Dodaj do ulubionych

głębokość szafek kuchennych

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.06, 12:00
Witam,

Kupiłam oststnio szafki do kuchni o głębokości 45 cm. Stolarz, który robi do
nich balty twierdzi że są zdecydowanie za płytkie wpędzając mnie tym samym w
depresję!
Jakie są Wasze szafki? Czy ktoś ma 45 cm i jak sobie radzi???

ps to moje pierwsze szafki ...
Obserwuj wątek
    • uasiczka Re: głębokość szafek kuchennych 24.08.06, 13:20
      ja mam dwie 40 o czerokości 60 i dwie wiszące o szerokości 40 i jakoś się
      mieszczę

No i co? no i pstro,
      a myślałby kto, że coś.
    • Gość: gość Re: głębokość szafek kuchennych IP: *.acn.waw.pl 24.08.06, 14:56
      moje wiszące mają głębokość 35 cm,a stojące 60 cm.Są bardzo pojemne i wygodne
    • Gość: kaszka Re: głębokość szafek kuchennych IP: *.hutakatowice.com.pl / *.hutakatowice.com.pl 25.08.06, 15:01
      Wiszące - 30 cm, stojące - 50. Nie przejmuj się stolarzem, to nie on będzie tam
      trzymał swoje gary. Jeśli się wygodnie zagospodarowałaś to jakie to ma
      znaczenie ile tam jest cm?
      • krzys111 Re: głębokość szafek kuchennych 25.08.06, 16:54
        przy 45cm bedziesz miec problem z zamontowaniem zlewozmywaka w blacie (musi
        zostac troche blatu przed i troche) ja mam ok 65cm glebokosci stojacych szafek,
        co zapewnia ze wszystkie urzadzenia (zmywarka, lodowka, zlew) mam w jednej linii
        • Gość: jkm Re: głębokość szafek kuchennych IP: 195.245.213.* 26.08.06, 14:23
          Głębokość szafek i głębokość blatu to dwie różne sprawy.
          Tu pisano o głębokości szafek = 45cm, co nie wyklucza głębokości blatu = 60cm.
          • Gość: aaaaaaaa Re: głębokość szafek kuchennych IP: *.icpnet.pl 26.08.06, 23:25
            Ja mam szafki stojące na 45 cm, wiszące 30cm głębokie. Od 5 lat tak mam i jestem
            zadowolona. Mam małą kuchnie i każdy centymetr się liczył. Zlew jednokomorowy z
            ociekaczem mieści się w szafce 45cm szer. na 45cm głębo. Garnki mieszczą się w
            dwóch rzędach, na jednej półce. To pojemne szafki.
            Pozdrawiam!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka