Dodaj do ulubionych

armatura z krakowa prosze o opinie

IP: *.faratfilm.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 27.08.05, 14:59
Czy ktosm mógłby sie podzielic doświadczeniami z korzystania armatuty
łazienkowej z Krakowskiej fabryki Armatur. Jaki modej jest godny polecenie.
Moze ktos uzytkuje baterie prysznicowe termostatyczne.
prosze o wszelakie głosy na powyzszy temat.
pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: allija Re: armatura z krakowa prosze o opinie IP: *.kabaty.2a.pl 27.08.05, 21:41
      ja mam jedynie baterię mieszalnikową. Może być ale ogolnie taka sobie.
      Poprzednio miałam Kludi ale po okresie gwarancyjnym /5 lat/ diabli ja wzięli.
      Postanowiłam zaoszczędzić i kupić polską. Wygląda dobrze ale co do komfortu
      uzytkowania to nie ma porównania z poprzednią. Wodę miesza nie na całym
      obwodzie a jedynie na jego niewielkim odcinku czyli, że ustawiać temperaturę
      trzeba z aptekarska dokładnością bo inaczej to albo wrzątek albo zimny prysznic.
      Bateria jest nawannowa czyli z wyciąganym prysznicem. Żeby wyciągnąć ten pipek
      od prysznica to trzeba sie nieźle napocic albo połamać paznokcie.
      Moze termostaty maja lepsze.
    • atonek Re: armatura z krakowa prosze o opinie 27.08.05, 23:35
      ja nie narzekam, mam trzy baterie KFA - prysznicowa, umywalkowa i do kuchni. W
      miare tanie jak na baterie i póki co sa ok.:)
      • Gość: lw73 aikido23 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.05, 10:59
        • Gość: lw73 sprostowanie:-)))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.05, 11:01
          To nie jest wypowiedź na temat KFA
          A co do KFA to są to baterie jak najbardziej ok!!! Szczerze polecam
          • Gość: limet KFA IP: *.devs.futuro.pl 09.09.05, 22:02
            nie polecam tych najtanszych - umywalkowa rozpadla sie po roku
            • Gość: lw73 Re: KFA i Inne baterie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.05, 10:53
              Witam
              Jednym słowem> Baterie to rzeczy na których nie oszczędzaj przy remoncie!!!
              Oczywiście nie namawiam tez na jakies bardzo drogie, ale daruj sobie oszczędność ta tych rzeczach. Odradzam wszelką chińszczyzne i marketowy chłam za jakieś śmieszne pieniądze.
              Ja jako ze prowadzę sklep mam tez te tanie baterie w swej ofercie ale nie daje na nie gwarancji i zawsze mówie klientowi co kupuje i ze moze sie liczyc z awariami. Jaka cena taki produkt. Natomiast w swej ofercie mam tez szereg innych baterii które są dobrej jakosci za w miarę niską cene.
              Pozdrawiam
              • Gość: der Re: KFA i Inne baterie IP: *.rawicz.sdi.tpnet.pl 12.09.05, 11:16
                Po pierwsze większość oferty krakowskiej armatury to tez chińszczyzna a po
                drugie jak może sz nie dawać gwarancji ??? nie ośmieszaj się !!! dawanie
                gwarancji wymusza na Tobie prawo !!!
                • chinczyk8 Re: KFA i Inne baterie 19.01.15, 19:50
                  Dokładnie wszystko co kiedyś było KFA to teraz chinski chłam. Jak chcesz kupić baterię to polecam np.: finski ORAS posiadam takie już od 14 lat i działają poprawnie żeby nie powiedzieć rewelacyjnie. To aktualnie chińskie centrum handlowe zwane szumnie kfa omijaj szerokim łukiem i nie dawaj się zwieść zapewnieniami o tzw polskim produkcie. Chcesz kupić chininę to zapłać jak za chininę ze świadomością że masz CHINSKĄ baterię.
    • Gość: gość Re: armatura z krakowa prosze o opinie IP: *.olsztyn.vectranet.pl 24.08.13, 12:16
      Nie polecam!!!!! Kupiłem i po zamontowaniu cieknie woda.
    • 12asunta89 Aramtura Kraków Zakopiańska,Armatoora Nisko,UWAGA 07.10.15, 11:29
      PRZESTRZEGAMY POTENCJALNYCH NABYWCÓW GRZEJNIKOW ALUMINIOWYCH TYCH FRIM!!! W PRAKTIKERZE I LEROY MERLIN.
      NOWY GRZEJNIK PRZECIEKA. SERWIS, KTORY DEKLARUJE POMOC W 48 GODZIN OD ZGŁOSZENIA W OGOLE NIE ODPOWIADA!!! PO KOLEJNYM TELEFONIE CHAMSKI SERWISANT ZWRACAJACY SIĘ PER "TY" W ROZMOWIE TELEFONICZNEJ!!!! Z CZYMS TAKIM NIE MIELISMY JESZCZE DO CZYNIENIA!!!! GOŚĆ, KTÓRY NA UWAGĘ, ŻĘ ZACZĄŁ SIE SEZON GRZEWCZY I MUSIMY PRZECIEZ JAKOS OGRZEWAĆ MIESZKANIE, UZYWA ZWROTU "NIE PRZEGINAJ PAN" DO KLIENTA!!!!!! NIE KUPUJCIE TYCH GRZEJNIKÓW!!!!!!!!!!!! PIENIADZE W BLOTO!!!!
      • kjczarna Re: Aramtura Kraków Zakopiańska,Armatoora Nisko,U 15.12.15, 11:54
        Ja nawet nie zdążyłam przekonać się o jakości towaru, ale poznałam jakość obsługi sprzedażowej, posprzedażowej i transportowej- ODRADZAM ZAKUPY W ARMATURZE KRAKOWSKIEJ. Po pierwsze po zapłaceniu online z góry moje zamówienie "gdzieś się zapodziało" i nikt nie raczył mnie o tym powiadomić (pierwsza interwencja telefoniczna). Po drugie grzejnik przyszedł USZKODZONY. Odbierali go dziadkowie (starsi ludzie), a kurier zostawił towar PRZED POSESJĄ i dosłownie ZWIAŁ. Kiedy przyjechał hydraulik montować grzejnik i rozpakował okazało się, że żeberka są powyłamywane z każdej strony. Grzejnik nie był zabezpieczony folią bąbelkową ani styropianem, pierwszy raz się z czymś takim spotkaliśmy. Po wielu próbach kontaktu telefonicznego (bezczelnie rozłączano połączenia, ignorowano moje telefony) dopiero żądanie kontaktu z kierownikiem spowodowało że Pani z działu reklamacji znalazła czas żeby mnie wysłuchać i stwierdziła że w drodze wyjątku mogą wymienić uszkodzone żeberko! Które sama muszę zdemontować=zapłacić fachowcowi. Wydałam 300 zł na grzejnik, którego nie zamontuję. Fakt, towar trzeba sprawdzić w obecności kuriera. Jednak ta sytuacja uświadomiła mi, że trzeba sprawdzać i nie ufać takim firmom jak ta. Być może moja opinia pomoże komuś podjąć decyzję odnośnie do zakupów w tym sklepie. To żenujące, że w dobie nasycenia rynku tak prostacko traktuje się klientów.
    • bis-meble Re: armatura z krakowa prosze o opinie 01.02.16, 10:54
      Używamy bardzo często solidny produkt
    • kasperek1957 Re: armatura z krakowa prosze o opinie 08.02.16, 19:42
      trzylata bateria prysznicowa działała potm popsół sie termostat.Nie idzie tego nigdzie dostac.Fitma sprzedaje baterie a nie zapewnia czesci serwis jak mnie pan z marketingu poinformował jest ale w Krakowie.jakos nie miałem czasu jechas 300km by naprawić i kupiłrm inna baterir już nie Krakowskiej firmy.Nie polecam
      • there.there Re: armatura z krakowa prosze o opinie 12.03.16, 01:37
        Moja kuchenna z Krakowa wytrzymała 6 lat i też jest już nienaprawialna. Po jakieś durne uszczelki kazali mi dzwonić do Krakowa, napociłem się żeby je zdobyć, ale i tak się ich nie dało wymienić, bo bateria nie dala się rozkręcić. Teraz mam ochotę kupić taką prymitywną baterię z dwoma kurkami, gdzie głowicę można dostać w każdym małym sklepie hydraulicznym za parę złotych. Taką mam w łazience w umywalce od 18 lat i w tym czasie głowice były wymieniane może 2-3 razy i to samodzielnie, a nie jak w tych wszystkich nowoczesnych bublach, gdzie budowa jest skomplikowana, części celowo nie ma, a nawet jeśli są, to bardzo drogie i ich wymiana często nie daje efektu. Zastanawiałem się nad jakimś droższym producentem teraz, ale chyba wszystko to jest robione obecnie tak, by po około 5-6 latach kupić nowe, więc nie wiem już czy jest sens przepłacać.
    • dorcia100 Re: armatura z krakowa prosze o opinie 25.03.16, 14:14
      Kupiłam prysznic po zamontowaniu odstawal od ściany i się skladal. Reklamacja -nikogo nie zdziwiła.od razu obiecano mi wymianę części. Bateria nawannowa miała zepsutą głowicę
      Duzy odsetek usterek jak na tak rzadki zakup..i jeszcze na ich stronie nie można dać negatywnych opini.próbowałam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka