Dodaj do ulubionych

meble eXpert

19.02.07, 14:01
dałam mapke kuchni, pani przyjęła i obiecała projekt mebli do ok. tygodnia (dodam ze bylam poważnie zainteresowana), po 2 tyg. zadzwoniłam sama.....jeszcze nie ma projektu, ale lada chwila ma byc..czekac na tel. Czekam juz miesiąc, czy to w sam raz aby projekt sie juz narodził?
Jesli tak robią potem meble i montuja to chyba lepiej rzeczywiscie z nich zrezygnowac na etapie niedoszłego projektu.
Czy ktos mial podobne doswiadczenia z eXpertem? czy po prostu trafiłan na felernego pracownika.
Obserwuj wątek
    • Gość: miastus Re: meble eXpert IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.07, 14:41
      skoro pani ze studia nie chce zedrzec z Ciebie skory to coz, zrezygnuj bo ten wstep juz zle o nich swiadczy
    • Gość: ASnka Re: meble eXpert IP: *.subscribers.sferia.net 12.04.07, 13:19
      Sądzę, że mają po prostu bardzo wielu klientów, może zbyt wielu i brak czasu na kolejnych.
    • azmiw Re: meble eXpert 12.04.07, 22:38
      leli1 napisała:

> dałam mapke kuchni, pani przyjęła i obiecała projekt mebli do ok. tygodnia (dod
      > am ze bylam poważnie zainteresowana), po 2 tyg. zadzwoniłam sama.....jeszcze ni
      > e ma projektu, ale lada chwila ma byc..czekac na tel. Czekam juz miesiąc, czy t
      > o w sam raz aby projekt sie juz narodził?
      > Jesli tak robią potem meble i montuja to chyba lepiej rzeczywiscie z nich zrezy
      > gnowac na etapie niedoszłego projektu.
      > Czy ktos mial podobne doswiadczenia z eXpertem? czy po prostu trafiłan na feler
      > nego pracownika.

Podejrzewam,że coś Ci się pomyliło z tym eXpertem
      kliknij:
      www.expert-kuchnie.pl/
      to przecież sieć ogólnopolska zajmująca sie dystrybucją SPRZĘTU AGD, a nie
      meblami kuchennymi.Bardzo dużo sprzedawców mebli kuchennych zaopatruje sie w
      sprzęt AGD za ich pośrednictwem.Dlaczego więc obciążasz dystrybutora sprzętu AGD
      odpowiedzialnością za niezbyt solidnego sprzedawcę mebli kuchennych.Co jedno z
      drugim ma wspólnego? Nic.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka