Dodaj do ulubionych

montaz rbw

04.07.06, 22:48
witam!

Własnie jestem na etapie wyboru ekipy montażowej mebli rbw i prosze Was o
pomoc!
czy ktos z Was ma jakies informacje czy opinie o nastepujacych firmach

1. Andrew - Andrzej Trelka
2. Fach Max Radosaw Kret
3. Fhu Bukma Maciej Szeffler
4. Ikar Dariusz Smotag
Obserwuj wątek
    • kamelia111 Re: montaz rbw 04.07.06, 22:55
      Montaż BRW jest tak prosty, że ja z mężem poradziliśmy sobie bezproblemowo.
      Może obejdzie się i u Was bez ekipy?
      • akaszaa Re: montaz rbw 04.07.06, 23:00
        kamelia111 napisała:

> Montaż BRW jest tak prosty, że ja z mężem poradziliśmy sobie bezproblemowo.
        > Może obejdzie się i u Was bez ekipy?

nie ma szans.....
        troche powymyslałam i nie damy rady sami tego zrobic
        • moni976 Re: montaz rbw 10.07.06, 07:27
          Jestem w szoku! To do mebli do samodzielnego montażu "najmują się" ekipy???
          W sobotę przywieźli nam komosy Syriusz. Skaładanie ich zajęło nam cały prawie
          weekend! Dodam, że mąż składał i rozkładał w swoim 35-letnim życiu wiele mebli
          i twierdzi, że zatakim badziewiem się nie zetknął. A ma bardzo dużo narzędzi,
          także nie musiał latać do nikogo po narzędzia. Śmiech nas ograniał jak
          zobaczyliśmy, że do montowania sa m.in. gwoździe, a firma dała z narzędzi-
          kluczyk do śrub. Że nie wspomnę o kleju... w meblach do samodzielnego montażu...
          Teraz widzę, jakie one są do samodzielnego montażu...
          • Gość: wiola Re: montaz rbw IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.06, 13:10
            A czy autorowi nie chodzi przypadkiem o meble kuchenne? Te chyba znacznie
            trudniej samemu zamontować.
            • akaszaa Re: montaz rbw 17.07.06, 17:36
              własnie chodzi mi o meble kuchenne
              szafe kazdy moze sam sobie skrecic
              potrzebuje ekipe montazowa na terenie Poznania
              znacie kogos godnego polecenia?
              • Gość: dzurga Re: montaz rbw IP: 62.29.138.* 18.07.06, 08:58
                U mnie meble skrecali panowie z Andrew. Polecam. Szybko, profesjonalnie i co najwazniejsze czysto. Sami bysmy w zyciu never tych mebli nie poskrecali, zwlaszcza, ze w kartonach sa same plyty, trzeba samodzielnie wywiercic dziurki na uchwyty, jakies dziury na zlew, plyte ceramiczna itp.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka