Dodaj do ulubionych

Ciężki los zgotowaliście [etatowi] aesom Waszym - reaktywacja

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.04, 12:43
Nawet wśród nich są równi i równiejsi. Brak słow.
Obserwuj wątek
    • eela Re: Ciężki los zgotowaliście [etatowi] aesom Wasz 02.08.04, 12:47
      Cieszymy się, że tak się o nas troszczysz. :-) Wreszie aes przyjacielem
      użytkownika.
      • Gość: pollak Re: Ciężki los zgotowaliście [etatowi] aesom Wasz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.04, 12:50
        Ten zwykły aes czy ten z kliki?
        • fdj Re: Ciężki los zgotowaliście [etatowi] aesom Wasz 02.08.04, 13:27
          Zwykły proszek nie pierze, tak jak ten z kliki.
          • Gość: lave Re: Ciężki los zgotowaliście [etatowi] aesom Wasz IP: 66.144.4.* 02.08.04, 13:56
            kto ty jestes?
            -aes maly
            jaki znak twoj?
            -osla lawka.
            skad ty jestes?
            -z maasy forum

Gorzko, gorzko piszcza fani
            Bez was nudno i do bani
            Gdzie jestescie Myszowaci ?
            Krecicie w koło i dowoli
            Dumny wasz taniec chocholi
            Wszak sumienia macie "czyste"
            To nic nie boli
            Nie ociagac sie ormowcy
            Hipokrytow przyszla pora
            wasza pora

• fdj Ha! 02.08.04, 14:00
              Nobody expects the Spanish Inquisition!!!
          • pollak Re: Ciężki los zgotowaliście [etatowi] aesom Wasz 02.08.04, 18:13
            Efdejot, uważaj bo tu naprawdę będą "rikoszety". I znowu będziesz poszkodowany.
            • aniela Re: Ciężki los zgotowaliście [etatowi] aesom Wasz 02.08.04, 18:14
              poruszam sie mimochodem. nie celujcie w moj mimochod!
              • pollak Re: Ciężki los zgotowaliście [etatowi] aesom Wasz 02.08.04, 18:17
                Określ jeszcze kolor, bo takich przypadkiem, mimochodem i "zupełnie tutaj
                nowych" jest cała masa na forum.
                • aniela Re: Ciężki los zgotowaliście [etatowi] aesom Wasz 02.08.04, 18:19
                  aha zapalam aureole odblaskową, poznacie mnie po migaczach w ksztalcie gwiazd
                  dwunastu
                  • pollak Re: Ciężki los zgotowaliście [etatowi] aesom Wasz 02.08.04, 18:20
                    aniela napisała:

> po migaczach w ksztalcie gwiazd dwunastu

Znowu ta ełropejska flaga. Zrzucić, podeptać, spalić!
                    • aniela Re: Ciężki los zgotowaliście [etatowi] aesom Wasz 02.08.04, 18:21
                      niech ktos przeprogramuje Pollaka, bo sie popsul!
                      • pollak Re: Ciężki los zgotowaliście [etatowi] aesom Wasz 02.08.04, 18:25
                        No wiesz? Gdzie znajdziesz kogoś o zdrowszych poglądach niż moje?
                        • aniela Re: Ciężki los zgotowaliście [etatowi] aesom Wasz 02.08.04, 18:26
                          Twoje poglady sa rozgoraczkowane. maja wypieki i niebezpiecznie wysoka
                          temperature.
                          • Gość: pollak Re: Ciężki los zgotowaliście [etatowi] aesom Wasz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.08.04, 18:31
                            Znaczy są w sam raz.

