Dodaj do ulubionych

co jest dozwolone na forum

14.01.05, 14:33
forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=25192&w=19411173&a=19450327
mam wielka prosbe o odpowiedz.nie chce zeby moje forum lamalo regulamin w zwiazku z tym prosze o wykladnie przepisow regulaminu aby nie budzic podejrzen.

czy "zwlaszcza Marokanie to wyjatkowa swolocz kryminalna" jest zgodne z regulaminem czy nie????
Obserwuj wątek
    • tebe Re: co jest dozwolone na forum 14.01.05, 14:49
      Poszczególnych przypadków nie dyskutujemy na forum. Jeśli masz watpliwości,
      pytaj mailem na forum.abuse@gazeta.pl
      Ja wszelkie rasizmy uważam za niezgodne - jeśli Ci to ułatwi.
      • gini Re: co jest dozwolone na forum 14.01.05, 14:53
        hmm a jak to nie rasizm tylko stwierdzenie smutnego faktu?
      • gini Re: co jest dozwolone na forum 14.01.05, 14:55
        tebe napisał:

> Poszczególnych przypadków nie dyskutujemy na forum. Jeśli masz watpliwości,
        > pytaj mailem na forum.abuse@gazeta.pl
        > Ja wszelkie rasizmy uważam za niezgodne - jeśli Ci to ułatwi.

Mam pytanie, jak juz jestes Tebe, po co jest w ogle forum o moderacji, i o czym
        tu sie w ogole dyskutuje.
        • basia Re: co jest dozwolone na forum 14.01.05, 15:06
          jeżeli można poprzypuszczać : FoM jest po to by zadać pytanie, na które zwykle nie otrzymuje się odpowiedzi od administracji, a jeżeli już, to jest ona ( ta odpowiedź) informacją, że nie udziela się odpowiedz na forum, ewentualnie można spróbować na Abuse.Podobno ktoś kiedyś dostał odpowiedź od abuse, ale nikt tej osoby nie widził, nie zna itd. Postać to mityczna raczej.

ha ! drogi userze, na pewno zauważyłeś, że nieudzielanie odpowiedzi na forum to zwyczaj ogólno forumowy, nie dotyczy on tylko FoM. A więc, FoM jest po to byś nie zadawał pytań o nowym znaczeniu słowa " retorycznych" gdie indziej, tylko tu właśnie.
        • fdj Re: co jest dozwolone na forum 14.01.05, 15:33
          gini napisała:

> Mam pytanie, jak juz jestes Tebe, po co jest w ogle forum o moderacji, i o
          > czym tu sie w ogole dyskutuje.

Witam,
          Nie udzielam odpowiedzi na to pytanie na forum.
          Zadaj je na forum.abuse@gazeta.pl
          Pozdrawiam
          TeBe

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka