Gość: patagina4 IP: 83.168.106.* 15.11.08, 10:48 Poszukuje na terenie Szczecina firmy któa dokonuje zabudowy kuchni. Cieżko wybrać z tak dużej ilości firm Czy macie moze kogoś sprawdzonego z rozsądną ceną? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wiolett.gringo Re: projekt kuchni 17.11.08, 11:08 też poszukuję, tymbardziej, że pełno jest tego typu firm, a szukam coś z polecenia, a czy robił ktoś z Was z KAM meble kuchenne? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: patagina4 Re: projekt kuchni IP: 83.168.106.* 18.11.08, 13:57 no właśnie słyszała o melach KAM i chyba się zdecyduje. Byłam juz w firmie Serpe i juro mam być celem wyborujednego z trzech projektów. Odpowiedz Link Zgłoś
wiolett.gringo Re: projekt kuchni 18.11.08, 17:57 a jakie fronty wybralas z tych, co oni proponuja w Serpe z KAM? Bo ja juz nie wiem ktore wybrac, P. Wioleta polecala mdf foliowany, natomiast inni mowia, ze takie fronty absolutnie nie ,bo folia sie odkleja i by kupic z mdf lakierowanym badz fornirowanym i juz mam metlik w glowie Odpowiedz Link Zgłoś
patagina4 Re: projekt kuchni 18.11.08, 18:55 Byłam w siedzibie w niedziele i tak jak pisałam wybieram sie tam jutro. Uprzejmy Pan mówił o frontach i o mdf -ie dokładnie nie pytałm ale z pewnością jutro bedę wiedziała lepiej. Pytałm tylko o drewniane ale te niestety sa 50% droższe. Jutro dokładnie wszystkiego sie wypytam i napisze jaki był efekt wizyty Odpowiedz Link Zgłoś
wiolett.gringo Re: projekt kuchni - KAM 21.11.08, 18:26 no i jak wyszedl projekt? czy jestescie zadowoleni> czekam na jakies wiesci z niecierpliwoscia, a przy okazji dzis bylam w sprawie mebli kuchennych w Topic kolo Basenu Gorniczego, bardzo zaskoczyla mnie fachowa obsluga, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: patagina4 Re: projekt kuchni - KAM IP: 83.168.106.* 25.11.08, 18:49 Byłam i załatwiłam wszystko pomyślnie. Pani miła zaproponowała rózne wersje, zmieniałayśmy, kombinowałyśmy i udało się. Byłam z projektem w trzech innych firmach meblowych i wszędzie było drożej. Także jestem zdecydowana i już podpisałam umowę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jan Re: projekt kuchni - KAM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.13, 20:42 Meble z /Kama wyglądają może dobrze ale to tylko płyta korpusowa 16mm.Mają ubogą kolorystykę korpusów.Szafki to standartowe moduły.Osobiście wybraliśmy z żoną stolarza który wykonał nietypowe szafki bez dopłaty. Odpowiedz Link Zgłoś