99venus 24.03.14, 21:18 kiedyś można było napisać do giwi,polemizować,pytać się.dzisiaj anonimowy automat wywala bezrozumnie i autorytatywnie wszystko na co ma tylko ochotę. przyszło nowe-wróciło stare,tylko dlaczego aż takie stare?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
buldog2 Re: nowa tradycja 24.03.14, 21:20 Myślisz, że mój wątek wywalił (przed chwilą) anonimowy automat? Odpowiedz Link Zgłoś
99venus Re: nowa tradycja 24.03.14, 21:28 ten wątek miałem na myśli jak również mój o V kolumnie. dla mnie coś co jest anonimowe i bezkontaktowe nie może być człowiekiem czyli jest automatem. Odpowiedz Link Zgłoś
buldog2 Re: nowa tradycja 24.03.14, 21:34 Napisz komentarz, proszę. Już kilka tekstów jest, ciekawych. Szczególnie polecam Fursowa (nieco szokujący polskiego czytelnika ostatni wywiad) i Małkowa. Odpowiedz Link Zgłoś
99venus Re: nowa tradycja 24.03.14, 21:36 nie wiem jak się zarejestrować. napisz w punktach jak. Odpowiedz Link Zgłoś
buldog2 Re: nowa tradycja 24.03.14, 21:42 Na razie bez logowania, o ile rozumiem. Zapytam admina o inne możliwości. Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczonyryj Należy skasować klikanie kosza, bo to szkodzi 27.03.14, 09:38 buldog2 napisał: > Myślisz, że mój wątek wywalił (przed chwilą) anonimowy automat? > kazdemu forum. Odpowiedz Link Zgłoś
czan-dra Re: nowa tradycja 24.03.14, 21:23 Mój wątek o Dudzie i jego lansie z rodzicami w sejmie też nie zagrzał długo miejsca, a wątek traktujący o tym samym istnieje sobie w najlepsze, wybiórczy ten automat, może nastawiony na osobę, a nie na treść postu? Odpowiedz Link Zgłoś
buldog2 Re: nowa tradycja 24.03.14, 21:30 Mój o Ukrainie, wyleciał może dlatego, że dałem odnośnik do swojej strony buldog2.pl, ale to chyba dopuszczalne, tak ludzie robią i nic. A ten sam wpis (skasowany jako początek wątku) w wątku Lionolda istnieje (jeszcze przed chwilą był). Dziwne to... Odpowiedz Link Zgłoś
99venus Re: nowa tradycja 24.03.14, 21:33 niezbadane są wyroki opatrzności. ps.jak się zarejestrować na Twoją stronę? Odpowiedz Link Zgłoś
buldog2 Re: nowa tradycja 24.03.14, 21:40 Nie pamiętam - spróbuj sam (nie logowałem się jako użytkownik). Jeśli będzie kłopot, napisz na buldog2@o2.pl (wpisy ze strony, jak pamiętam, mogą być i anonimowe) wszystkie trafiają do mnie. A jeśli możesz, poleć znajomym. Tylko wartościowe teksty. Odpowiedz Link Zgłoś
99venus Re: nowa tradycja 24.03.14, 21:47 ok.ale dopiero pod koniec tygodnia.jutro rano wyjeżdżam. Odpowiedz Link Zgłoś
x2468 Re: nowa tradycja 24.03.14, 21:33 Mój w którym pisałem ze żaden rzad nie zrobił więcej dla niepełnosprawnych dzieci od Tuska również wyleciał, natomiast pozostał i ma się dobrze stek kłamstw i bluzgów na temat spotkania premiera z rodzicami niepełnosprawnych dzieci. Pozostają również wątki w których obrzucani są błotem Prezydent i Premier. Odpowiedz Link Zgłoś
x2468 Re: nowa tradycja 24.03.14, 22:15 Przeczytałem parę wątków na oślej i nie sugeruję, widzę co się dzieje. Odpowiedz Link Zgłoś
buldog2 Re: nowa tradycja 24.03.14, 21:36 Obrazy nie ma, Miętowe - nie ma, Marinera - nie ma. Najnowsze nicki mają się dobrze. Coś się zmienia mocno na gorsze. Odpowiedz Link Zgłoś
x2468 Re: nowa tradycja 24.03.14, 22:16 Otóż to. Co takiego zawinili ze ich niema? Odpowiedz Link Zgłoś