Gość: ania IP: *.spray.net.pl 06.09.09, 09:04 Czy ktoś zakupił i poużywał? Zastanawiam się nad zakupem zarówno umywalek jak i wc, bidetu, baterii, ceny nie są najniższe, ale jak na ten design przyzwoite, proszę o opinie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: lw73 Re: Kludi Esprit IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.09, 09:56 To piękna kolekcja, ponadczasowa gorąco polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: Kludi Esprit IP: *.spray.net.pl 06.09.09, 10:16 również jestem nią zachwycona, ale zastanawiam się nad jakością, dziękuję za opinie Odpowiedz Link Zgłoś
mol77 Re: Kludi Esprit 06.09.09, 10:32 Kludi to solidna firma. Akurat Esprit to chyba ich najwyższa "kolekcja", więc nie sądzę, aby dopuścili się przy niej jakiejś "niedoróbki". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lw73 Re: Kludi Esprit IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.09, 19:17 Szanowna Aniu ja mam z tym towarem kontakt "na co dzień" więc... Jeszcze raz polecam Odpowiedz Link Zgłoś
yenefer79 Re: Kludi Esprit 09.09.09, 11:05 Ja mam baterie Kludi Esprit w łazience (oprócz deszczowni), możesz obejrzeć w mojej galerii. Póki co jeszcze nie używam, ale wyglądają rewelacyjnie. Na priva mogę podać link do sklepu internetowego, w którym je kupiłam i to sporo taniej (można wynegocjować rabacik). pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosia Re: Kludi Esprit IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.11.09, 12:12 czy ja bym mogla prosic o linka do sklepu ?? szukam dobrej ceny na miske ustępową i deskę KLUDU ESprit dziekuje gosia Odpowiedz Link Zgłoś
doloresd8 Re: Kludi Esprit 09.11.09, 23:07 Mam prośbę też mi się bardzo podoba seria KLUDI ESPRIT czy moge prosic o linka do sklepu z gory bardzo dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: natka Re: Kludi Esprit IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.09, 14:26 sanitlux.pl/index.html?search=ok&prod_name=esprit Odpowiedz Link Zgłoś