rgmaria 16.07.07, 23:42 Czy ktos z Was zna i może polecić dobrego stolarza do wykonania mebli kuchennych-zabudowy w Katowicach lub okolicy? Będe wdzieczna za kontakt. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
carla28 Re: dobry stolarz-okolice Katowic 18.07.07, 22:21 Ja tez poszukuje :) jestem z Chorzowa :) mam do zabudowy kuchnie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uaaa Re: dobry stolarz-okolice Katowic IP: *.3.cust.bredband2.com 18.07.07, 22:50 Salon kuchni (szumna nazwa, niepozorny baraczek) na granicy Chorzow-Bytom (ul. Chorzowska) naprzeciwko Tesco, tuz obok Media Markt. Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
carla28 Re: dobry stolarz-okolice Katowic 19.07.07, 18:06 A ile trzeba wydać tam na kuchnie? Dzisiaj byłam w pewnym salonie i pan mi powiedział no serdnio miedzy 7-10 tys :( co oni chca zrobic za taka kase? złote klamki????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uaaa Re: dobry stolarz-okolice Katowic IP: *.3.cust.bredband2.com 20.07.07, 00:03 Zalezy, co to ma byc za kuchnia, drewniane fronty i porzadne systemy szuflad maja swoja cene. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: serpente Re: dobry stolarz-okolice Katowic IP: *.chorzow.n4a.pl 16.08.07, 21:34 "Wojan" - Siemianowice Śląskie - kuchnię zrobili mi sporo taniej niż wycenił facet w tym "baraczku" przy media markt. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
su-ri Re: dobry stolarz-okolice Katowic 01.09.07, 19:02 czyli ile wyniósł koszt Twojej kuchni u "Wojana"? czy była to mała kuchnia (blok,mieszkanie ok 48 m2)? Odpowiedz Link Zgłoś
kacha123123 Re: dobry stolarz-okolice Katowic 21.02.18, 10:33 Omijać szerokim łukiem meblefilek.pl Anna Filek !!! Czas montażu z 2 miesięcy urósł do 4, jakość wykonania pozostawia wiele do życzenia, nie obyło się bez uszkodzenia tapety i sufitu. Kiepski kontakt pani Filek odbiera wedle uznania, lub wcale. Bardzo problematyczna współpraca!! Katowice - Roździeń Odpowiedz Link Zgłoś