25.08.05, 11:01
czy ktoś z Was ma meble kuchenne tej firmy? zdjęcia w katalogu wyglądają
zachęcająco i nawet sprzęt agd oferują taki, jaki sobie upatrzyłam. już kilka
opinii na forum znalazłam, ale może znajdzie się jeszcze ktoś, kto skrobnie
parę słów na temat mebli.
Obserwuj wątek
    • Gość: Pio Re: Meblobuk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.05, 19:10
      ja zamówiłem już i mam montaż w pierwszym tyg. września,
      obsługa dość profesjonalna i prawdą jest, że oferują komponenty z wyzszej półki
      za rozsądną cenę, jeśli chodzi o sprzęt to ceny mają katalogowe (czytaj ze
      wszystkimi możliwymi marżami) ja np. kupiłem piekarnik Bosch + płyta gazowa
      razem za 1499 w promocji w Media Markt, to samo w katalogu u nich za 2 razy
      tyle, przemyśl sprawę sprzętu, rozważ sklepy internetowe, jestem bardzo
      zadowolony z wizyty projektantki wnętrz, która zaproponowała kilka ciekawych
      rozwiązań!
      ale zanim polecę muszę mieć kuchnię zmontowaną...!
      wynegocjowałem też 9 proc. rabat na całość zamówienia.
      • moboj Re: Meblobuk 26.08.05, 20:23
        no właśnie na samym początku rozważałam kupienie całego sprzętu (zmywarka,
        płyta ceramiczna + piekarnik, zmywarka, pralka, okap) w centrum 2000 (akurat ma
        siedzibę we wrocławiu) i pewnie to będzie korzystniejsze niż kupowanie sprzętu
        w studiu.
        dzięki za napisanie kilku słów:)
        • Gość: Ja Re: Meblobuk IP: 217.153.63.* 01.09.05, 08:36
          A moglibyście napisać, ile sobie życzą za zabudowę u Was?
          Ja byłem w ich salonie w Warszawie (Jupiter) i zabudowę (raczej standardową,
          niewymiarowa tylko 1 szyflada pod blatem) z płyt fornirowanych (dąb mleczny)
          niewielkiego aneksu kuchennego (jakieś 2,40 x 2,5 m2 - ale zabudowa tylko na 2
          ściankach) wycenili mi na "nie mniej niż 11.000 PLN (oczywiście bez agd i
          jakichkolwiek "bajerów').

Z góry dzięki za odpowiedź i pozdrawiam
          • Gość: gosc Re: Meblobuk IP: 213.17.203.* 01.09.05, 14:35
            Tez do niedawna glowilam sie...tez conieco wstukalam w watku mble kuchenne...
            Zdecydowalismy sie wlasnie na MEBLOBUK i... sa ladne-efektowne, funkcjonalne...
            Sami mamy MDF waniliowy (nowy front)...Na sprzet o dziwo tez sie
            zdecydowalismy...a dlaczego? Dlatego, ze patrzylismy na sume calego sprzetu -
            nie ceny jednostkowe. Dostalismy zmywarke w b.dobrej cenie (najnowszy
            model)...i wyszlo taniej niz w hurtowni, gdzie mielismy rbaty na kazdy ze
            sprzetu. Zapewne jesli nie decydujecie sie na pelny komplet sprzetu to lepiej
            zakupu dokonac w hurtowni. W mniejszych sklepach ze sprzetniem jest korzystniej
            niz w tych duzych, ktore reklamuja sie haslem - u nas najtaniej ;)
      • moboj Re: Meblobuk 16.09.05, 17:05
        Gość portalu: Pio napisał(a):

> ja zamówiłem już i mam montaż w pierwszym tyg. września,

i jakie wrażenia po montażu?
        • Gość: Pio Re: Meblobuk IP: *.net81-66-141.noos.fr 13.11.05, 20:46
          Sorry za "porzucenie" tego watku, kuchnia juz jest zalozona.
          Wszystko przebiegalo bardzo sprawnie i profesjonalnie, dokladnosc i rzetelnosc
          to dwa atuty Meblobuku. Efekt ostateczny - piorunujacy! Goraco polecam!!!
          Doskonala jakosc za umiarkowana cene :D Jakbyscie mieli bardziej szczegolowe
          pytania - odpowiem. Pozdrawiam!
          • moboj Re: Meblobuk 17.11.05, 17:05
            cześć Pio:)
            sprzęt agd kupowałeś na własną rękę czy też w meblobuku? obejrzałam sobie
            katalog mebli tej firmy i baaardzo mi się spodobał zestaw "Gala" i coś czuję,
            że zdania nie zmienię, więc Twoja dobra opinia o tej firmie bardzo mnie cieszy.
            • Gość: Pio Re: Meblobuk IP: *.net81-66-141.noos.fr 17.11.05, 22:31
              Witam, :-)
              Ja tez Gale wybralem!! Malo ktory producent ma jawor w ofercie, efekt
              rewelacyjny, nie zamieniam na nic innego, z inoxem laczy sie idealnie a wiele
              innych jasnych kolorkow mozna dopasowac.
              Sprzet kupowalem na wlasna reke, bo akurat trafilo mi sie kilka promocji no i w
              sklepach internetowych mozna tez co nieco znalezc i wychodzi sie na tym lepiej.
              Tak przynamniej bylo w lipcu. A i jeszcze jedno, z meblobukiem mozna sie ladnie
              potargowac (oczywiscie wysokosc upustu zalezy od wielkosci calego zamowienia) i
              jest to spora oszczednosc. Powodzenia!
              • moboj Re: Meblobuk 17.11.05, 23:05
                dzięki za odpowiedź:) do złożenia naszego zamówienia jeszcze trochę czasu
                zostało, bo klucze do mieszkania odbieramy dopiero w czerwcu:) a sprzęt też
                zamierzam kupować na własną rękę, prawdopodobnie w Centrum 2000 - akurat sklep
                internetowy siedzibę ma tu, gdzie mieszkam, czyli we Wrocławiu, a ceny ma dość
                korzystne:)
                ech, własnie jeszcze raz obejrzałam katalog Meblobuku:) Gala jest piękna:)
                pozdrawiam:)
                • Gość: celtyk Re: Meblobuk IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 18.11.05, 17:58
                  Cześć,masz namiar na dobry sklep internetowy we Wrocławiu poproszę o namiar
                  muszę kupić okap i płytę, a tak wogóle to gratuluje nowego mieszkania.odnośnie
                  szafek z Meblobuku to nie słyszałem złego słowa pamiętaj jednak że meble
                  drewniane to tylko slogan,drewniane są tylko fronty w Łagiewnikach ok 30 km od
                  Wrocławia gość robi meble całe drewniane w podobnej cenie.Jeżeli masz czas to
                  się zainteresuj. Pozdrawiam
                  • moboj Re: Meblobuk 18.11.05, 21:38
                    Meblobuk jest u nas "na tapecie", ale oczywiście pozwiedzamy też inne sklepy,
                    także w miejscowościach poza wrocławiem.
                    a co do sklepów internetowych z Wrocławia to znam tylko ten (mają salon na
                    Dokerskiej):
                    www.centrum2000.com.pl/wip02/c.php
                    pozdrawiam:)
                    • Gość: Pio Re: Meblobuk IP: *.net81-66-141.noos.fr 17.12.05, 18:33
                      up!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka