Dodaj do ulubionych

mininmalne wymiary brodzika

13.01.08, 10:31
Obserwuj wątek
    • dona0 Re: mininmalne wymiary brodzika 13.01.08, 10:55
      Witam. Właśnie zamierzam zabrać się za remont łazienki, wyrzucić wannę i
      zastąpić ja prysznicem. i tu pojawia się problem, bo nie mam takiego kąta w
      łazience, gdzie bym mogła umiejscowić typowy brodzik 80x80, a całe pomieszczenie
      też jest dosyć małe, bo ma wymiary 1,70x2,70 m a na tych węższych ścianach są
      drzwi i okno, więc najszerszy kąt w łazience ma 70 cm i jest tuż przy drzwiach.
      Może ktoś z Was miał taki problem? Proszę o rady.
      Pozdrawiam
      • pudht Re: mininmalne wymiary brodzika 15.01.08, 12:30
        witam, polecam brodziki fitmy BETTE, pozdr. tm
      • Gość: ka Re: mininmalne wymiary brodzika IP: *.chello.pl 19.01.08, 22:24
        Są też brodziki prostokątne. Mam u siebie 75/90cm bo też był problem gdzie
        wcisnąć kabinę. Pomyśl o przesunięciu drzwi, ktoś dobrze doradza... Może jakiś
        plan zrób np. ze strony koła, tylko weź pod uwagę gdzie jest pion kanalizacyjny.
    • Gość: aniolek_md Re: mininmalne wymiary brodzika IP: *.chello.pl 19.01.08, 01:09
      pomysl o odplywie z podlogi... np zrob podwyzszenie na kabine i jakos tam to
      wmontuj. Mozna wybudowac scianki do prysznica a potem drzwi tylko kupic.

Popytaj w sklepach z wyposarzeniem łazienki. Tam moga CI doradzcic cos ciekawego.
      • Gość: m Re: mininmalne wymiary brodzika IP: *.ssp.dialog.net.pl 19.01.08, 13:23
        Ja miałam jeszcze mniejsza łazienke 1,6/2,10 to dopiero jest malenstwo . Przesunełam drzwi i zmiescił sie brodzik nawet 90:).
        Proponuje przesunac drzwi .

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka