28.05.26, 18:00
wariant_b napisał:

Obecnie się zajmuję projektem grantu, ale po 16 czerwca pozwę Agorę. Nie pisałem nigdy czegoś obraźliwego dla ludzi. Nie będę się procesował z kasiami czy nasturcjami, lub tą. Agora ogranicza me prawa Konstytucyjne, pomimo wielu wniosków o uzasadnienie poczynań Agory. Zostaje Sąd RP.
Obserwuj wątek
    • xstefciax Re: Agora 29.05.26, 13:44
      Odpuść, szkoda zdrowia!
      • negativum Re: Agora 29.05.26, 21:24
        xstefciax napisała:

> Odpuść, szkoda zdrowia!

Polak nie odpuszcza. Inaczej by nas nie było. Poprosiłem kilka razy o wyjaśnienie, dla czego pomimo upłynięcia czasy blokady, dalej nie mogę zakładać wątków? Wyjaśnienia nie dostałem. Ponoć poszło o to, że Ty masz macicę, a ja mosznę. Uczą się o tym dzieci już w 4 klasie.
        Chodziło mi o protest przeciwko "wojującym macicom" w dniu 8 marca. Masz mózg i tego nikt nie docenia, podobnie jak Skłodowska, czy Trzebiatowska. To o paniach, tytanach intelektu powinno się mówić w mediach, a nie nawijać cały czas o "wojujących macicach". To jest tylko wąska grupa pań. Żyjemy w państwie uśmiechniętego Herr Donalda
        x.com/PUsiadek/status/2060278470777966726
        Zobacz jaki uśmiechnięty i jak miło traktuje kobiety.
        x.com/karol_karolix/status/2060277607770280186
        Podczas gdy w kraju zamykane są szpitale, Śląsk stawia nowe.

• negativum Re: Agora 29.05.26, 22:31
        xstefciax napisała:

> Odpuść, szkoda zdrowia!

[img]https://pl.wikipedia.org/wiki/Wikipedysta:Qju/Defenestracja_wroc%C5%82awska#/media/Plik:The_massacre_of_the_Breslau_city_council,_1418.jpg[/img]

Wojny Husyckie zaczęły się od Wrocławia. Czesi odparli 5 krucjat.
        Komunizm udał dzięki Pomarańczowej Alternatywie.
        Hitler nie żył od 4 dni, a Wrocław dalej się bronił.
        To szczególne miasto. Niepoddające się. Kto ma walczyć z Agorą o przestrzeganie Konstytucji , jak nie wrocławianin? Wychowałem się jeszcze na zgliszczach Wrocławia. Ten zaczęto odbudowywać w latach 80tych.
        Jakby nie był zniszczony w 90%, byłby piękniejszy od Wiednia czy Paryża.

Śląsk zawsze był dziwny.

Teraz 20 000 000 pasażerów rocznie.
      • negativum Re: Agora 30.05.26, 01:17

Herr Donaldowcy chcą budować metro we Wrocławiu. Zawsze coś się przylepi do łapy. Ale to miasto na wodzie. Na Sępolnie są udokumentowane rzeki podziemnie Np. Czarna Woda - czyli Odra, Zasilająca na Zalesiu Morskie Oko. Wrocław stoi na kurzawce (ruchomych piaskach). To miasto ma niby 5 większych rzek. Ale ciężko ich policzyć ile ma ich faktycznie. Tu woda jest wszędzie. Wystarczy wykopać 5-10 m i będziesz miała wodę. Gdyby było względnie tanie metro we Wrocławiu, to już by istniało. Bez Herr Donalda. Koleje inwestują na ziemi. Podziemia Dworca Głównego są zalane. Można je się starać wypompować, ale to jest proces irracjonalny. Dlatego mamy nasypy.
        • taniarada Re: Agora 31.05.26, 00:44
          To jest problem, w którym fora polityczne nie wiem dlaczego, są nazwane wrażliwymi. Bardziej Agorze zależy na nowych niż na stałych uczestnikach i starych nickach.
          • negativum Re: Agora 31.05.26, 03:43
            taniarada napisał:

> To jest problem, w którym fora polityczne nie wiem dlaczego, są nazwane wrażli
            > wymi. Bardziej Agorze zależy na nowych niż na stałych uczestnikach i starych ni
            > ckach.

I dlatego będę dochodził dodatkowo 100 000 zł na hospicjum na dzieci. 100 000 zł to jest tyle ile dawniej Agora przeznaczała na znajome Adama M. Czyli nie zbiednieją.
            Nowe nicki, znaczy się rozwijają. Można się wykazać przed reklamodawcami. Ale ludzie nie chcą nowych nicków. Chcą poszanowania Konstytucji. To wszystko.
            • xstefciax Re: Agora 31.05.26, 06:10
              Trzymam kciuki!
              • negativum Re: Agora 31.05.26, 10:09
                xstefciax napisała:

> Trzymam kciuki!

Będę się starał.
                • taniarada Re: Agora 02.06.26, 13:24
                  negativum napisał:

> xstefciax napisała:
                  >
                  > > Trzymam kciuki!
                  >
                  > Będę się starał.
                  > Marne szanse. Napisałem do pomocy, co Kasia zleciła oszo-lom-z-rm i zero odpowiedzi. Chcesz założyć wątek musisz zmienić nick.
                  >
                  >
                  • negativum Re: Agora 03.06.26, 00:18
                    taniarada napisał:

> negativum napisał:
                    >
                    > > xstefciax napisała:
                    > >
                    > > > Trzymam kciuki!
                    > >
                    > > Będę się starał.
                    > > Marne szanse. Napisałem do pomocy, co Kasia zleciła oszo-lom-z-rm i zero
                    > odpowiedzi. Chcesz założyć wątek musisz zmienić nick.
                    > >
                    > >

Nie trzeba nic zmieniać. Wystarczy podać Agorę do Sądu…
                    Jeśli łamałbym prawo, już dawno byłbym przed Sądem. Nie mają na nic.
                    Na nich mam łamanie Konstytucji RP. A to jest największe przestępstwo. OTUA.
                    • taniarada Re: Agora 03.06.26, 06:49
                      To życzę powodzenia. Lat świetlnych braknie.
                      • negativum Re: Agora 03.06.26, 07:59
                        taniarada napisał:

> To życzę powodzenia. Lat świetlnych braknie.

Zobaczymy…
                        • taniarada Re: Agora 03.06.26, 13:02
                          negativum napisał:

> taniarada napisał:
                          >
                          > > To życzę powodzenia. Lat świetlnych braknie.
                          >
                          > Zobaczymy…
                          > Prędzej założysz nowego nicka. Bo tylko o to chodzi.
                          >
                          • negativum Re: Agora 03.06.26, 13:40
                            Nie będę im napędzał reklam.
                            A 100 000 zł się na dzieci przyda. Nie dla mnie, dla dzieci.
                            • taniarada Re: Agora 05.06.26, 21:40
                              Ja już mam problemu z tym. Uważaj tylko na donosy i pisz normalnie. Podbijam wątek, ale i tak do poniedziałku trzeba czekać. Trzym się.
                              • negativum Re: Agora 06.06.26, 10:32
                                taniarada napisał:

> Ja już mam problemu z tym. Uważaj tylko na donosy i pisz normalnie. Podbijam
                                > wątek, ale i tak do poniedziałku trzeba czekać. Trzym się.

A co mogą na mnie donosić? Że twierdzę, że kobiety mają macice? To się działo 8 marca w mediach. Tylko "wojujące macice". Lembarty itp. Żaden sąd mnie nie skaże za tezę, że kobieta ma macicę. Bo ją ma. My mamy worek mosznowy. I jakoś 10 marca nie było o tym gadane. A przecież Agora mogła nawijać 10 marca o mosznach. "Wojujące moszny" - całkiem dobre na tytuł powieści, czy tytuł filmu. "Moja moszna jest moja".

Masz blisko. Pojedź do Moszny. Jest tam całkiem ciekawy zamek. Ale to co tam najlepsze to konie. Araby czeszą wszystkich. Nie wiem kto się zajmuje obecnie Moszną. Kamiński już nie żyje. Umarł w Pizie. Moszna dalej biega.
                                www.torpartynice.pl/jezdziectwo/konie-i-instruktorzy/
                                Wkurza mnie to, że nie mogę zaplanować dla Syna konia. Próbowałem, nie da się. "Mama będzie smutna".
                                Katarzyna Litwiniuk, śp. to z nią odwiedzałem cmentarz Armii Radzieckiej. Kochana dziewczyna.
        • pijatyka Re: "Herr Donaldowcy" 16.06.26, 22:34

Do Tworek, (konfede)ruski zjebie .

• negativum Re: "Herr Donaldowcy" 17.06.26, 13:09
            pijatyka napisał:

>
            >
            > Do Tworek, (konfede)ruski zjebie .

Wolę Lubiąż…

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka