Dodaj do ulubionych

meble kuchenne Trójmiasto

IP: 195.205.40.* 15.05.07, 14:05
Szukam godnego polecenia i co ważne niedrogiego producenta mebli kuchennych z
Gdańska i okolic. Możecie kogoś takiego polecić? Ile Was taka przyjemność
kosztowała? Nie wiem na ile mam się przygotować. Czy 10 tys. to norma, czy za
połowę tego też można mieć ładną i nowoczesną kuchnię? Dzięki za rady.
Obserwuj wątek
    • Gość: mdorota11 Re: meble kuchenne Trójmiasto IP: *.wp-sa.pl 17.05.07, 16:37
      4 lata temu (trochę dawno ;) kupiłam meble u producenta z elbląga, na giełdzie
      w pruszczu. razem z montażem zapłaciłam 1800, kuchnia w L ok 4mx3m, z mdf. W
      tym samym czasie moja teściowa, a troszkę później kuzynka kupiły meble ok 3razy
      droższe. No i niestety nie ma żadnej różnicy. No u teściowej złazi farba z
      ram...Wiem że każda pliszka swój ogonek chwali, ale drugi raz też tak zrobię.
      Jeden warunek, zapłacić po montażu, ocenieniu i ewentualnych wymianach
      • bablara Re: meble kuchenne Trójmiasto 18.05.07, 13:49
        Powiem szczerze ,ze szkoda kasy na takie mable. Sama zrobilam ten blad tzn.
        zamowialam u kogos na gieldzie w pruszczu i totalna porazka, tez producent z
        Elblaga (niestty nie pamieta nazwiska ani nazwy firmy). Wlasnie bede wymieniac.
        Jedyna zaleta tych mebli to cena nic poza tym.
        • marzenes Re: meble kuchenne Trójmiasto 18.05.07, 19:17
          mozna zrobic kuchnie taniej tylko ze wtedy nalezaloby poszukac po
          indywidualnych wykonawcach, w salonach zawsze bedzie drozej
          Sierakowice itp miasteczka, wioseczki tam jest pelno samodzielnych stolarzy
        • Gość: mdorota11 Re: meble kuchenne Trójmiasto IP: *.wp-sa.pl 21.05.07, 13:55
          mój kolega też robił na giełdzie w pruszczu i chwali sobie, chociaż może
          niezupełnie szczerze, bo teraz ma kuchnię z bwr. Ale nie wiem czy lepszą,
          napewno droższą

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka