praaya 05.10.06, 15:03 ten wątek z osła, w którym kura56 przyznaje sie do winy, czyli do zastraszania i szantazowania mnie usunęłas na prośbę kataryny. Prawda? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
praaya i jeszcze dostaję ostrzezenia..nono 05.10.06, 15:11 praaya napisała: > ten wątek z osła, w którym kura56 przyznaje sie do winy, czyli do > zastraszania i szantazowania mnie usunęłas na prośbę kataryny. Prawda? nie mogę się doczekać...ciekawa jestem czy powiesz prawdę czy skłamiesz;-) Odpowiedz Link Zgłoś
praaya Re: Giwi! 05.10.06, 15:38 giwi napisała: > Nieprawda. kłamiesz. To gdzie ten wątek? forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=396&w=49582409 Odpowiedz Link Zgłoś
praaya to ja sobie poczekam... 05.10.06, 15:37 praaya napisała: > ten wątek z osła, w którym kura56 przyznaje sie do winy, czyli do > zastraszania i szantazowania mnie usunęłas na prośbę kataryny. Prawda? chcę oddać sprawę do sądu a nie mogę..gdzie mogę znaleźć ten wątek? forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=396&w=49582409 tam doszło do przyznania sie do przestępstwa. Potrzebuję go, żeby wnieść sprawę do prokuratury. Mozesz odtajnic? Kataryna Ci wybaczy..albo i nie. Ty wybieraj, wolisz wdzięcznosć kolezanki czy prawdę? Odpowiedz Link Zgłoś
praaya wiesz w co sie mieszasz? 05.10.06, 15:54 praaya napisała: > praaya napisała: > > > ten wątek z osła, w którym kura56 przyznaje sie do winy, czyli do > > zastraszania i szantazowania mnie usunęłas na prośbę kataryny. Prawda? > > > > chcę oddać sprawę do sądu a nie mogę..gdzie mogę znaleźć ten wątek? > > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=396&w=49582409 > tam doszło do przyznania sie do przestępstwa. Potrzebuję go, żeby wnieść sprawę > > do prokuratury. Mozesz odtajnic? Kataryna Ci wybaczy..albo i nie. Ty wybieraj, > wolisz wdzięcznosć kolezanki czy prawdę? jesteś gotowa na to, żeby sie włóczyć po sądach? pomyśl Odpowiedz Link Zgłoś
giwi Re: wiesz w co sie mieszasz? 05.10.06, 16:05 Czekam na wezwanie do sądu. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum Bawi Cię to? 05.10.06, 16:10 giwi napisała: > Czekam na wezwanie do sądu. :-) mnie średnio Odpowiedz Link Zgłoś
ols Re: to ja sobie poczekam... 05.10.06, 16:06 Wątek jest zarchiwizowany. Możemy udostępnić na żądanie uprawnionych organów państwa na potrzeby prowadzonych przez nie postępowań. Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum zarchiwizowany?? Po dwóch dniach??? 05.10.06, 16:09 ols napisał: > Wątek jest zarchiwizowany. Możemy udostępnić na żądanie uprawnionych organów pa > ństwa na potrzeby prowadzonych przez nie postępowań. Namówiliście się już i tak ustaliliscie? A ja potrzebuje go teraz, bo specjalnie zaprosiłam do siebie prawnika, który teraz siedzi koło mnie i czeka na odtajnienie. Nie róbcie z siebie idiotów, za przeproszeniem. Gdzie jest ten watek, w którym kura56 pórbuje mnie zastraszyć, ja sie pytam?? Odpowiedz Link Zgłoś
giwi Re: zarchiwizowany?? Po dwóch dniach??? 05.10.06, 16:24 Prawnik nie jest uprawnionym organem. Poprzednio pisałaś, że Kura Cie straszy mailowo, pisz wobec tego skargę, w której dowodem jest mail. To wszystko na ten temat. Odpowiedz Link Zgłoś
praaya To nie wszystko na ten temat 05.10.06, 16:27 giwi napisała: > Prawnik nie jest uprawnionym organem. > Poprzednio pisałaś, że Kura Cie straszy mailowo, pisz wobec tego skargę, w któr > ej dowodem jest mail. To wszystko na ten temat. tak Ci sie tylko wydaje. Niestety masz narzędzia i znajomych i mozesz robic co Ci sie żywnie podoba. Czyli jak to jest z tym archiwizowaniem wątków po dwóch dniach?? To normalna praktyka?? Wszystkie wątki archiwizujecie po dwóch dniach od ich napisania? > Odpowiedz Link Zgłoś
ols Re: To nie wszystko na ten temat 06.10.06, 10:29 praaya napisała: > Czyli jak to jest z tym archiwizowaniem wątków po dwóch dniach?? To normalna > praktyka?? Wszystkie wątki archiwizujecie po dwóch dniach od ich napisania? Archiwizujemy wszystkie treści opublikowane na forum, również te skasowane ze względu na łamanie regulaminu. Są one dostępne do wglądu dla uprawnionych organów. Odpowiedz Link Zgłoś
praaya moze od razu dajcie mi bana ????? 05.10.06, 18:15 zamiast to ciągle usuwać?? gdzie jest wątek w którym kura56 próbuje mnie szantazować? Nie pozbędziecie sie mnie tak łatwo. Odpowiedz Link Zgłoś