No co? Zimny bądź albo gorący (Ap 3:15-16 - czy gdzieśtam)... ;)
                            • aniela Re: Ciężki los zgotowaliście [etatowi] aesom Wasz 02.08.04, 18:33
                              zebys nie dostal od nich udaru tylko :)
                              • Gość: pollak Re: Ciężki los zgotowaliście [etatowi] aesom Wasz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.08.04, 18:34
                                W razie jakby co, wiem że Aniela ma przy sobie apteczkę dobrych rad na wszystko,
                                bez pokrycia.:)
                                • aniela Re: Ciężki los zgotowaliście [etatowi] aesom Wasz 02.08.04, 18:36
                                  oraz mnostwo cieplych pustych slow a takze garsc cacanek za pol darmo :)
                                  • Gość: pollak Re: Ciężki los zgotowaliście [etatowi] aesom Wasz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.08.04, 18:41
                                    :)

no txt
                      • eela Re: Ciężki los zgotowaliście [etatowi] aesom Wasz 02.08.04, 18:25
                        Bo powinien być na diody, wtedy długo i równo swieci, jak lampka w rowerze.
                        • aniela Re: Ciężki los zgotowaliście [etatowi] aesom Wasz 02.08.04, 18:26
                          a jest na duzo piwa? (noco? zart, kiepski ale zart ;)
            • fdj Re: Ciężki los zgotowaliście [etatowi] aesom Wasz 02.08.04, 19:31
              Pollak, dlaczego katujesz kulami ten płot?
              • pollak Re: Ciężki los zgotowaliście [etatowi] aesom Wasz 02.08.04, 19:57
                Bo wlazłeś na niego (ten płot) i mrugasz. Zejdź i stawaj do walki jak menczizna!
                • messja Re: Ciężki los zgotowaliście [etatowi] aesom Wasz 02.08.04, 20:08
                  pollak napisał:

> Bo wlazłeś na niego (ten płot) i mrugasz. Zejdź i stawaj do walki jak
                  menczizna
                  > !

walka kogutow?

ale jaja!
                • fdj Re: Ciężki los zgotowaliście [etatowi] aesom Wasz 02.08.04, 23:13
                  A co, błędnik Ci też nie działa? Boisz się wleźć na płot?
                  • Gość: pollak Re: Ciężki los zgotowaliście [etatowi] aesom Wasz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.08.04, 23:33
                    Nie noooo, mamy się kulturalnie po mordach lać, a nie wspinać po płotach czy
                    innych rusztowaniach. ;)

PS. Mniemam, że ktoś Ci kota pogonić musiał... Znowu stałeś nie tam gdzie
                    trzeba ;)
                    • fdj Re: Ciężki los zgotowaliście [etatowi] aesom Wasz 02.08.04, 23:46
                      Nie no, błądzisz jak nic.
                      Mieliśmy przy okazji poskakać jak samuraje na filmach. Ale rozumiem - nie
                      potrafisz.

P.S.
                      Bez insynuacji proszę; koty ustawowo goni Karolak.
                      • Gość: pollak Re: Ciężki los zgotowaliście [etatowi] aesom Wasz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.08.04, 00:14
                        Ano nie potrafie. Musielibysmy cos wypic, ze tak powiem. Wtedy ewentualnie
                        moglbym sie nawet obudzic na rusztowaniu i pojsc do jakies sasiadki na
                        sniadanie. Czy cos...

Musiales narazic sie Kalorakowi tez.
                        • fdj Re: Ciężki los zgotowaliście [etatowi] aesom Wasz 03.08.04, 09:46
                          A nie, koty mu się naraziły. Tym, że są.
                  • jureek Re: Ciężki los zgotowaliście [etatowi] aesom Wasz 03.08.04, 10:25
                    fdj napisał:

> A co, błędnik Ci też nie działa? Boisz się wleźć na płot?

Takich rzeczy nie załatwiało na płocie, tylko na ziemi, ubitej zresztą.
                    Jura
                    • fdj Re: Ciężki los zgotowaliście [etatowi] aesom Wasz 03.08.04, 10:42
                      jureek napisał:

> tylko na ziemi, ubitej zresztą

To przenośnia jedynie. Inaczej co - nie liczyłaby się np. walka na kamiennych
                      murach obronnych?
                      • jureek Re: Ciężki los zgotowaliście [etatowi] aesom Wasz 03.08.04, 10:55
                        fdj napisał:

> To przenośnia jedynie. Inaczej co - nie liczyłaby się np. walka na kamiennych
                        > murach obronnych?

