Gość: Mikro_ekonomia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.05, 21:58 Ja uwielbiam mojego peugota 206 :) Szorowac go w szczegolnosci doslownie wielbie jak kobiete :) .. nie bojcie sie wam nie wyczyszcze autka Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
coitus_a_tergo Re: Kochacie swoje samochody .. ? :P 13.01.05, 22:07 Jaki silnik? mocarne 1.1? A kapucyna lubisz czyscic? Odpowiedz Link Zgłoś
derduch Re: Kochacie swoje samochody .. ? :P 13.01.05, 22:07 Lubie swój samochód, ale zeby lubić mycie??? Dewiacja!;-) ToledoII granatowe, a w nim moja wredna geba :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Inka Re: Kochacie swoje samochody .. ? :P IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.05, 22:10 moj facet wielbi swoja madzie, a ja swoja i jestesmy kwita; ja na dodatek lubie swoja myc i polerowac (ale tylko, jak cieplo jest - zima oddaje do mycia pod dach) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Max Re: Kochacie swoje samochody .. ? :P IP: *.mad.east.verizon.net 13.01.05, 22:11 Mozesz mojego myc bo mnie tam samochody nie bawia a swojego juz od paru tygodni nie mylem. Wystarczy ze pada od czasu do czasu:-) Odpowiedz Link Zgłoś
diastema Re: Kochacie swoje samochody .. ? :P 13.01.05, 22:57 ja swojego peugota partnera ;))))))))))) moje zielone cudo :))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
lenka.1 Re: Kochacie swoje samochody .. ? :P 14.01.05, 00:14 A ja strasznie lubie swojego "franusia" ;o) Jest taki duży, śliczny, a jaką ma linię.... Najlepiej wyglada po woskowaniu. Pasuje mi do każdej torebki :p. Tylko nie cierpię jak mewy na niego robią kupy! .. Każdy facet, jak go z franusiem wyprzedzamy, patrzy na nas z respektem :p Więc jak tu franusia nie kochać? Odpowiedz Link Zgłoś
diastema Re: Kochacie swoje samochody .. ? :P 14.01.05, 12:46 Taaaaa te cholerne mewy ;D Odpowiedz Link Zgłoś
scorpionek_gosia Re: Kochacie swoje samochody .. ? :P 14.01.05, 10:53 A i owszem;-))) Ale do mycia to ja mam "ludzi";-PP Męża na ten przykład i syna, ale cześciej odstawiam na zaufaną myjnie, bo chłopaki się burzą, że płacić im nie chcę;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katinka Re: Kochacie swoje samochody .. ? :P IP: *.attu.pl 14.01.05, 12:45 ojjj tak :) mam sliczne autko z malym studiem muzycznym w srodku (prezent). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BMW Master Re: Kochacie swoje samochody .. ? :P IP: *.dip.t-dialin.net 14.01.05, 17:08 Czesc wam !!! A ja lubie swoje BMW M5. Silnk nie do zdarcja na autostradzie jechalem juz 280 km/h BMW to jest to !!! nicolas.buisson1.free.fr/BMW%20M5.1.jpg _________________ Dzien bez rajstop to stracony dzien www.rajstopy.6x.to Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katinka Re: Kochacie swoje samochody .. ? :P IP: *.attu.pl 14.01.05, 17:24 czesc Ci :) no fajne masz autko ;) szkoda tylko, ze autostrad w Polsce niewiele, a reszta drog to szkoda gadac. pewnie nie masz za bardzo gdzie sobie poszalec ;) pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
diastema Re: Kochacie swoje samochody .. ? :P 14.01.05, 17:28 tez chce takie autko ;(((((((((( Odpowiedz Link Zgłoś
lenka.1 Re: Kochacie swoje samochody .. ? :P 14.01.05, 21:24 mój franus moze 260.... tylko ja sie bojeeeeeee :p to juz calkiem blisko bariery dzwieku ;o) podziwiam Twoja odwage! Odpowiedz Link Zgłoś
conveyor Re: Kochacie swoje samochody .. ? :P 14.01.05, 21:28 Wielkie i ciezkie krowsko, zdecydowanie preferuje mniejsze i szybsze pojazdy...I niech zgadne, probujesz nadrabiac samochodem to co tracisz noszac rajstopki? :D Odpowiedz Link Zgłoś
karol0004 Re: Kochacie swoje samochody .. ? :P 14.01.05, 21:28 chrysler grand voyager awd> hmmm how i love u ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Helga Re: Kochacie swoje samochody .. ? :P IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.05, 20:29 A ja mam czerwonego mercedesa SLK 320. Zenek sie nazywa. I czuje sie postrzegana przez pryzmat Zenka. I za to wlasnie go kocham. Odpowiedz Link Zgłoś