Dodaj do ulubionych

kabina Sea-Horse Sigma

17.09.05, 10:19
Od dłuższego już czasu przygotowuję się do remontu łazienki i wymiany wanny
na kabinę. Chciałam dużą, z brodzikiem wyposażonym w siedzisko. Ale ceny mnie
porażały. Ostatnio znalazłam ofertę kabiny tego producenta. Do tego brodzik z
sanitarnej żywicy poliestrowej. Czy to jest gorsze od akrylu? Czy warto
kupić taką kabinę i brodzik?
Obserwuj wątek
    • Gość: Jamsza Re: kabina Sea-Horse Sigma IP: 80.51.243.* 02.10.05, 20:53
      Ta kabinka zrobiła na mnie wrażenie z paru powodów, wygląd, jakość a poża tym cena. Facet zawołał za nią 1500pl, więc pomyślałem sobie z początku, że to jakieś reklamowe padło, po bliższemu oblukaniu kabiny przekonałem się że aluminum zamiast plastiku, szkło akryl (bezpieczne) w odcieniu zieleni zamiast plexi, drzwiczki sówają się na porządnych kółkach. Więc ją kupiłem, ale ustawie dopiero jak ułoże płytki w łazience, wtedy zobaczymy jak daje rade w praktyce. Po moich poszukiwaniach kabiny stwierdziłem że, za 1500pl można kupić dobrą kabine ale nie z takich materiałów co zaoferował Sea-Horse
      • Gość: teo Re: kabina Sea-Horse Sigma IP: *.gdansk.sdi.tpnet.pl 09.10.05, 00:27
        Czy ktoś moze jeszcze pare słów na temat tej kabiny?????????
        plisssssssss
        • Gość: lemm Re: kabina Sea-Horse Sigma IP: 195.136.99.* 09.10.05, 19:36
          Kupiłem w internecie na Allegro...ale jeszcze nie mam zainstalowanej :)
          • Gość: teo Re: kabina Sea-Horse Sigma IP: *.gdansk.sdi.tpnet.pl 09.10.05, 21:51
            Jezeli masz juz ja w domu to moze cos blizej.
            Czy to był komplet z brodzikiem?
            • Gość: teo Re: kabina Sea-Horse Sigma IP: *.gdansk.sdi.tpnet.pl 11.10.05, 01:29
              Może ktoś jeszcze?????????
              • lw73 Sea-Horse Sigma 11.10.05, 08:55
                Chyba niewiele osób jest w w posiadaniu tej kabiny!
                Ja handluje tymi rzeczami ale nie spotkałem się z kabiną Sea-Horse Sigma.
    • Gość: pepe Re: kabina Sea-Horse Sigma IP: *.acn.waw.pl 08.11.05, 23:19
      Czy znajdzie się ktoś kto ma taką i mógłby podzielić się opinią o tej kabinie?
      Pozdr
      • Gość: teo Re: kabina Sea-Horse Sigma IP: *.gdansk.sdi.tpnet.pl 09.11.05, 19:48
        znalazłam takiego kogos na allegro, wysłałam maila z prośba o opinię, odpowiedź
        odnośnie kabiny była na +, możesz sam zreszta zapytac....
    • pakaoz Re: kabina Sea-Horse Sigma 29.11.05, 18:36
      Też jestem zainteresowany kabiną prysznicową Sea-Horse - proszę o informację na
      jej temat, czy wygląda tak ładnie jak na zdjęciach, jaka jest ona w eksploatacji?
      • Gość: greg Re: kabina Sea-Horse Sigma IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.12.05, 10:51
        mam tą kabine kupiłem ją za 998 zł + brodzik za 300 zł w Krakowie
        na Ul. Walerego Sławka i jestem z niej bardzo zadowolony . Sam ją montowałem bo
        jest mało skomplikowana, wygląda super i jest bardzo masywna.
        POLECAM
    • Gość: Gosc Re: kabina Sea-Horse Sigma IP: *.adsl.inetia.pl 16.12.05, 18:15
      mam ,kabine i brodzik z siedziskiem, zaplacilam 1600zl, + 2 baterie, jestem
      zadowolona
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka