Gość: beznicka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.06.04, 19:45 Ciekawe na jakiej podstawie, dobrze,ze tylko na chwilę. forum.gazeta.pl/forum/73,46481,1540823.html?f=299 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: beznicka Re: BLOKADA ANTYSPAMOWA, dla mnie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.06.04, 19:46 Proszę o wytłumaczenie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beznicka Re: BLOKADA ANTYSPAMOWA, dla mnie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.06.04, 19:49 Ten też zostanie skasowany? Według mnie jak najbardziej na temat, poza tym,jezeli kasujecie, to wszystko, wszystkich. Odpowiedz Link Zgłoś
tebe Re: BLOKADA ANTYSPAMOWA, dla mnie 16.06.04, 19:52 Nie odpowiadamy na Forum na pytania o bany. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beznicka Re: BLOKADA ANTYSPAMOWA, dla mnie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.06.04, 19:56 Wystarczyły dwa pierwsze wyrazy, ewentualnie cztery. "Nie odpowiadamy na Forum" Odpowiedz Link Zgłoś
tebe Re: BLOKADA ANTYSPAMOWA, dla mnie 16.06.04, 20:00 Czytaj tyle, ile chcesz. Wolność jest. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beznicka Re: BLOKADA ANTYSPAMOWA, dla mnie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.06.04, 20:03 Nie wiem co napisałeś, bo czytam tyle ile chcę, w końcu wolność jest. Pozdrawiam, bo zdrowie Ci sie przyda w bataliach ze mną:) Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: BLOKADA ANTYSPAMOWA, dla mnie 16.06.04, 20:51 tebe napisał: > Nie odpowiadamy na Forum na pytania o bany. > Pozdrawiam "uderz w stol a tebik sie odezwie..." tak mi przyszlo do glowy wlasciwie bez powodu, a troche dlatego bo przypomnialam sobie jak to tebik radzil ignorowac ataki na forum. i tak niektorzy nie umieja sie powstrzymac od odpowiadania trollom a maly tebik nie umie sie powstrzymac od wysylania na osla watkow, ktore nie lamia regulaminu, a ktore on spostrzega jako atak:) do szkoly tebik marsz! Odpowiedz Link Zgłoś