Kamienne mury obronne to jednak nie płot, albo co gorsza płotek.
                        Jura
                        • fdj Re: Ciężki los zgotowaliście [etatowi] aesom Wasz 03.08.04, 11:51
                          No jasne. Na murach byle ciura może walczyć. Aby zachować równowagę na płocie i
                          walczyć (jak samuraje np.), trzeba być trochę lepszym ;-)
    • pollak No i sprawa się wyjaśniła. No i odetchnąłem. 02.08.04, 18:16
      Pomylili się. Tylko przez przypadek Pejsaty zamiast zostać aesem stał się
      właścicielem forum prywatnego. I tylko przez przypadek Maas założyła drugie
      forum dla aesów, a dopiero z okazji całej tej afery wyszło że istotnie kiedyś
      już założyła pierwsze.
      • messja Re: No i sprawa się wyjaśniła. No i odetchnąłem. 02.08.04, 18:22
        pollak napisał:

> Pomylili się. Tylko przez przypadek Pejsaty zamiast zostać aesem stał się
        > właścicielem forum prywatnego. I tylko przez przypadek Maas założyła drugie
        > forum dla aesów, a dopiero z okazji całej tej afery wyszło że istotnie kiedyś
        > już założyła pierwsze.

widzisz bo maas to tak na prawde jest zla kobieta. tylko ty zaslepiony miloscia
        dales sie zasugerowac tebikowi (jak wiekszosc) , ze ta zla kobieta bylam ja. i
        wyszlo szydlo z worka!

powiedzialabym: "a nie mowilam", ale wszyscy wiedza, ze mowilam:)
        • pollak Re: No i sprawa się wyjaśniła. No i odetchnąłem. 02.08.04, 18:26
          Maas jest cudowna. Poza tym przypadkiem nie ma innych wad.
          • messja Re: No i sprawa się wyjaśniła. No i odetchnąłem. 02.08.04, 18:28
            pollak napisał:

> Maas jest cudowna. Poza tym przypadkiem nie ma innych wad.

mhm. tak samo jak ty obiektywny:P
            • Gość: pollak Re: No i sprawa się wyjaśniła. No i odetchnąłem. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.08.04, 18:35
              A Ty jesteś zła kobieta! ;)
              • messja Re: No i sprawa się wyjaśniła. No i odetchnąłem. 02.08.04, 18:40
                Gość portalu: pollak napisał(a):

> A Ty jesteś zła kobieta! ;)

a ty jestes dziwka!

(noconoconoco? jest goraco to pije piwo)
                • Gość: pollak Re: No i sprawa się wyjaśniła. No i odetchnąłem. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.08.04, 18:43
                  Męska?

No nie ważne. Trzeba było mnie od razu zdzielić w twarz.

No co? U nas też duszno... ;)
                  • messja Re: No i sprawa się wyjaśniła. No i odetchnąłem. 02.08.04, 18:46

> Męska?

o twojej meskosci jeszcze nic nie wiem:)

>
                    >
                    > No nie ważne. Trzeba było mnie od razu zdzielić w twarz.

na pieszczoty trzeba sobie zasluzyc:)

>
                    >
                    > No co? U nas też duszno... ;)

aha - rozumiem:)
      • diab.lica Re: No i sprawa się wyjaśniła. No i odetchnąłem. 02.08.04, 18:28
        pollak napisał:

> Pomylili się. Tylko przez przypadek Pejsaty zamiast zostać aesem stał się
        > właścicielem forum prywatnego. I tylko przez przypadek Maas założyła drugie
        > forum dla aesów, a dopiero z okazji całej tej afery wyszło że istotnie kiedyś
        > już założyła pierwsze.

stare forum dla aesow dostalo dzisiaj nowe slowko w opisie - archiwum
        • messja Re: No i sprawa się wyjaśniła. No i odetchnąłem. 02.08.04, 18:29
          diab.lica napisała:

> pollak napisał:
          >
          > > Pomylili się. Tylko przez przypadek Pejsaty zamiast zostać aesem stał się
          > > właścicielem forum prywatnego. I tylko przez przypadek Maas założyła drug
          > ie
          > > forum dla aesów, a dopiero z okazji całej tej afery wyszło że istotnie ki
          > edyś
          > > już założyła pierwsze.
          >
          > stare forum dla aesow dostalo dzisiaj nowe slowko w opisie - archiwum
          >

serio?

ja sie chyba poplacze ze smiechu:)
          rotfl:)
          • diab.lica Re: No i sprawa się wyjaśniła. No i odetchnąłem. 02.08.04, 18:32
            >> serio?

serio:
            forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=11099
            archiwum jest oczywiscie tajne :)
            a rano slowka "archiwum" jeszcze w opisie nie bylo:)

> ja sie chyba poplacze ze smiechu:)

nie ty jedna :)
          • Gość: pollak Re: No i sprawa się wyjaśniła. No i odetchnąłem. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.08.04, 18:33
            I ja się nie dziwię. Bo jak przychodzi taki nowy aes, nie uwikłany w żadne
            układy, to po przeczytaniu tego powidziałby "ja pier...nicze, dziekuje państwu".
    • messja Re: Ciężki los zgotowaliście [etatowi] aesom Wasz 02.08.04, 18:19

> Nawet wśród nich są równi i równiejsi. Brak słow.

po zapoznaniu sie z najnowszymi rewelacjami dnia stwierdzam. ale jaja!
      (i to wieksze niz eela robi sobie z userow) to poprostu repertuar, ktory mi
      nawet przez najbardziej dzika imaginacje nie przeszedl. a przeciez wiadomo
      dobrze jakie mam zamilowanie do absurdu...
      • diab.lica Re: Ciężki los zgotowaliście [etatowi] aesom Wasz 02.08.04, 18:29

> po zapoznaniu sie z najnowszymi rewelacjami dnia stwierdzam. ale jaja!

dokladnie, to jest po prostu czad
        prawdziwy "teatr absurdu"
        • Gość: pollak Pytanko mam ważne IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.08.04, 18:39
          czy moderatorzy forów prywatnych widza IP użytkowników?

Bo to jakaś bujda. Pejsaty opisał że widzi tylko nielogowanych, ale do ciężkiej
          cholery, na forach prywatnych trzeba się logować (a on miał uprawnienia jak
          moderator forów prywatnych). Po drugie, on napisał że widzi też te (przynajmniej
          takie mam wrażenie) cyferki, stanowiące pierwszy człon adresu IP lub domeny -
          podał przykład nawet. W jakich zatem okolicznościach widział te cyferki i na
          jakim forum?
          • messja Re: Pytanko mam ważne 02.08.04, 18:42

> czy moderatorzy forów prywatnych widza IP użytkowników?
            >
            > Bo to jakaś bujda. Pejsaty opisał że widzi tylko nielogowanych, ale do
            ciężkiej
            > cholery, na forach prywatnych trzeba się logować (a on miał uprawnienia jak
            > moderator forów prywatnych). Po drugie, on napisał że widzi też te
            (przynajmnie
            > j
            > takie mam wrażenie) cyferki, stanowiące pierwszy człon adresu IP lub domeny -
            > podał przykład nawet. W jakich zatem okolicznościach widział te cyferki i na
            > jakim forum?

na to pytanie moze odpwowiedziec ci tylko maas. poczekac az przyjdzie i zacznie
            krecic oraz macic tak, ze wszystko stanie sie zupelnie niejasne:)
          • diab.lica Re: Pytanko mam ważne 02.08.04, 18:45

> czy moderatorzy forów prywatnych widza IP użytkowników?

nie widza

> Bo to jakaś bujda. Pejsaty opisał że widzi tylko nielogowanych, ale do
            ciężkiej
            > cholery, na forach prywatnych trzeba się logować (a on miał uprawnienia jak
            > moderator forów prywatnych). Po drugie, on napisał że widzi też te
            (przynajmnie
            > j
            > takie mam wrażenie) cyferki, stanowiące pierwszy człon adresu IP lub domeny -
            > podał przykład nawet. W jakich zatem okolicznościach widział te cyferki i na
            > jakim forum?

dobre pytanie
          • edzioszka Re: Pytanko mam ważne 02.08.04, 18:48
            częściowe IP - np. (2424).neoplus.adsl.tpnet.pl, początkowo widział tylko u
            niezalogowanych, teraz zalogowanych również (się wyjaśniło wszystko i okazało,
            że miał ciut inne uprawnienia ode mnie).. ja od początku widzę je u
            wszystkich.. jeszcze jakieś pytania Pollaku? ;)
            • messja Re: Pytanko mam ważne 02.08.04, 18:53
              edzioszka napisała:

> częściowe IP - np. (2424).neoplus.adsl.tpnet.pl, początkowo widział tylko u
              > niezalogowanych, teraz zalogowanych również (się wyjaśniło wszystko i
              okazało,
              > że miał ciut inne uprawnienia ode mnie).. ja od początku widzę je u
              > wszystkich.. jeszcze jakieś pytania Pollaku? ;)
              >

aha. czyli zostal w koncu "dopuszczony". mam nadzieje, ze nie jest to dla
              nowoprzyjetego w krag najbardziej zaufanych bolesny ceremonial:)
              • edzioszka Re: Pytanko mam ważne 02.08.04, 18:55
                hehe, ano nie miał czerwonego ptaka i bardzo nad tym ubolewał - nawet nie wiesz
                ile razy musiałam go pocieszać na tę okoliczność ;)
                • Gość: pollak Re: Pytanko mam ważne IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.08.04, 18:56
                  Prosze przenieść powyższego posta na FEN!
                  • messja Re: Pytanko mam ważne 02.08.04, 19:00

> Prosze przenieść powyższego posta na FEN!

ja bym bez gadania wyciela. za nieprzystojne konotacje.
            • Gość: pollak Re: Pytanko mam ważne IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.08.04, 18:54
              > jeszcze jakieś pytania Pollaku? ;)

Tak.

1. Dlaczego zatem pisałaś że widzi to samo co Ty, skoro jasne było i dla mnie i
              dla Jurka że Pejsaty widzi i opisuje zupełnie coś innego niż Ty i Eela?
              2. Czy macie dostęp do tego "archiwum"?
              3. Czy jeśli zaloguję się i napiszę na forum którym się "opiekujesz" kilka
              postów spod różnych adresów IP (neo+), czy podasz mi jakie "wygenerowały" się
              cyferki? W koncu będą to moje cyferki, więc nie ma problemu z ujawnieniem
              żadnych tajnych danych, ok?
              • messja z kacika obserwatora: 02.08.04, 18:58
                pollak powalil edzioszke na ziemie i trzyma mocno za wlosy. miejmy nadzieje, ze
                nie posci nim ta nie odpowie rzeczowo na postawione pytania.
                do nastepnej relacji.

reporter messja

> > jeszcze jakieś pytania Pollaku? ;)
                >
                > Tak.
                >
                > 1. Dlaczego zatem pisałaś że widzi to samo co Ty, skoro jasne było i dla mnie
                i
                > dla Jurka że Pejsaty widzi i opisuje zupełnie coś innego niż Ty i Eela?
                > 2. Czy macie dostęp do tego "archiwum"?
                > 3. Czy jeśli zaloguję się i napiszę na forum którym się "opiekujesz" kilka
                > postów spod różnych adresów IP (neo+), czy podasz mi jakie "wygenerowały" się
                > cyferki? W koncu będą to moje cyferki, więc nie ma problemu z ujawnieniem
                > żadnych tajnych danych, ok?
                • Gość: pollak Re: z kacika obserwatora: IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.08.04, 19:00
                  > pollak powalil edzioszke na ziemie i trzyma mocno za wlosy.

Nic takiego nie miało miejsca! Nigdy bym nie śmiał.
                  • messja Re: z kacika obserwatora: 02.08.04, 19:05

> > pollak powalil edzioszke na ziemie i trzyma mocno za wlosy.
                    >
                    > Nic takiego nie miało miejsca! Nigdy bym nie śmiał.

nie przeszkadzaj. bedac mloda dziennikarka zdaje sprawozdanie na goraco:)
              • edzioszka Re: Pytanko mam ważne 02.08.04, 19:02
                1. bo się dopiero dziś dowiedziałam, że nie widział dotąd zalogowanych - byłam
                pewna że widzi (ale to niech Ci Maas dokładnie objaśni tę subtelną różnicę
                uprawnień)
                2. nie
                3. Pollaku, myślisz, że w ogóle będę zaprzątać głowę jakimiś cyferkami albo że
                zamierzam komukolwiek szkodzić? w myśli mi to nie postało.. dotychczas
                adminowałam fora prywatne i właściwie publiczne traktuję podobnie.. nie wiem
                jak to jest z neostradą (tam jest zdaje się IP ruchome ale mieszczące się w
                jakimś cyfrowym przedziale), a coś więcej mogę Ci powiedzieć na podstawie IP
                widocznego w mailu ;)
                • Gość: pollak Re: Pytanko mam ważne IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.08.04, 19:10
                  edzioszka napisała:

> 1. bo się dopiero dziś dowiedziałam, że nie widział dotąd zalogowanych - byłam
                  > pewna że widzi

Dobrze. Zobacz jednak że nie czepialiśmy się bez powodu. Pejsaty mówił na coś że
                  jest czarne, Eela że jest białe. W tym samym wątku, w tym samym czasie....

> (ale to niech Ci Maas dokładnie objaśni tę subtelną różnicę uprawnień)

Może niech to wytłumaczy jednak ktoś z tego przysłowiowego "techno". ;) Chociaż
                  Maas może oczywiście tutaj wpaść - było by mi bardzo miło (echhhhhh....) :)

> 2. nie

Dziękuję.

> 3. Pollaku, myślisz, że w ogóle będę zaprzątać głowę jakimiś cyferkami albo że
                  > zamierzam komukolwiek szkodzić?

W żadnym wypadku nie sugeruję że cokolwiek Ty miałabyś zamiar robić. Weź jednak
                  pod uwagę fakt, że największe świństwa (przez co jest miedzy innymi moje całe tu
                  gardłowanie od paru miesięcy) są ukryte tam, gdzie nie masz dostępu.

> w myśli mi to nie postało.. dotychczas
                  > adminowałam fora prywatne i właściwie publiczne traktuję podobnie.. nie wiem
                  > jak to jest z neostradą (tam jest zdaje się IP ruchome ale mieszczące się w
                  > jakimś cyfrowym przedziale),

Ale tutaj nie chcę Ciebie testować. Po prostu tak, bez powodu, zrobiłabys to o
                  co Cie prosze?

> a coś więcej mogę Ci powiedzieć na podstawie IP
                  > widocznego w mailu ;)

Wydaje Ci się ;)
                  • edzioszka Re: Pytanko mam ważne 02.08.04, 19:19
                    jesli tam faktycznie są jakieś świństewka - to nawet nie chcę tego czytać..
                    poza tym - skoro tak bardzo Ci na tym zależy, mogę sprawdzić to o co mnie
                    prosisz :)
                    • pollak Re: Pytanko mam ważne 02.08.04, 19:55
                      Ok, dzięki. Dam Ci znać co i jak. :)
                  • eela Re: Pytanko mam ważne 02.08.04, 19:51
                    Faktycznie tak było, jak pisał Pejsaty, jak się okazuje. To było
                    niedopatrzenie, bo poza nim wszyscy widzą tak samo. Bywa. Możesz juz
                    oflagowanie zdjąć i skryc się, bo leje deszcz. :-)
                    • eela PS 02.08.04, 19:55
                      Teraz wszyscy widza tak samo, łącznie z Pejsatym. Dodaję, bo niejasno napisałam
                      w poprzednim poście.
                      • pollak Eelu 02.08.04, 19:56
                        odowiedz na jedno pytanie. Masz dostęp do tego "archiwum"?
                        • fdj Re: Eelu 02.08.04, 23:19
                          Nie odpowiadaj! Już i tak się odmieniają odwieczne role i to Adam (Pollak)
                          namawia Ewę (Edzioszkę) do wynoszenia informacji poufnych ;-)
                          • messja Re: Eelu 02.08.04, 23:24
                            fdj napisał:

