Dodaj do ulubionych

Jaki sklep internetowy z AGD?

IP: *.stacje.agora.pl 05.03.06, 17:39
Prosze, poleccie jakies sklepy godne zaufania - chce kupic lodowke, pralke i
odkurzacz, wiem mniej wiecej jakie modele, ale nie wiem w jakim sklepie
internetowym. Ceneo.pl znam, przegladalem, ale skad wiadomo, ze opinie o
sklepach tam zamieszczone nie sa opiniami samych pracownikow tych sklepow?

Jakie macie doswiadczenia z kupowaniem AGD w internecie?

Jaki jest najsolidniejszy sklep AGD w sieci wedlug was?

pozdr

ma_ku
Obserwuj wątek
    • Gość: agnes Re: Jaki sklep internetowy z AGD? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.06, 14:26
      jesli chodzi o ceneo to ja sugerowałabym sie tymi opiniami właśnie.. sama
      wielokrotnie opiniowałam tam sprzęty, bo zdarzyło mi się juz conieco kupić w
      sieci, także tego typu obaw, że rzekomo sami pracownicy pisza te komentarze ja
      nie mam... zreszta moi znajomi tez opiniują zakupione przez siebie towary
      zarówno tam jak i na forach
    • nesia_1 Re: Jaki sklep internetowy z AGD? 06.03.06, 17:11
      ja kupiłam sprzęt do kuchni(piekarnik, okap, płyte, lodówke i zmywarkę) w
      sklepie ara - www.maximedia.pl jestem zadowolona przywieźli sprzęt, podbili
      gwarancje wszystko bylo zapakowane firmowo i płaciłam dopiero przy odbiorze.
      polecam
      • ewacia Re: Jaki sklep internetowy z AGD? 19.05.06, 15:24
        ja tez polecam ten sklep. najnizsze ceny, obsluga swietna, czasami mozna nawet negocjowac ceny ;) wlasnie wczoraj przywiezli mi zmywarke ;)
      • Gość: kupujący Re: Jaki sklep internetowy z AGD? IP: *.u.mcnet.pl 21.08.06, 15:56
        A ja niestety mam z maximedia.pl BARDZO ZŁE doświadczenia ...
        Kupiłem w maximedia Warszawa uszkodzoną pralkę. Przewoziłem własnym
        transportem, więc nie mogłem jej rozpakować w obecności pracownika. Po
        rozpakowaniu w domu okazało się, że ma pękniętą górną płytę. Pomimo pisemnej
        reklamacji, przesyłaniu zdjęć oraz wielokrotnych telefonów, sklep wypiął się na
        mnie i odmówił jakiejkolwiek wymiany. Zostałem z uszkodzonym towarem.
        Wiem jedno - więcej tam nie zrobię zakupów. Maximedia.pl nie polecam.
    • Gość: Andej Re: Jaki sklep internetowy z AGD? IP: 195.245.204.* 13.03.06, 12:42
      Polecam www.Hoopla.pl mają sprawną logistykę i dobry kontakt z klientem. Ceny
      za dostawę też są chyba najniższe na rynku jeżeli zamieżasz kupować ciężki
      sprzęt AGD
    • Gość: ja Re: Jaki sklep internetowy z AGD? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.03.06, 13:00
      A wg mnie najlepszy jest sklep wynaleziony przeze mnie na allegro. Telefon do
      sklepu 509190300. Sklep jest z Krakowa. Zamówiona zmywarka i płyta gazowa
      najtańsza na rynku, przywieziona następnego dnia do domu, wniesiona przez
      miłych panów do domu. Dostawa tylko 35 zł. POLECAM
      • Gość: gospodarz Re: Jaki sklep internetowy z AGD? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.03.06, 19:58
        Potwierdzam, to dobry kontakt. Na lodówkę dostałem oferę o prawie 15% taniej
        niż najtańsza z serwisu caneo.pl i transport z wniesieniem gratis.
        Dla mieszkańców dużych miast gdzie sklepów z agd jest dużo sklepy internetowe
        wcale nie muszą być najtańszą ofertą. No chyba, że tam można się targować?

P
      • pinkpanther Do "ja" 25.05.06, 15:05
        Gość portalu: ja napisał(a):

> A wg mnie najlepszy jest sklep wynaleziony przeze mnie na allegro. Telefon do
        > sklepu 509190300. Sklep jest z Krakowa. Zamówiona zmywarka i płyta gazowa
        > najtańsza na rynku, przywieziona następnego dnia do domu, wniesiona przez
        > miłych panów do domu. Dostawa tylko 35 zł. POLECAM

czy możesz podać nazwę tego sklepu? wiesz też może, gdzie się mieści w Krakowie?
    • Gość: majka61 Re: Jaki sklep internetowy z AGD? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 14.03.06, 22:42
      www.electrohome.pl jest to sklep internetowy firmy Brabork, ceny baaaardzo
      niskie. Bardzo miła i fachowa obsługa.
    • Gość: monia Re: Jaki sklep internetowy z AGD? IP: *.limes.com.pl 19.03.06, 08:20
      Lodówkę i pralkę kupiliśmy w evabymail - bez zarzutów, kuchenkę mikrofalową
      tydzień temu w sklepie internetowym Domar z Bydgoszczy - również ok, na dodatek
      nie kasują za przesyłkę. Pozdrawiam
    • ma_ku Re: Jaki sklep internetowy z AGD? 19.03.06, 09:05
      Hej,

Dzieki za odpowiedzi - zdecydowalem sie na zakupy w sieci, kupilem w hoopla.pl
      lodowke (electrolux, er 6948 c) i pralke whirlpool AWM 8103/L.
      Wczoraj przyjechaly, wszystko OK, kurier z Masterlink pomogl mi wniesc wszystko
      na 6 (!) pietro. Wprawdzie winda, ale - pomoc bez klopotu. Zobacze jak im
      pojdzie z odeslaniem podbitych kart gwarancyjnych. Wysylam jutro. Ale
      zadowolenie 100 proc. - moze tylko minusem jest to, ze za transport biora
      pieniadze. No, ale i tak jest taniej.

naprawde sie prezekonalem! Dzieki za wszystki komentarze!

pozdr

ma_ku

• Gość: Marek Re: Jaki sklep internetowy z AGD? Byle nie hoopla IP: 212.160.172.* 19.05.06, 14:26
        Zakup na hoopla może się okazać dość ryzykowny - Dostarczają model słabszy niż
        zamówiony i nie reagują na reklamacje.
        • Gość: gość Re: Jaki sklep internetowy z AGD? Byle nie hoopla IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.06, 14:40
          co to znaczy że dostarczają model słabszy? nie ten który się zamówiło? Też
          planuję zakupy przez internet więc interesuje mnie ten temat
    • anbed Re: Jaki sklep internetowy z AGD? 25.05.06, 15:33
      a co powiecie o sklepie www.brava.pl? o ile dobrze popatrzyłam nie ma go w
      Ceneo.pl

pozdrawiam
      • aski68 Re: Jaki sklep internetowy z AGD? 25.05.06, 15:50
        Można też tutaj poszukać
        www.sklepy24.pl/index.php?zakupy=dom_ogrod_agd&sklep=internetowy
        i posprawdzać ceny

pzdr
      • blaszany_dzwoneczek Re: Jaki sklep internetowy z AGD? 25.05.06, 15:57
        Kupowaliśmy w bravie okap. Wszystko bylo ok. Świetny kontakt i okap był do
        odebrania na drugi dzień po zamówieniu. O wysyłce nic nie powiem, bo
        odbieraliśmy osobiście z siedziby firmy.
    • Gość: qddddddddddddd Re: Jaki sklep internetowy z AGD? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.06, 23:44
      www.rubik-agdrtv.pl/index.php
    • Gość: baska Re: Jaki sklep internetowy z AGD? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.06, 23:45
      www.rtvmedia.pl/sklep,998,14242887,74247921381994,,,pl-pln,0,0.html
      • Gość: baska Re: Jaki sklep internetowy z AGD? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.06, 23:46
        www.galtex.com.pl/galtex.php
    • Gość: kasia Re: Jaki sklep internetowy z AGD? IP: *.chilan.net 22.08.06, 21:30
      www.agdhurt.pl
      1.rewelacyjny kontakt
      2.negocjacja cen-schodzą na maxa-przy zakupie płyty indukcyjnej, zmywarki i okapu zaoszczedzilismy ok 1000 zl
      3.transport gratis-powyzej chyba 1000, co przy większych zakupach to nie jest bariera nie do przejścia
      4.płatność przy odbiorze-po sprawdzeniu sprzętu.
      Zdecydowanie godny polecenia :-)
    • forget-me-not1 można zwrócić towar 23.08.06, 09:01
      Ostatnio zamawiałam sprzęt AGD (piekarnik, zmywarkę, płytę gazową i okap) w
      InterAv. wszystko było w porządku, oprócz zmywarki. Okazało się,że przez
      pomyłkę wystawiono opis nie do tego modelu.Zgodnie z Ustawą z dnia 2 marca 2000
      roku o ochronie niektórych praw konsumentów oraz o odpowiedzialności za szkodę
      wyrządzoną przez produkt niebezpieczny (Dz. U. Nr 22, poz. 271 z 2000r z poz.
      zm.), Konsument może zrezygnować (w drodze odstąpienia) z towaru zakupionego w
      sklepie bez podania przyczyny składając stosowne oświadczenie na piśmie w ciągu
      10 dni od daty odebrania przesyłki. Produkt podlegający zwrotowi nie może nosić
      znamion użytkowania oraz musi być dostarczony wraz z jego oryginalnym
      opakowaniem, wszelkimi foliami zabezpieczającymi, dokumentami i rachunkiem
      niezwłocznie, nie później niż w terminie 14 dni od daty odstąpienia.
      Jeśli sprzęt posiada wady, lub przysłano Wam nie ten model, który zamawialiście
      lub wydawało Wam się, że zamawiacie, sklep musi zabrać sprzęt na własny koszt.
      U nas tak było. Tylko pamiętajcie o sprawdzeniu sprzętu zaraz przy dostawie i
      pilnujcie terminów.
    • Gość: gościówa Re: Jaki sklep internetowy z AGD? IP: *.futuresolution.pl / 195.117.18.* 23.08.06, 10:19
      ja już trzy razy zamawiałam w ewabymail.pl - kupiłam pralkę, wannę, dwie
      umywalki, kibelek, dwie baterie umywalkowe - na wannę czekałam 2 tygodnie ale
      pozostałe rzeczy dostałam 2-3 dni po zamówieniu
      nie wiem czy jest to sklep najsolidniejszy w sieci bo nie mam porównania z
      innymi - po prostu jestem zadowolona i nie czuję potrzeby sprawdzania
      solidności innych tego typu sklepów (tym bardziej że cenowo też są atrakcyjni)
      na temat działania pralki się nie wypowiem bo jeszcze nie jest podłączona ;-)

dodam ze ewabymail jest z Wawy
      • iwona967 Re: Jaki sklep internetowy z AGD? 25.08.06, 15:51
        Ja kupowałam ostatnio okap i zmywarke w top market www.topmarket.pl/
        i jestem bardzo zadowolona
        • shiva772 Re: Jaki sklep internetowy z AGD? 25.08.06, 21:32
          A ja polecam Hooplę. Ceny rewela.
          www.hoopla.pl/
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka