fefka01 06.11.06, 16:03 czy te kafle są warte?? jak cenowo?? w ogole sie nie orientuje jeszcze na rynku kafli ?? a moze polecacie inne kafle inetersuje mnie turkus Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: sylwia Re: Tubądzin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.06, 21:37 hej my wlasnie robilismy tubadzin femme roz z bialym i niebieski z kremem. Do jakosci nie mam zastrzezen, dobrze sie tez podobno tna, tylko zawsze w malym pomieszczeniu trzeba wybrac jasniejsze bo wygkadaja na ciemniejsze, ale to chyba kazde, pozdrawiam ps firma tez bez zastrzezen, reklamacje zalatwili osobiscie, przyjechal pan z fabryki w garniturku :- ) i zabral zly kolor a przywiozl dobry:-) Odpowiedz Link Zgłoś
jatu4 Re: Tubądzin 07.11.06, 09:53 Sylwia, właśnie zastanawiam się nad Tubądzinem serią Femme niestety nigdzie nie mogę znaleźć aranżacji w tych kaflach. Czy mogłabyś podesłać jakieś zdjęcia swojej łazienki? Z góry dzięki Jatu jatu4@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krop Re: Tubądzin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.06, 02:31 Z polskich podobno najlepsze. Osobiście nie mam ale kolega w te lato kładł ich mozaikę w łazience, właśnie coś pod turkus (różne odcienie niebieskiego i zielonego, w tym turkus) i naprawdę bardzo ładnie wyszło. Cenowo - drogo jak na polskie, ale nadal taniej niż włoskie/hiszpańskie. Jakościowo nie podejmuję sie powiedzieć bo nie wiem. Odpowiedz Link Zgłoś