karimaj 10.03.07, 20:22 Chciałabym mieć prysznic bez brodzika, wstawione tylko drzwi czy to dobry pomysł? Nie będę miała w tym miejscu podgrzewanej podłogi ale co w zamian za to mogę zrobić,żeby nie było zimno? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mjkmjk Re: Prysznic bez brodzika IP: *.ists.pl 10.03.07, 20:59 Kup sobie bardzo płytki brodzić, a syfon wkuj głębiej w podłogę (o ile jest rezerwa grubości). Wtedy linia brodzika zrówna Ci się z podłogą. Niestety moim zdaniem nie unikniesz wychlapywania się wody spod drzwi. Może lepiej pomyśl o bardzo niskim brodziku. Odpowiedz Link Zgłoś
mmena Re: Prysznic bez brodzika 27.03.07, 12:23 Jak rozumiem zamiast brodzika beda kafelki - zastanow sie czy fugi to wytrzymaja, czy nie bedziesz musiala co jakis czas ich poprawiac. Jedyne co mi przychodzi do glowy co zrobic aby nie bylo zimno to ulozyc na podlodze mate gumowa. Zastanow sie tylko czy na pewno tego chcesz - brzydko wyglada i trzeba za kazdym razem dobrze wysuszyc by sie grzyby nie pojawily. Odpowiedz Link Zgłoś
miss_coco Re: Prysznic bez brodzika 27.03.07, 16:25 W naszej lazience ze wzgledu na oszczednosc miejsca wybralismy takie rozwiazanie. W lazience jest grzejnik i dzieki niemu jest przyjemnie jak sie czlowiek idzie kapac, podloga nie jest wcale zimna. Odpowiedz Link Zgłoś
magrob Re: Prysznic bez brodzika 02.04.07, 20:10 Mam prysznic bez brodzika od dwóch lat i uważam ze jest super. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ida Re: Prysznic bez brodzika IP: *.centertel.pl 19.04.07, 21:09 a może brodzik bez prysznica? Odpowiedz Link Zgłoś