Dodaj do ulubionych

meble kuchenne wykonanie

25.03.07, 20:58
Witam,
poszukuję stolarza,firmy,kogoś kto za rozsądną cenę wykona pomiar kuchi
(wstępny projekt wymyślony przez sieie mam)i zrobi meble.fronty najlepiej z
sosnowego drewna.Lokum jest w Grodzisku Mazowieckim.Proszę o info,może ktoś
ma jakiś namiary,na sprawdzonych ludzi,albo sam zajmuje się takimi rzeczami.
Dzięki z góry.
Obserwuj wątek
    • mala-gosiaa Re: meble kuchenne wykonanie 26.03.07, 20:23
      Witam
      może zadzwoń tu 697855798 jak ten stolarz ma czas napewno Ci pomoże
      pozdrawiam Małgosia
      • katarzyna_r Re: meble kuchenne wykonanie 26.03.07, 20:53
        Dziękuję za info!
        • Gość: monia Re: meble kuchenne wykonanie IP: *.chello.pl 29.03.07, 11:43
          zadzwoń do pana Pawła 665-397-612 mogę ci wysłac zdjęcia mojej kuchni :-)
    • Gość: Anna Re: meble kuchenne wykonanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.07, 13:33
      Podam namiar na solidna firmę 608-08-06-96 z Żyrardowa Pan Sebastian . Pozdr
      Anna
    • wanda43 Re: meble kuchenne wykonanie 30.03.07, 16:32
      W poniedzialek 26 marca zamontowali mi szafki wlasnie kolor sosna z firmy p.Rysiawy ze Stanisławowa.Sosny szukalam dosc dlugo,bo teraz wszyscy albo ciemne albo w ostrych kolorach.Jestem zadowolona.Zrobili fajnie i niedrogo.Jak chcesz,napisz do mnie na meila,podam ci namiary.
    • Gość: monika Re: meble kuchenne wykonanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.07, 12:22
      W Grodzisku jest parę firm i sklepów z meblami kuchennymi.Wszystkie znajdziesz
      na stronie internetowej miasta.
      Ja swoją kuchnię kupiłam w sklepie na granicy Milanówka i Grodziska przy
      Królewskiej.Nie pamiętam jak ta firma sie nazywa czy Forte czy Avanti,ale jak
      poszukasz to napewno ją znajdziesz.Nie mam też pewności czy sprzedają meble
      sosnowe do kuchni.
      Ze swojej kuchni jestem zadowolona.Wszystko jest O.K.Firma nie miała żadnych
      wpadek,a i właściciele w porządku.Skóry nie zdarli i wywiązali sie ze
      wszystkiego.Możesz ich odwiedzić.
    • andrzej_27 Re: meble kuchenne wykonanie 13.04.07, 00:46
      www.kimeble.pl
    • grazynazz Re: meble kuchenne wykonanie 13.04.07, 08:55
      A czy ktos moze polecic rzetelna firme w Warszawie, ktora zrobi szybko meble
      kuchenne na wymiar w lipcu?

Dzieki.
      • Gość: judyta Re: meble kuchenne wykonanie IP: *.subscribers.sferia.net 18.04.07, 22:15
        Tanio zrobi stolarz. Po co przepacac.
      • natalia553 Re: meble kuchenne wykonanie 11.05.07, 13:09
        ja mogę polecić dobrego stolarza, który u mnie robił kuchnię i dwie szafy.
        zakład mieści się pod warszawą i ceny są naprawdę dużo niższe niż w stolicy.
        Jest bardzo zajęty,ale można z nim umówić się konkretny termin, celem wyceny.
        Meble wykonane bardzo solidnie, na akcesoriach bluma.Moja koleżanka też jest
        bardzo zadowolona z wykonania.podaję namiar 514270135

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka