bzinka 11.04.08, 08:25 Hej! Ciekawi mnie jaka powinna być cena za wykonanie projektu kuchni. Czy znacie jakieś osoby z Krakowa ew. Wieliczki (sprawdzone) projektujące ciekawe nowoczesne kuchnie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: bbb Re: Projekt kuchni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.08, 08:40 Od 200zł w studio do 3500zł w pracowni architektów.Takie są ceny w Warszawie Odpowiedz Link Zgłoś
kkk Re: Projekt kuchni 13.04.08, 14:04 W każdym większym salonie z płytkami robia projekt GRATIS przy zakupie płytek. Warto skorzystać ;) Odpowiedz Link Zgłoś
bzinka Re: Projekt kuchni 14.04.08, 08:04 Niestety w większości salonów robią projekt gratis tylko jeśli zakupi się płytki za określoną kwotę. A niestety tam gdzie robią go gratis przy zakupie płytek u nich bez limitu zakupu niestety nie mają w ofercie tych płytek, co chcę. Odpowiedz Link Zgłoś
oliwe Re: Projekt kuchni 16.04.08, 22:36 Na allegro widziałam 50-100 zł, przesyłasz plan lub wymiary irobią wizualizację, kuchni nie musisz zamawiać. Odpowiedz Link Zgłoś
kkk Re: Projekt kuchni 21.04.08, 11:11 W BRW projekt kuchni robią za 300 zł z czego wlicza się to w cene mebli przy zakupie drewnianych, a 200zł wlicza przy zakupie mebli z płyty mdf Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kinga Re: Projekt kuchni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.08, 23:49 oliwe napisała: > Na allegro widziałam 50-100 zł, przesyłasz plan lub wymiary irobią > wizualizację, kuchni nie musisz zamawiać. Zapomniałaś dodać,ze to t y l k o wizualizajna,bez wymiarów, wyceny,opisu wyposażenia.Taki ładny obrazek do oglądania i tyle. Sama się na to nabrałam.Straciłam 100 zł. Odpowiedz Link Zgłoś