> Nie odpowiadaj! Już i tak się odmieniają odwieczne role i to Adam (Pollak)
                            > namawia Ewę (Edzioszkę) do wynoszenia informacji poufnych ;-)
                            >

fdj=waz
                            • fdj Re: Eelu 02.08.04, 23:32
                              Yhy, ogrodowy.
                            • Gość: pollak Re: Eelu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.08.04, 23:37
                              To zwykła żmija zygzakowata jest. Nie poznajesz? Napewno na lekcji biologii
                              czy przyrody czy jak tam to sie nazywa/nazywało pokazywali Ci. ;)
                              • fdj Re: Eelu 02.08.04, 23:43

> To zwykła żmija zygzakowata jest.

Yhy, zgadzam się. Zygzakiem dziś chodzę, jak nic. Ślędzę węża znaczy się.

Dobra, zasiałem ziarno niepewności, mesja yyy misja spełniona mogę iść. Pa.

P.S.
                                satan,
                                satan,
                                ja się z nim braaaaaaatam
                                (jak śpiewał zespół Hurt)
                                ;-D
                                • Gość: pollak Re: Eelu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.08.04, 00:15
                                  Mi wygląda na to że ma po prostu węża w kieszeni...
                              • messja Re: Eelu 03.08.04, 00:11

> To zwykła żmija zygzakowata jest. Nie poznajesz? Napewno na lekcji biologii
                                > czy przyrody czy jak tam to sie nazywa/nazywało pokazywali Ci. ;)

na zmije mi to nie wyglada. za cienki w pasie by to co z niego sie wydziela az
                                jedem mozna bylo okreslic.
                                moze to zwykly padalec?
                                • Gość: pollak Re: Eelu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.08.04, 00:15
                                  Padalec to tu jest jeden. Z mordą w kuble.
                                  • messja wobec tego 03.08.04, 18:17

> Padalec to tu jest jeden. Z mordą w kuble.

zaskroniec moze?:)
                          • Gość: pollak Re: Eelu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.08.04, 23:35
                            Jakich tam poufnych znowu? Zwykła rzecz.

Druga sprawa, co to miałem napisać..... Acha, jak pięknie "zainteresowani"
                            omijają ten wątek. A afera to nielicha! ;)
        • messja Re: Ciężki los zgotowaliście [etatowi] aesom Wasz 02.08.04, 18:39
          diab.lica napisała:

>
          > > po zapoznaniu sie z najnowszymi rewelacjami dnia stwierdzam. ale jaja!
          >
          > dokladnie, to jest po prostu czad
          > prawdziwy "teatr absurdu"
          >

gorzej. to jest cos co nawet niechowi nigdy sie nie snilo. a wiadomo, ze niech
          jest najwiekszym tutaj filozofem...
          • miltonia Re: Ciężki los zgotowaliście [etatowi] aesom Wasz 04.08.04, 22:33
            Proponuje sprawy tajnego archiwum aesowego nie odpuszczac. Tam to dopiero musza
            byc ciekawe rzeczy, skoro przed wpuszczeniem nowych na predce je utajniono!!!
            Przyznajcie sie adminy, coscie tam wyrabiali? Gorsze rzeczy niz na FEN (chociaz
            my z Karolakiem gorszych sobie nie wyobrazamy)?
            • aniela Re: Ciężki los zgotowaliście [etatowi] aesom Wasz 04.08.04, 22:43
              aha żądna wrażen jestes.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka