Dodaj do ulubionych

ADMIN WEJDZ NA FORUM TARNOW

17.09.04, 07:38
czy nie mozna zablokowac kretynowi ip ?
rozwali nam forum
Obserwuj wątek
    • 1gomez Re: ADMIN WEJDZ NA FORUM TARNOW 17.09.04, 09:13
      to samo bydle grasuje na roznych forach .admin zrob cos
    • qwerty.tarnow Kasowanie kont osób łamiących regulamin 20.09.04, 18:43
      Pisałem w tej sprawie już na maile do Was, Szanowni Admini, ale się odpowiedzi
      nie doczekałem, więc zapytam publicznie:
      DLACZEGO NIE KASUJECIE KONT OSÓB KTÓRE NOTORYCZNIE ŁAMIĄ JAKIEKOLWIEK
      REGULAMINY?
      I nie chodzi mi bynajmniej o jakieś drobne przewinienia. Ale o nicki które są
      zakładane TYLKO po to, żeby pisać same obelżywości pod adresem innych. ŻADNEJ
      sensownej treści. TYLKO spamerskie zaśmiecanie forum, wyzywanie innych, lżenie
      z wszystkich i wszystkiego. Po prostu PSUCIE FORUM i atmosfery na nim panującej?
      Dlaczego się takich nicków nie usuwa? Dlaczego takim osobom nie można
      zablokować możliwości pisania? Dlaczego nie uniemożliwić im dostępu do forum -
      skoro swoją "osobą" (choć takich to ciężko osobami nazwać) nie prezentują
      NICZEGO! Leży to przecież i w interesie forumowiczów, i w byłoby z ogromną
      korzyścią dla GAZETY.
      Dzieci mają taką zasadę: jak jakiś kolega/koleżanka się nie umie ładnie bawić i
      mimo próśb i upomnień wciąż jest złośliwy i niedobry, to zabierają swoje
      zabawki i już więcej tego kolegi do siebie do domu nie zapraszają, ani w ogóle
      nie otwierają mu więcej drzwi. Może by tak przenieść to w świat dorosłych i
      zastosować m.in. na forum? Świat z pewnością byłby lepszy.
      • qwerty.tarnow Re: Kasowanie kont osób łamiących regulamin 22.09.04, 10:21
        Halo! Czy można uzyskać odpowiedź? ALbo zamiast odpowiedzi - jeszcze lepiej -
        po prostu konkretne działania?
    • maas Re: ADMIN WEJDZ NA FORUM TARNOW 22.09.04, 10:58
      Nie mozna niestety. Mozecie go kasowac, a konta podszywajace sie zostaly jakis
      czas temu zablokowane.
      • qwerty.tarnow Re: ADMIN WEJDZ NA FORUM TARNOW 22.09.04, 11:20
        No, niestety. Dziś konta te znowu działały. Nie da się ich usunąć? I zablokować
        możliwości ponownego utworzenia? Bo to IP to rozumiem...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka