Dodaj do ulubionych

Baterie Roca, czy Oras?

IP: *.aster.pl 09.07.06, 23:31
Ciekaw jestem, czy ktoś z Was miał podobny dylemat. Jeśli tak, to co
wybraliście i dlaczego?
Obserwuj wątek
    • Gość: se Oras IP: *.012-5-65736b10.cust.bredbandsbolaget.se 10.07.06, 06:34
      Roca nie znam, wiec nie moge nic powiedziec. Oras tak, bo jedynie ta firma
      produkuje (produkowala?) baterie z raczka bidetowa, na czym mi zalezalo. W
      praktyce okazalo sioe, ze sa to bardzo ladne, szlachetnie wygladajace i dobre
      baterie, wiec mozna spokojnie zarekomendowac.
      O te baterie mi chodzilo:
      www.oras.com/Poland-Polish/technicalinformation.htm?parent_id=1665&item_id=3580&desc=Informacja%20techniczna
    • n.michal Re: Baterie Roca, czy Oras? 10.07.06, 10:23
      ja rowniez mam Orasa i wspomniana bidette tez i moge smialo polecic, a poza tym
      to Oras jest liderem na rynku w segmencie baterii z foto komorka, wiec smialo
      mozesz kupowac orasa
      do kuchni tez mam upatrzona baterie orasa co prawda kusztuje gore pieniedzy,
      ale mam nadzieje ze bede zadowolony, ale to juz po wakacjach ;-))
      • Gość: rt Re: Baterie Roca, czy Oras? IP: *.jcauto.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 10.07.06, 11:05
        Ja się jeszcze zastanawiam, bo prawde mowiac tez sa ladne i troszke mniej kosztuja.
        • lw73 Re: Baterie Roca, czy Oras? 10.07.06, 16:46
          Witam
          Bardzo podobna jakośc. Jednoczesnie mogę powiedzie ze będzie to dobry wybór
          Pozdrawiam
          • Gość: rt Re: Baterie Roca, czy Oras? IP: *.aster.pl 10.07.06, 19:55
            Czyli rozumiem, że nie będzie większej różnicy czy wezmę Oras, czy Roce? Z Orasa
            podoba mi się Vienda, ale jest dość droga. Natomiast jeśli chodzi o Rocę, to
            dość zbliżona jest Logica. No i Vectra mi się podoba. :)
            • lw73 Re: Baterie Roca, czy Oras? 10.07.06, 20:40
              Witam ponownie
              Nie powinno być problemu z tymi wyrobami.
              Ja jeszcze na te baterie nie miałem reklamacji.
              Pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka