06.08.06, 17:12
Witam. Czy ktoś może ma baterię tzw bidetta, tzn. bateria umywalkowa z mini słuchawką prysznicową? Będziemy mieli osobne wc (co jest dla mnie małym problemem), a taka bateria pozwoliłaby mi w związku z tym na większy komfort, bo akurat umywalka mi się w wc zmieści. Wydaje mi się, ze to fajna sprawa( oprócz ceny - 500zł), ale może odezwą się jacyś użytkownicy?
Obserwuj wątek
    • Gość: aa kupuj! IP: *.012-5-65736b10.cust.bredbandsbolaget.se 06.08.06, 19:12
      mialam w poprzednim mieszkaniu, do nowego tez planuje. Firmy Oras. Rewelacja!
      Oprocz ze tak powiem, statutowego zastosowania, swietne w przypadku gdy np.
      chcialam oplukac nad toaleta ublocone buty czy nalac wody do wiadra. Troche
      zabawy mieli panowie instalujacy baterie ( co do czego przylaczyc, ale
      szczegolow nie pamietam), no i szkoda, ze tak trudno jest te baterie kupic
      (kiedys byla w castoramie, teraz chyba glownie na zamowienie).
    • maggs1 Re: Bidetta 06.08.06, 20:16
      Dziś widziałam w Castoramie za 502zł, na allegro 423zł:) dzięki i pozdrawiam.
      • maggs1 Re: Bidetta 06.08.06, 20:17
        Przepraszam - 434zł na allegro
    • Gość: Mat Re: Bidetta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.06, 01:41
      Osobiście uważam tą baterię za jedno z ważniejszych osiągnięć wynalazkowych
      europejskiej cywilizacji ;-))) Jest to niesamowicie przydatne urządzenie, i to
      w sumie rzadziej jako bidet (ale też) niż do różnych dziwnych zastosowań. Mam
      taką w obydwu łazienkach i BARDZO sobie chwalę. Polecam. A kupowałem tu:
      lazienki.abc24.pl - i też polecam ;-)
    • Gość: Greg Re: Bidetta IP: *.aster.pl / *.aster.pl 07.08.06, 21:08
      jest kilka modeli Oras z bidettą, a inni producenci też mają;
      najtaniej zawsze było tutaj:
      www.merkury.sklep.pl/oras/baterie_umywalkowe/
      wszystkie znajome kobiety twierdzą, że to wygodniejsze od pełnego bidetu, a
      poza tym nalewanie wody do konewki, szybkie umycie zabłoconych butów nad muszlą
      lub nóg w brodziku, etc.
    • Gość: ewareplay Re: Bidetta IP: *.skynet.net.pl 19.08.06, 00:31
      Doskonała, polecam. Mieszkam w Warszawie, sprawdzałam ceny na Bartyckiej i
      hipermarketach budowlanych [najtaniej w Leroy Merlin]. Cena jest uzależniona od
      długości wylewki baterii [dwa rodzaje]. Przy takim zakupie polecam jednak sklep,
      który daje 5 letnią gwarancje na zakupiony towar.
      Pozdrawiam Ewa
    • Gość: mmena Re: Bidetta IP: *.crowley.pl 23.08.06, 08:47
      Podobnie jak i poprzednicy polecam te baterie. Bardzo funkcjonalna. Mam ja 2
      lata. Jedyny minus to powloka. Moja jest w kolorze bialym i niestety odpada. Na
      szczescie tylko z korka.
      Reszta bez zarzutu.
      • Gość: maja Re: Bidetta IP: *.pl.otis.com / 194.213.204.* 23.08.06, 10:32
        Witam,
        ja zamierzam kupic taka baterie firmy Hansgrohe z serii Talis S, byłam miło
        zaskoczona, gdy się dowiedziałam, że do wybranej przez mnie baterii jest też
        rączka do bidetu :-)

Pozdrawiam
        • Gość: zak Re: Bidetta IP: *.chello.pl 21.09.06, 14:14
          looknij na ceny na www.lazienki-szydlowski.pl
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka