkty/przeglad_produktow/pdf/quantum_speed.pdf
    • Gość: marta Re: mikrofala z funkcja piekarnika IP: *.devs.futuro.pl 12.07.05, 09:38
      A ile takie cudo kosztuje czy jest to sprzet do zabudowy czy tez mozna znalesc
      wolnostojacy?A wilekosc ma mikrofali czy jest wieksze?
      • Gość: ryba23 Re: mikrofala z funkcja piekarnika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.05, 13:52
        sprzet jest wielkosci mikrofali. jest wolnostojacy, a kosztuje chyba ok. 1000-
        1500zl. nie jestem pewna tej ceny ale chyba cos kolo tego.
        • kulka85 Re: mikrofala z funkcja piekarnika 12.07.05, 16:18
          witam
          sa mikrofalówki z np termoobiegiem,grilem i opiekaczem(mam taką)i mają
          pojemność niewiele wiekszą od duzej mikrofali, a są tez mikrofalówki połaczone
          z piekarnikiem które maja np poj 46 litrów i są do zabudowy. Poszukaj w jakimś
          większym sklepie internetowym: będą opisy wielkosci i funkcji.
    • Gość: leef Re: mikrofala z funkcja piekarnika IP: *.centertel.pl 12.07.05, 16:38
      Pieknie dziekuje za wasze komentarze;-) Mi takze wydawalo sie, ze to dobry pomysl;-)
    • Gość: bary Re: mikrofala z funkcja piekarnika IP: *.de.ibm.com 12.07.05, 18:29
      a co sadzicie o Siemens HB84K550 czyli piekarnik z funkcja mikrofali:

www.maximedia.pl/?c=piekarniki_do_zabudowy&p=siemens_hb_84k550
      • Gość: bankroot Re: mikrofala z funkcja piekarnika IP: 193.111.166.* 13.07.05, 08:08
        to coś a'la mój Quantuum Speed (nowszy)

jak wcześniej pisałem, dla mnie b. dobra rzecz
    • Gość: mowika Re: mikrofala z funkcja piekarnika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.05, 22:45
      Ja z kolei zastanawiam się nad jednym z modeli Samsunga - do zabudowy, większy
      kosztuje ok. 2000PLN, wolnostojący, mniejszy, ale o tej samej mocy - ok.
      1300PLN. I bądź tu mądry i pisz wiersze ;-] Ale podobno można do wolnostojącej
      dokupić listwy maskujące i zabudować :-)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka