gacusia1 24.09.06, 19:06 Co to jest i gdzie???Chcialam przyszpilowac watek,a nie moge,bonie wiem jak.Czytalam wytyczne,ze ....na panelu moderacji...ale CO TO JEST?Dzieki za odp.! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zona_mi Re: Panel moderacj 24.09.06, 19:58 Panel moderacji znajduje się na samym dole, pod wątkami. Zaznaczasz wątek (kwadracik przy nim), wpisujesz nr pozycji, następnie klikasz w "przyklej". O ile oczywiście masz uprawnienia założyciela forum. Odpowiedz Link Zgłoś
gacusia1 Re: Panel moderacj 24.09.06, 21:32 Jasne,ze mam. Nie sadzilam,ze "to cos" jest panelem ,-) Zwlaszcza,ze w instrukcji cos jeszcze pisza,czego nie mam w panelu.Ale dzieki! Odpowiedz Link Zgłoś
gacusia1 Nie dziala,albo 24.09.06, 21:35 ja cos zle robie.zaznaczam watek do przyszpilenia,klikam "przyklej" i nic... Odpowiedz Link Zgłoś
zona_mi Re: Nie dziala,albo 24.09.06, 21:44 A pozycję wpisujesz? Przeloguj się i spróbuj jeszcze raz. Odpowiedz Link Zgłoś
gacusia1 Re: Nie dziala,albo 24.09.06, 21:54 Pozycje watku? To jakis nr?Oj,ciemna jestem,jak tabaka w rogu. Odpowiedz Link Zgłoś
zona_mi Re: Nie dziala,albo 24.09.06, 22:05 Gacusia, żeby przykleić wątek, nadajesz mu numer - możesz przykleić trzy, więc nadajesz im trzy kolejne numery. W białym okienku "pozycja" wpisujesz 1 i wtedy klikasz "przyklej". Potem następny - 2 itd. Jak Ci się odwidzi, to zamieniasz i ten pierwszy wrzucasz na pozycję drugą, drugi odklejasz i zostaje Ci przyklejony jeden z numerem 2 - taka sztuczka :) Odpowiedz Link Zgłoś
gacusia1 Jeeeeeeeeeeeeeeeeeest!!! .-))) 24.09.06, 22:13 Ale ja jednak ciemna masa jestem ,-))) po prostu NIE ODKLEILAM istniejacego watku i nie bylo miejsca.Dzieki,zonka! Odpowiedz Link Zgłoś
zona_mi Re: Jeeeeeeeeeeeeeeeeeest!!! .-))) 24.09.06, 22:22 :) O niebieski kolorek poproszę ;) Odpowiedz Link Zgłoś