512to 13.11.05, 22:49 Czy ktos ma doswiadczenie z pralka w zabudowie? Jak zachowuja sie drzwiczki zamocowane na tekiej pralce po np 2 latach uzytkowania? Czy pralka podczas wirowania nie przesuwa sie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: asiunia Re: PRALKA w zabudowie IP: 5.6.2R1D* / 170.252.80.* 14.11.05, 13:19 Mam zabudowaną pralkę Bosch'a (przystosowaną do zabudowy) - na razie dopiero 2 tygodnie ale póki co sprawuje się bez zarzutu. Przy 1200 obrotach wyczuwa się drgania blatu (ale żadnego efektu dzwoniących naczyń na blacie czy w sąsiednich szafkach) Drzwiczki też ok. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agentka Re: PRALKA w zabudowie IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 14.11.05, 16:48 mam juz prawie 3 lata pralke w zabudowie w kuchni elektrolux. jak do tej pory nie mialam problemow, drzwiczki sie trzymaja na magnesy, nic mi przy wirowaniu sie nie przesuwa. zdecydowanie polecam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
zayzayer Re: PRALKA w zabudowie 14.11.05, 16:59 512to napisał: > Czy pralka podczas wirowania nie przesuwa sie? Jak ustawisz ją tak, że na każdą jej nogę będzie jednakowy nacisk, a podłoże będzie w miarę twarde, to nie ma prawa "chodzić" żadna nowa pralka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mat Re: PRALKA w zabudowie IP: 5.6.2R* / *.nokia.com 14.11.05, 17:54 Zajzajerze, a jak to sprawdzić? Bo ja próbowałem bardzo długo pralkę ustawiać (nowy elektrolux i to nie z tych najtańszych, nie do zabudowy) i gumno mi wyszło, i tak ją telepie. Stoi poziomo (wedle poziomicy) i na terakocie. I ją telepie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jagódka Re: PRALKA w zabudowie IP: 87.207.128.* 15.11.05, 18:38 Mam zabudowaną pralkę od 5 lat. To jest b. dobre rozwiązanie. Żadnych drgań, "tańców" itp. A jakie luzy w łazience, zdecydowanie polecam:) Odpowiedz Link Zgłoś
512to Re: PRALKA w zabudowie 15.11.05, 19:03 Dziekuje wszystkim za informacje Pozdrawiam Tomek Odpowiedz Link Zgłoś