messja 13.02.06, 18:45 z F Ko kiedy sie okazalo, ze nie ma kto wyrzucic smieci: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=654&w=36635366&wv.x=2&a=36682344 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=654&w=36635366&wv.x=2&a=36682447 :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ememzet Re: przesylka dotarla na FoM 13.02.06, 19:11 Tym razem to ja przeniosłam. Możesz kontynuować tutaj. Wiesz przecież, że to na tym forum omawia się moderację, a nie na Kobiecie. Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: przesylka dotarla na FoM 13.02.06, 19:15 ememzet napisała: > Tym razem to ja przeniosłam. Możesz kontynuować tutaj. Wiesz przecież, że to na > tym forum omawia się moderację, a nie na Kobiecie. > kontynuowac co? tez masz problem z rozpoznaniem postow lamiajcych regulamin dopki sie ich nie zacytuje? Odpowiedz Link Zgłoś
giwi Re: przesylka dotarla na FoM 13.02.06, 19:42 Nikt nie siedzi cały czas na forum i nie śledzi wszystkich wpisów. Nawet Ememzet. Po to jest kosz i abuse, żeby informować. Odpowiedz Link Zgłoś
starawyjadaczka Re: przesylka dotarla na FoM 13.02.06, 19:51 giwi napisała: > Nikt nie siedzi cały czas na forum i nie śledzi wszystkich wpisów. Nawet Ememze > t. Po to jest kosz i abuse, żeby informować. ale do mesji to nie dociera, trzeba łopata a i tak zero efektów. Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: przesylka dotarla na FoM 13.02.06, 20:10 starawyjadaczka napisała: > giwi napisała: > > > Nikt nie siedzi cały czas na forum i nie śledzi wszystkich wpisów. Nawet > Ememze > > t. Po to jest kosz i abuse, żeby informować. > > > > ale do mesji to nie dociera, trzeba łopata a i tak zero efektów. do you mind? rozmawiam z doroslymi osobami, prosze nie przeszkadzac. Odpowiedz Link Zgłoś
starawyjadaczka Re: przesylka dotarla na FoM 13.02.06, 20:21 messja napisała: > > do you mind? rozmawiam z doroslymi osobami, prosze nie przeszkadzac. jak ja lubie te twoje "argumenty" w postaci kreowania sie na osoba doświadczona, czyli stara :DD ps. broda nie czyni mędrca, pamietaj mamuska ;) Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: przesylka dotarla na FoM 13.02.06, 20:23 starawyjadaczka napisała: > messja napisała: > > > > > do you mind? rozmawiam z doroslymi osobami, prosze nie przeszkadzac. > > jak ja lubie te twoje "argumenty" w postaci kreowania sie na osoba > doświadczona, czyli stara :DD > > ps. broda nie czyni mędrca, dokladnie. dlatego powiedzialam "doroslymi", a nie "starymi". przykro mi, ze tego nie rozumiesz, ale nie bede ci tlumaczyc. gotowa jestes zasmiecic kolejny watek. eot Odpowiedz Link Zgłoś
starawyjadaczka Re: przesylka dotarla na FoM 13.02.06, 20:46 messja napisała: > > dokladnie. dlatego powiedzialam "doroslymi", a nie "starymi". > przykro mi, ze tego nie rozumiesz, ale nie bede ci tlumaczyc. gotowa jestes > zasmiecic kolejny watek. > zartujesz? przeciez kazdy twoj watek jest smieciem, jak moge go zasmiecic? ;DDD LOL Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: przesylka dotarla na FoM 13.02.06, 20:08 giwi napisała: > Nikt nie siedzi cały czas na forum i nie śledzi wszystkich wpisów. Nawet Ememze > t. Po to jest kosz i abuse, żeby informować. bez przesady: smiecie sa w zalinkowane w tym wlasnie poscie, na ktory wlasnie odpowiedziala. trzeba wyjatkowo duzo zlej woli by ich "nie dostrzec". Odpowiedz Link Zgłoś
giwi Re: przesylka dotarla na FoM 13.02.06, 20:21 Są - jasne, a widzi je dopiero wtedy jak tutaj zajrzy. A jak nie zagląda to nie widzi. A cały czas tu nie zerka bo inne zajęcia też ma. Nawet jak widzi, to nie zawsze może zareagować natychmiast, wszystko ma swoją kolejność. Spokojnie. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: przesylka dotarla na FoM 13.02.06, 20:24 giwi napisała: > Są - jasne, a widzi je dopiero wtedy jak tutaj zajrzy. A jak nie zagląda to nie > widzi. A cały czas tu nie zerka bo inne zajęcia też ma. Nawet jak widzi, to ni > e zawsze może zareagować natychmiast, wszystko ma swoją kolejność. Spokojnie. : > -) chcialabym podzielac Twoj optymizm ale OK. Odpowiedz Link Zgłoś
starawyjadaczka Re: przesylka dotarla na FoM 13.02.06, 20:21 messja napisała: > giwi napisała: > > > Nikt nie siedzi cały czas na forum i nie śledzi wszystkich wpisów. Nawet > Ememze > > t. Po to jest kosz i abuse, żeby informować. > > bez przesady: smiecie sa w zalinkowane w tym wlasnie poscie, na ktory wlasnie > odpowiedziala. trzeba wyjatkowo duzo zlej woli by ich "nie dostrzec". trzeba wyjątkowej upierdliwości, zeby linkowac smieci :DDD Odpowiedz Link Zgłoś