Dodaj do ulubionych

Prosba o poparcie dla Aquanetu

25.11.04, 14:40
Na forum Aktualności znajduje się Dab Bartek - taką nazwę swego czasu wymyślił
temu wątkowi Pollak. Bo rzeczywiscie, jest to wątek wyjątkowy, pisany od
zarania dziejów. Od początku istnienia nie tylko Forum Aktualności (które
wtedy się jeszcze inaczej nazywało), ale w ogóle portalu. Zapewne jest trochę
wątków sięgających limitu postów, ale żaden z nich nie ukorzenił się tak w
głęboko w czasie. W historii portalu i FA. Jeśli się go teraz zamorduje, to
drugiego już nigdy nie będzie:(

Proszę wszystkie dobre dusze o wpisanie poparcia dla Dębu Bartka w wątkach na
FA oraz forum o forum. Adnministrację portalu natomiast proszę o zrobienie
wyjątku i zdjęcie tego limitu postów z Aquanetu.

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=299&w=18004362

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=18004870
Obserwuj wątek
    • Gość: pollak Re: Prosba o poparcie dla Aquanetu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.04, 15:23
      patience napisała:

> Na forum Aktualności znajduje się Dab Bartek - taką nazwę swego czasu wymyślił
      > temu wątkowi Pollak. Bo rzeczywiscie, jest to wątek wyjątkowy, pisany od

Nie. Ja ją o ile pamiętam, za kimś powtórzyłem.
      • Gość: patience Re: Prosba o poparcie dla Aquanetu IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 25.11.04, 15:46
        acha, myslalam ze to ty. Ale za pomylke nie przepraszam, bo nazwa ladna wiec
        prostujesz chyba raczej z skromnosci niz urazy. Pozdrawiam.
        • Gość: pollak Re: Prosba o poparcie dla Aquanetu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.04, 16:07
          Nie, w żadnym wypadku z urazy (chociaż jakimś tam wielbicielem aquanetu nie
          jestem - ponoć dr.F jest ;))
          • Gość: patience Re: Prosba o poparcie dla Aquanetu IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 25.11.04, 16:12
            noooo pare razy tam sie wpisal;)

Obawiam sie ze teraz sie obrazil. I ma za co. A mi bez doktora froyda grozi
            utrata rownowagi psychicznej. Nie wiem co bedzie...
            • Gość: pollak Re: Prosba o poparcie dla Aquanetu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.04, 16:16
              Gość portalu: patience napisał(a):

> Obawiam sie ze teraz sie obrazil. I ma za co. A mi bez doktora froyda grozi
              > utrata rownowagi psychicznej. Nie wiem co bedzie...

Ponoć pomaga zupa grzybowa ;)

A co u śniętej ryby? A u kohanej kohanki? A u tego (znaczy wroga najgorszego)
              pana jojo? :)
              • Gość: pollak Re: Prosba o poparcie dla Aquanetu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.04, 16:19
                > A u kohanej kohanki?

Znaczy tej z Florydy co na Busha głosowała przed laty. Pytam, bo nie wiem czy
                dalej popiera Krzaka, albo czy przypadkiem nie zmieniła preferencji wyborczych
                na tego drugiego (zdaje się że Kwaśniewski ma na nazwisko, w każdym razie na 'k').
                • Gość: patience Re: Prosba o poparcie dla Aquanetu IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 25.11.04, 16:25
                  ona jest z tych bogatych, obrzydliwych swin. Republikanie to jej gwarancja
                  antypodatkowa. Obawiam sie, ze dalej bushwomenka.
              • Gość: patience Re: Prosba o poparcie dla Aquanetu IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 25.11.04, 16:22
                do ryby wlasnie napisalam majla ze skargom na portal. Jojo cykne wieczorem a
                kohanka zajenta swoja nowa kohankom. Slad sie po niej rozplynal w kilwaterze
                jachtu plywajacego w okolicach Florydy. Ale i tak matuzalemow coraz mniej. Jak
                drf sobie pojdzie to ja tez, z powodu braku rownowagi psychicznej.
    • pejsaty na osla lawke z debem bartkiem! 25.11.04, 16:37
      serwery zapycha konarami tylko.
      • Gość: patience na osla lawke z wszystkimi uzyszkodnikami! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 25.11.04, 17:41
        gdyby ich nie bylo to portal by wygladal slicznie i sie nie zapychal...
        • pejsaty Re: na osla lawke z wszystkimi uzyszkodnikami! 25.11.04, 18:06
          forum jest jak muszla klozetowa. mozna korzystac z niego czesto, ale lepiej nie
          przesadzac z wielkoscia tego co tam sie umieszcza, bo mozna zapchac i wtedy
          robi sie nieciekawie...
          • Gość: patience Re: na osla lawke z wszystkimi uzyszkodnikami! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 25.11.04, 18:19
            To ty forym uzywasz do TEGO?
            az sie ZAPYCHA??
            co ty, SLON JESTES???

o rany.
            • pejsaty Re: na osla lawke z wszystkimi uzyszkodnikami! 25.11.04, 18:24
              to ty walczysz o to by srednice rury zwiekszyc a nie ja. ty i ci twoi sloniocy.
              • Gość: patience Re: na osla lawke z wszystkimi uzyszkodnikami! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 25.11.04, 18:32
                > to ty walczysz o to by srednice rury zwiekszyc a nie ja. ty i ci twoi sloniocy.

moje rury (obie) posiadaja srednice skromna, co musze koniecznie wyjasnic, mimo,
                ze jestem zywo zbulwersowana tematyka. Kontynuujac, mimo, skoro nie interesujesz
                sie srednica rury, to jestes samowystarczalny czy tez nie dotarl jeszcze do
                ciebie ten spam na temat penis enlargenment?
                • pejsaty Re: na osla lawke z wszystkimi uzyszkodnikami! 25.11.04, 18:47
                  aha walnelas teraz z grubej rury.
                  ps ostatnio dostalem spam: miracles do happen, wiec jestem optymista.
                  • Gość: patience Re: na osla lawke z wszystkimi uzyszkodnikami! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 25.11.04, 19:07
                    > aha walnelas teraz z grubej rury.

nie posiadam takowej;)

> ps ostatnio dostalem spam: miracles do happen, wiec jestem optymista.

Ja tego spamu nie dostalam jeszcze, ale sie z nim merytorycznie zgadzam:)))))
                    • pejsaty Re: na osla lawke z wszystkimi uzyszkodnikami! 25.11.04, 19:22
                      Gość portalu: patience napisał(a):

> > aha walnelas teraz z grubej rury.
                      >
                      >
                      > nie posiadam takowej;)

a co rura ci zmiekla? ;)

> Ja tego spamu nie dostalam jeszcze, ale sie z nim merytorycznie zgadzam:)))))

ja nie wiem czy sie zgadzam, bo nie zagladalem do srodka, pewnie pisali cos o
                      jezusie. gorszy jest ten spam: sweetheart wants a rolex? az sie boje zajrzec do
                      srodka, czy to nie prawda...
                      • Gość: patience Re: na osla lawke z wszystkimi uzyszkodnikami! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 25.11.04, 19:39
                        > > > aha walnelas teraz z grubej rury.
                        > > nie posiadam takowej;)
                        > a co rura ci zmiekla? ;)

a tobie wklad energetyczny zesztywnial? ;)

> ja nie wiem czy sie zgadzam, bo nie zagladalem do srodka, pewnie pisali cos o
                        > jezusie. gorszy jest ten spam: sweetheart wants a rolex? az sie boje zajrzec do
                        > srodka, czy to nie prawda...

Nie czytaj, bo to nieprawda. Sweatheart wants the Aquanet ;)
                        • pejsaty Re: na osla lawke z wszystkimi uzyszkodnikami! 25.11.04, 19:48
                          aha juz wiem skad twoje zamilowanie do dlugich rosochatych watkow. tym bardziej
                          jestem przeciwko nim, po co mi konkurencja? ;)
                          • Gość: patience Re: na osla lawke z wszystkimi uzyszkodnikami! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 25.11.04, 19:56
                            alez ja mam kolezanki! Na przyklad Tebemu polecilam moja kolezanke Klare. I
                            dlatego sie teraz nie odzywa, bo ma co obracac ;)

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=299&w=18004362&a=18011034
            • eela Re: na osla lawke z wszystkimi uzyszkodnikami! 25.11.04, 18:32
              Można przeciez założyć nowy wątek i w pierwszym poście dać link do starego.
              Stęsknieni będą mogli sobie tam zaglądać.
              • Gość: patience Re: na osla lawke z wszystkimi uzyszkodnikami! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 25.11.04, 18:48
                gdyby to byl normalny watek, to tak, ale tu sie nie da, bo to jest zrobione jako
                mind map. Na fofie dalam troche szczegolow i i linki co to jest mind map i
                hypertext. Jesli cie to interesuje, to zajrzyj. Do podanego watku i jednego
                nizej. Po obejrzeniu szczegolnie tego co to jest mind map zrozumiesz, dlaczego
                sie nie da kontynuowac jesli sie przerwie dostep do postow wczesniejszych. W
                odroznieniu od innych watkow posty wcale nie sa 'zakopywane' w miare uplywu czasu.

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=299&w=18004362&a=18009880
      • abstrakt2003 pejsaty = drwal 25.11.04, 18:31

• Gość: wertqdsafasd Re: pejsaty = drwal IP: *.chello.pl 28.11.04, 23:41
          czymże właściwie jest ten aquanet??? mnóstwo wrzuconych bez ładu i składu
          obcojęzycznych tekstów? ;)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka