1gomez 17.09.04, 07:38 czy nie mozna zablokowac kretynowi ip ? rozwali nam forum Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
1gomez Re: ADMIN WEJDZ NA FORUM TARNOW 17.09.04, 09:13 to samo bydle grasuje na roznych forach .admin zrob cos Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty.tarnow Kasowanie kont osób łamiących regulamin 20.09.04, 18:43 Pisałem w tej sprawie już na maile do Was, Szanowni Admini, ale się odpowiedzi nie doczekałem, więc zapytam publicznie: DLACZEGO NIE KASUJECIE KONT OSÓB KTÓRE NOTORYCZNIE ŁAMIĄ JAKIEKOLWIEK REGULAMINY? I nie chodzi mi bynajmniej o jakieś drobne przewinienia. Ale o nicki które są zakładane TYLKO po to, żeby pisać same obelżywości pod adresem innych. ŻADNEJ sensownej treści. TYLKO spamerskie zaśmiecanie forum, wyzywanie innych, lżenie z wszystkich i wszystkiego. Po prostu PSUCIE FORUM i atmosfery na nim panującej? Dlaczego się takich nicków nie usuwa? Dlaczego takim osobom nie można zablokować możliwości pisania? Dlaczego nie uniemożliwić im dostępu do forum - skoro swoją "osobą" (choć takich to ciężko osobami nazwać) nie prezentują NICZEGO! Leży to przecież i w interesie forumowiczów, i w byłoby z ogromną korzyścią dla GAZETY. Dzieci mają taką zasadę: jak jakiś kolega/koleżanka się nie umie ładnie bawić i mimo próśb i upomnień wciąż jest złośliwy i niedobry, to zabierają swoje zabawki i już więcej tego kolegi do siebie do domu nie zapraszają, ani w ogóle nie otwierają mu więcej drzwi. Może by tak przenieść to w świat dorosłych i zastosować m.in. na forum? Świat z pewnością byłby lepszy. Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty.tarnow Re: Kasowanie kont osób łamiących regulamin 22.09.04, 10:21 Halo! Czy można uzyskać odpowiedź? ALbo zamiast odpowiedzi - jeszcze lepiej - po prostu konkretne działania? Odpowiedz Link Zgłoś
maas Re: ADMIN WEJDZ NA FORUM TARNOW 22.09.04, 10:58 Nie mozna niestety. Mozecie go kasowac, a konta podszywajace sie zostaly jakis czas temu zablokowane. Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty.tarnow Re: ADMIN WEJDZ NA FORUM TARNOW 22.09.04, 11:20 No, niestety. Dziś konta te znowu działały. Nie da się ich usunąć? I zablokować możliwości ponownego utworzenia? Bo to IP to rozumiem... Odpowiedz Link Zgłoś