dona0 Re: mininmalne wymiary brodzika 13.01.08, 10:55 Witam. Właśnie zamierzam zabrać się za remont łazienki, wyrzucić wannę i zastąpić ja prysznicem. i tu pojawia się problem, bo nie mam takiego kąta w łazience, gdzie bym mogła umiejscowić typowy brodzik 80x80, a całe pomieszczenie też jest dosyć małe, bo ma wymiary 1,70x2,70 m a na tych węższych ścianach są drzwi i okno, więc najszerszy kąt w łazience ma 70 cm i jest tuż przy drzwiach. Może ktoś z Was miał taki problem? Proszę o rady. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
pudht Re: mininmalne wymiary brodzika 15.01.08, 12:30 witam, polecam brodziki fitmy BETTE, pozdr. tm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ka Re: mininmalne wymiary brodzika IP: *.chello.pl 19.01.08, 22:24 Są też brodziki prostokątne. Mam u siebie 75/90cm bo też był problem gdzie wcisnąć kabinę. Pomyśl o przesunięciu drzwi, ktoś dobrze doradza... Może jakiś plan zrób np. ze strony koła, tylko weź pod uwagę gdzie jest pion kanalizacyjny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniolek_md Re: mininmalne wymiary brodzika IP: *.chello.pl 19.01.08, 01:09 pomysl o odplywie z podlogi... np zrob podwyzszenie na kabine i jakos tam to wmontuj. Mozna wybudowac scianki do prysznica a potem drzwi tylko kupic. Popytaj w sklepach z wyposarzeniem łazienki. Tam moga CI doradzcic cos ciekawego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: mininmalne wymiary brodzika IP: *.ssp.dialog.net.pl 19.01.08, 13:23 Ja miałam jeszcze mniejsza łazienke 1,6/2,10 to dopiero jest malenstwo . Przesunełam drzwi i zmiescił sie brodzik nawet 90:). Proponuje przesunac drzwi . Odpowiedz Link Zgłoś