Dodaj do ulubionych

Ujawnienie imienia na forum - bez konsekwencji?

19.02.13, 20:41
Chciałam spytać, dlaczego gazeta toleruje ujawnianie imienia forumowicza i nie kasuje takiego postu.
Pisałam w tej sprawie do administracji ale nie otrzymałam odpowiedzi, zgłaszałam post do usunięcia ale nie ma reakcji.

forum.gazeta.pl/forum/w,16,142612434,142634898,Re_Istnieja_zupelnie_inne_powody_ktore_moga_kie.html
Obserwuj wątek
    • zona_mi Re: Ujawnienie imienia na forum - bez konsekwencj 19.02.13, 23:25
      Sama je ujawniłaś na forum:
      forum.gazeta.pl/forum/w,16,121311308,121314196,Re_Rymowanki_z_imionami_.html
      • jeriomina Re: Ujawnienie imienia na forum - bez konsekwencj 20.02.13, 00:08
        Gratuluję! Umiesz obsługiwać wyszukiwarkę! Podobnie jak osoba, o której piszę.
        Rozumiem, że takie wycieranie klawiatury imieniem użytkownika jest uzasadnione tak?
        Chciałabym poznać opinię adminów a nie przypadkowych przechodniów.
        • bartoszcze Re: Ujawnienie imienia na forum - bez konsekwencj 20.02.13, 09:38
          Jeżeli używanie imienia, którym się przedstawiasz, jest wycieraniem klawiatury, to cóż, przykro nam że się tego imienia wstydzisz, ale po co się nim w takim razie przedstawiałaś?
        • zona_mi Re: Ujawnienie imienia na forum - bez konsekwencj 20.02.13, 13:32
          Tak, potrafię, pamiętam też o tym, że na forum na mój temat znajduje się głównie to, co sama napisałam i nie drę szat, jeśli mnie ktoś tak "zdemaskuje", podając imię, które sama wymieniłam :)
        • swiete.jeze Re: Ujawnienie imienia na forum - bez konsekwencj 20.02.13, 14:40
          jeriomina napisała:

> Podobnie jak osoba, o której piszę.

Jako osoba o której piszesz czuję się wywołana do odpowiedzi. Twoja tożsamość zdaje się stała się mocno znana, bo informacje krążą w necie i nie tylko ja je dostałam.

> Rozumiem, że takie wycieranie klawiatury imieniem użytkownika jest uzasadnione
          > tak?

Bądź poważna, sama je podałaś. Pamiętaj, że w necie na Twój temat są tylko i informacje, które sama tam wrzuciłaś.
          • jeriomina Re: Ujawnienie imienia na forum - bez konsekwencj 20.02.13, 21:29
            Zastanów się nad sobą i swoimi motywami. Co Cię w ogóle obchodzi moja osoba?
            • swiete.jeze Re: Ujawnienie imienia na forum - bez konsekwencj 21.02.13, 08:35
              Absolutnie nic, nawet mogę Ci powiedzieć gdzie mam Twoją osobę (swoją drogą to sformułowanie jest chyba jakąś próbą dowartościowania się), tyle, że szum który sama robisz jest prześmieszny. Naprawdę.
              • jeriomina Re: Ujawnienie imienia na forum - bez konsekwencj 21.02.13, 13:54
                swiete.jeze napisała:

> Absolutnie nic, nawet mogę Ci powiedzieć gdzie mam Twoją osobę (swoją dr
                > ogą to sformułowanie jest chyba jakąś próbą dowartościowania się), tyle, że szu
                > m który sama robisz jest prześmieszny. Naprawdę.

Dziękujemy za popis typowej forumowej argumentacji :D Zawsze pod ręką, kiedy nie jest się w stanie wymyślić nic mądrzejszego :)
                Już się zdążyłam do tego przyzwyczaić, niezmiernie mnie radują przejawy takich zachowań, bo chyba nie jesteś tak naiwna, żeby sądzić, że jak parę razy pseudointeligentnie skomentujesz coś co napisałam, to zmusisz mnie tym do refleksji i zmian w postępowaniu :D
                • swiete.jeze Re: Ujawnienie imienia na forum - bez konsekwencj 22.02.13, 13:23
                  :D
              • bartoszcze Re: Ujawnienie imienia na forum - bez konsekwencj 21.02.13, 15:25
                > szum który sama robisz jest prześmieszny. Naprawdę.

Oj tak :-)
                • jeriomina Re: Ujawnienie imienia na forum - bez konsekwencj 21.02.13, 15:26
                  No cóż, skoro nie macie innych zajęć oraz powodów do radości... współczucie.
    • kasi.aa Re: Ujawnienie imienia na forum - bez konsekwencj 20.02.13, 11:22
      Samo imię to nie dana osobowa.
      • znana.jako.ggigus danE osobowe, droga ka.siuu 09.03.13, 14:38
        dane osobowe to zw. pluralia tantum, jaja tylko liczbe mnoga (jak spodnie czy okulary).
        Robisz bledy niczym redaktorstwo na stronie portalu gazeta.pl
    • snajper55 Re: Ujawnienie imienia na forum - bez konsekwencj 28.02.13, 20:58
      jeriomina napisała:

> Chciałam spytać, dlaczego gazeta toleruje ujawnianie imienia forumowicza i nie
      > kasuje takiego postu.

Masz pretensje do administracji, że nie usunęła Twojego postu, w którym ujawniłaś jak masz na imię? Coś ujawnić można tylko raz. Rzecz ujawniona staje się jawna, Agnieszko.

S.
    • fanka_online Re: Ujawnienie imienia na forum - bez konsekwencj 06.03.13, 18:52
      To akurat norma tutaj......jak kiedyś jakiś prymityw umieścił nazwisko w wulgarnym kontekście , dostałam odp od adminów, że NIE WIADOMO O KOGO CHODZI:)

A tak naprawdę, zależy czyj kumpel akurat dyżuruje. Zapraszam do mojego wątku, zanim go wytną.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka